2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım
Valla kusura bakmasınlar gezmeden gelip işten yorgun argın gelen insanlara artistlik yapmicaklar genç diye hasta olabilir hamile olabilir yorgun olabilir
Yok haklisin ama iste benim yapı dayanamıyorum. 8 aylık hamileydim otobüse bindim. Kimseden rica edemedim. Millet görüyor halimi kafasını önüne eğiyor. Insanlık olmuş dedim. Sonra kayinvalidem vardi yanimda baya laf söyledi de gençlerden biri öyle kalktı.[/QUOTE]
Kesinlikle insanlar acayip yani yarım saat ayakta gitseler ölücekler sanki valla hakkın canım söliceksin devlet yer ayırmış mı ayırmış

Kizlar aramizda cinsiyette yanilma yaşanan oldu mu? 20019 da yeni gelismis cihazlarla bile Böyle bi duruma denk gelen ve yada.?
Canım yani eğer 15 16 haftalarda tahmin yapılıp net gördüyse yanılma olmuyor benim bildiğim ama belli de olmaz ben bile arada şüpheye düşüyorum detaylı ultrasondan sonra şaibe kalmaz büyük ihtimalle:)

Canım nasip herşey Allahtan öyle düşünme sen elinden geleni yap yicek ekmeği varsa kaderimizde bebişlerimiz varsa gelicekler sağlıkla
Kötü tecrübeler edindik çok haklısın benimde endişelerim vardı hala var duamı ediyorum içimi rahatlatıyorum akışına bırak herşey yolunda için rahat olsun

Kızlar bebek odası alacak mısınız piyasa araştırması yaptınız mı malum fiyatlar her geçen gün yükseliyor bunlarda da sezon indirimi vs olurmu acaba ? ben kurumsal bir kaç yere baktım büyüyen beşikli modellere filan birde montesoriler var ama çok hantal geldi. Birde bebek arabası hem şık hem kullanışlı hafif katlanınca az yer kaplayacak bir model burdan tavsiyede bulunalım birbirimize ve tabiki tecrübeli annelerimizde deneyimlerinden bahsetse...

ben de merakla bu sorularin cevaplarını bekliyorum. ilk hamileliğim. tecrübeli anneler paylaşabilir mi bizimle?

Canım yenisini alsan dogumdan sonra bol gelecek yıl giyemezsin de,tavsiyem üstüne büyük bir şal atıp önünü de kapatir sicakta tutar seni. Şimdiden iyi yolculuklar

Canım duam eksik olmuyor çok şükür herkese dua ediyorum. Galiba ultrasonda görmediğim için içim rahatlamadi sadece dopplerle kalp sesini duydum o yüzden

Eki Görüntüle 2229012
Arkadaşıma geldim kızıma Bişeyler aldık buda 40 gezmesi elbisesi öldüm eridim resmen kendimi zor frenledim
Oy yerim cokkk tatlı bu .
Bende dün bi sürü kız elbisesi aldım eşim diyor kesin sen cinsiyetini net biliyorsun bana demiyorsun .
Hislerime göre hareket ediyorum dedim.

Canım duam eksik olmuyor çok şükür herkese dua ediyorum. Galiba ultrasonda görmediğim için içim rahatlamadi sadece dopplerle kalp sesini duydum o yüzden
Tabiki görünce rahat ediyorsun Bi oynamaya başlasalar az kaldı daha da rahat edicez anlicaz ki iyiler iyi düşünelim canım benim

Ben almayi düşünmüyorum zaten evim 1+1 alsam bile en az 1 yaşına kadar bizimle kalacak yine. 2 yaşına girmeden başka eve taşınır odasini yapar ayri uyuturum. Arabaya gelince ben yurtdışında yaşıyorum seecenek o kdar cok kiii o toplara daha girmedim bile

Teyzeleri almış kızıma ay ne guseller :)
Şimdiden her şey alasım var ama frenliyorum kendimi
Kıyafetide pek hoşmuş ,sağlıkla gelsinler
Benimde kız kardeşim bir koca poşet ağız mendiline 1 yaş montuna kadar almış amin inşallah canım güle güle gelsinler güle güle giysinler

Oy yerim cokkk tatlı bu .
Bende dün bi sürü kız elbisesi aldım eşim diyor kesin sen cinsiyetini net biliyorsun bana demiyorsun .
Hislerime göre hareket ediyorum dedim.
Hislerine güven başından beri 4 haftalıktı kız dedim kız dedim kız çıktı CANIM anayız hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…