Kız maşallah hamile gibi değilsin vallaEki Görüntüle 2228907
Sabah aç karnına hamile göbüşü :)
Ya sizleri görünce mutlu oldum :) ben belimde kalinlasma ve karnimda gerginlik hissediyorun hafif cikmaya basladi benimde tabi ideal kilomda değildim hamilr kalinca kendi göbüşüm de var da :) :) herkes 18 haftadan once cikmaz yaziyordu sayfalardaHerkes atmıs bende atayım bu da biz hehehehEki Görüntüle 2228747
Programin adi neee cnnmEki Görüntüle 2228934
Selam göbeklik selam bebeklik selam 18 hafta
Ocean mummy kullanıyorum ben.
Oh maşallah size
Bu göbüş mümaşallah
Yok hanimlar ac karnına boyle, akşama doğru 5 aylık oluyorum, bu arada Meylen sana da Masallah kızçen hayırlı olsunKız maşallah hamile gibi değilsin valla
Teşekkür ederim canım sağolllYok hanimlar ac karnına boyle, akşama doğru 5 aylık oluyorum, bu arada Meylen sana da Masallah kızçen hayırlı olsun
Baby story kuzumProgramin adi neee cnnm
Benim de kendi göbeğim gibi hissediyorum bebeğinki herhalde bir aya kadar belirginleşir :)Ya sizleri görünce mutlu oldum :) ben belimde kalinlasma ve karnimda gerginlik hissediyorun hafif cikmaya basladi benimde tabi ideal kilomda değildim hamilr kalinca kendi göbüşüm de var da :) :) herkes 18 haftadan once cikmaz yaziyordu sayfalarda
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğinRabbime şükürler olsun bebeğim çok iyi
Ve kızım oluyor
MaşallahOğluşumla 17+4 olduk bgun bizde baya bi buyuduk cok skur pazartesi muayenem var cok ozledim yaaa ...kizlar
Fit hamile maşallahEki Görüntüle 2228907
Sabah aç karnına hamile göbüşü :)
Maşallah canımEki Görüntüle 2228934
Selam göbeklik selam bebeklik selam 18 hafta
Bir sürü program var :)Baby story kuzum
Öyle yapmanın sakıncalı oldugu yazıyo ilk sütü bebek emmelıymıs faydalıymıs sıkma benceSelam kızlar az önce göğüs uçlarımı hafiften sıktığımda süt geldi bir Iki damla. Iki gün önce de rüyamda bebeğimi emzirrken görmüştüm. O duyguyu yaşadığım için birebir hissetmiştim rüyamda.
Amin inşallah canımmm sağolGözünaydın canım sağlıkla gelsin miniğin
Maşallah
Fit hamile maşallah
Maşallah canım
Bende 3 tane yüklü bunu yaptığım baby story yazıyo ekranında yuvarlakBir sürü program var :)
Öyle çok sıkmadım canım ıslanacak kadar oldu.Öyle yapmanın sakıncalı oldugu yazıyo ilk sütü bebek emmelıymıs faydalıymıs sıkma bence
Ben bugün hepsiburada.comdan şunu aldım canım. Baya yorum okuyup:QUOT="Meylen, post: 58654318, member: 904213"]Kızlar özellikle tecrübeli annişler bir farklı konu bebek küveti
Nerden ne almalıyız nasıl bişey almalıyız acaba ?
Ben 4 5 durak kaldıysa halen yer veriyorum ya dayanamıyorum.geçen gün çok komik bi olay yaşadım boştu koltuk gittim oturdum 4 durak falan gidip inicem oturmasamda olurdu yani ama boştu ve otrdum
bi tane amcaya yer verdiler ve oturdu ki Allah yukarda görsem gene kalkıp verirdim sonra adam drup dururken genç sen neden oturuyosun ben engelliyim burda ayakta hastalar var dedim ki amca 1. hamileyim oturmak benimde en doğal hakkım 2. bu saatte otobüsler dolu oluyor işe gitmiyosunuz işten gelmiyosunuz iş saatinde binmeyin 1 saat önce binin bunlar olmaz dedim . Bi tane teyzede belki hastaneden geliyoruz dedi teyze kusura bakmada kimse salak değil elinde 6-7 poşet var alışverişten geldiğin belli hastane deme bu saatte hastane kalmaz dedim sustu. Arkadaş saat 6da senin ne işin var gezmeye gidiyolar yok ben yaşlıyım yok ben hastayım sonra
Çok nadir otobüse biniyorum sürekli biniyosanız Allah yardımcınız olsun ben kavga ederim yani
Hayirli olsun canımRabbime şükürler olsun bebeğim çok iyi
Ve kızım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?