Yıkayabilirsin çok kolay asıl küçükken zor değil sonra hareketlendiklerinde daha zor yıkamak zaptedemiyorsun:)
Bende yapamam sanırdım yeğenlerimi hep ben yıkadım iyi tecrübe oldu .
Midem hayattan soğuttu kızlar 12 den sonra geçecek dediler şimdi herkes 15 den sonra geçecek diyor ama öğleden sonra yanma bulantı tiksinti başlayıp git Gide kotulesiyor akşam geçen hafta kanamadan sonra verdikleri ilaçlar balon gibi sisirdi ya digrd düzgün yemek bile yemeden
Ben de çokmkötüydüm. 12yi yatarak ve sabırsızlıkla bekledim ama 14ten sonra birazcık hafifledi, hala çok kötüydüm ama 16da kusmalarım baya azaldı. Sürekli kesintisiz midem bulanıyo rdu hayattan soğumuşum resmen. Çok şükür şimdi haftada 1-2 kusuyorum. Bulantım da hafifledi. Sabret inşallah hemencecik geeçer. Bol bol dinlen
Üstelik bir de nezle oldum nefes alamiyorum
Bir iki gün iyi olunca hemen işe dönme / hayatıma dönme hayalleri kuruyorum. Üçüncü gün bir bakıyorum yerlerdeyim (
Nolcak bu halim, 14. Haftadayım üstelik.
Valla bundan sonra çocuk mocuk yok. Baglaticam kendimi. Iki hamileliğim de depresyonla geçti bu bulantılar yüzünden . Canıma yetti artık
Ben de çokmkötüydüm. 12yi yatarak ve sabırsızlıkla bekledim ama 14ten sonra birazcık hafifledi, hala çok kötüydüm ama 16da kusmalarım baya azaldı. Sürekli kesintisiz midem bulanıyo rdu hayattan soğumuşum resmen. Çok şükür şimdi haftada 1-2 kusuyorum. Bulantım da hafifledi. Sabret inşallah hemencecik geeçer. Bol bol dinlen
Benim adım da Hilal kızım Dolunay :) Eşim daha evlenmeden bir kızımız olsun adı Dolunay olsun Hilal'im annelikle tamamlansın demişti. Bana da hep dolunay gözlüm der bayılırım