2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkes atmıs bende atayım bu da biz heheheh Eki Görüntüle 2228747
Ya sizleri görünce mutlu oldum :) ben belimde kalinlasma ve karnimda gerginlik hissediyorun hafif cikmaya basladi benimde tabi ideal kilomda değildim hamilr kalinca kendi göbüşüm de var da :) :) herkes 18 haftadan once cikmaz yaziyordu sayfalarda

Benim de kendi göbeğim gibi hissediyorum bebeğinki herhalde bir aya kadar belirginleşir :)

14bucuk haftalık kıza benziyo dedi değişmez demi inşallah çok detaylı bakmadı hızlı hızlı baktı geçti devlet hastanesi doktoru

Selam kızlar az önce göğüs uçlarımı hafiften sıktığımda süt geldi bir Iki damla. Iki gün önce de rüyamda bebeğimi emzirrken görmüştüm. O duyguyu yaşadığım için birebir hissetmiştim rüyamda.

Rabbime şükürler olsun bebeğim çok iyi
Ve kızım oluyor
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğin
Oğluşumla 17+4 olduk bgun bizde baya bi buyuduk cok skur pazartesi muayenem var cok ozledim yaaa ...kizlar
Maşallah
Eki Görüntüle 2228907
Sabah aç karnına hamile göbüşü :)
Fit hamile maşallah
Eki Görüntüle 2228934
Selam göbeklik selam bebeklik selam 18 hafta
Maşallah canım

Öyle yapmanın sakıncalı oldugu yazıyo ilk sütü bebek emmelıymıs faydalıymıs sıkma bence

Kizlarrrrr nasilsiniz? Umarim hepiniz iyisinizdir bebislerle beraber :) ben çok yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş bile sağlıkla alın kucağınıza. Bizim 2li test temiz çıktı çok şükür. Önceki kayıptan dolayı @Meylen bilir hep huzursuzum sizce bu haftada dusuk yada kalp durması ihtimali ne? Bugün tam 17 haftalik olduk çok şükür. Salı günü doktorum dopplerle dinledi kalp atışı gayet iyidi yine de huzursuzum of of beni rahatlatacak biseyler söyleyin lütfennnn

QUOT="Meylen, post: 58654318, member: 904213"]Kızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
Nerden ne almalıyız nasıl bişey almalıyız acaba ?
Ben bugün hepsiburada.comdan şunu aldım canım. Baya yorum okuyup:
Eki Görüntüle 2228362 [/QUOTE]
Yerde yıkamak çok rahat ben öyle yapmıştım yine yerde yıkarım.
Ben 4 5 durak kaldıysa halen yer veriyorum ya dayanamıyorum.
Rabbime şükürler olsun bebeğim çok iyi
Ve kızım oluyor
Hayirli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…