2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hoşgeldin..
Ay ben yıkayamam ilk doğduğu zaman:)
Kaynanama ya da ablama söylerim yıkasın kıyamam ya :)
Yıkayabilirsin çok kolay asıl küçükken zor değil sonra hareketlendiklerinde daha zor yıkamak zaptedemiyorsun:)
Bende yapamam sanırdım yeğenlerimi hep ben yıkadım iyi tecrübe oldu .

Ben de çokmkötüydüm. 12yi yatarak ve sabırsızlıkla bekledim ama 14ten sonra birazcık hafifledi, hala çok kötüydüm ama 16da kusmalarım baya azaldı. Sürekli kesintisiz midem bulanıyo rdu hayattan soğumuşum resmen. Çok şükür şimdi haftada 1-2 kusuyorum. Bulantım da hafifledi. Sabret inşallah hemencecik geeçer. Bol bol dinlen

Evet yazıyormuş Sayecim ben farketmedim.

Bu saat oldu hala bulantidan uykuya dalamadım

Üstelik bir de nezle oldum nefes alamiyorum
Bir iki gün iyi olunca hemen işe dönme / hayatıma dönme hayalleri kuruyorum. Üçüncü gün bir bakıyorum yerlerdeyim (
Nolcak bu halim, 14. Haftadayım üstelik.

Valla bundan sonra çocuk mocuk yok. Baglaticam kendimi. Iki hamileliğim de depresyonla geçti bu bulantılar yüzünden . Canıma yetti artık

Benim de azalır gibi oluyor ama bir sabah oyle kotu uyaniyorum ki o azaldigi gunlerin acisi burnumdan geliyo

Kızımda 17. Haftada rahatlamıştım, galiba bunda da oyle olacak

Rapor haklarım da bitmek üzere. Yıllık izin de kullanmak istemiyorum nasıl olcak bilmem

Bu halde ise başlayabilmek işkence olur bana . O kadar kilo verdim daha vücudum toparlanamadı. Üstüne bir de nezle oldum ya (

Günaydın kızlar İzmirde olanlar bilir en akşam İzmirde deprem oldu. Baya güzel salladı o anda tek düşündüğüm karnımdaki oldu valla

Günaydın kızlar İzmirde olanlar bilir en akşam İzmirde deprem oldu. Baya güzel salladı o anda tek düşündüğüm karnımdaki oldu valla
Geçmiş olsun. Önce yavru, can tatlı. Anne kkendini düşünmüyor yavrusu varsa. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…