2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bugün hepsiburada.comdan şunu aldım canım. Baya yorum okuyup:
Eki Görüntüle 2228362
Yerde yıkamak çok rahat ben öyle yapmıştım yine yerde yıkarım.

Ben 4 5 durak kaldıysa halen yer veriyorum ya dayanamıyorum.

Hayirli olsun canım[/QUOTE]
Sağol canım
Valla kusura bakmasınlar gezmeden gelip işten yorgun argın gelen insanlara artistlik yapmicaklar genç diye hasta olabilir hamile olabilir yorgun olabilir

Yerde yıkamak çok rahat ben öyle yapmıştım yine yerde yıkarım.

Ben 4 5 durak kaldıysa halen yer veriyorum ya dayanamıyorum.

Hayirli olsun canım
Sağol canım
Valla kusura bakmasınlar gezmeden gelip işten yorgun argın gelen insanlara artistlik yapmicaklar genç diye hasta olabilir hamile olabilir yorgun olabilir[/QUOTE]
Yok haklisin ama iste benim yapı dayanamıyorum. 8 aylık hamileydim otobüse bindim. Kimseden rica edemedim. Millet görüyor halimi kafasını önüne eğiyor. Insanlık olmuş dedim. Sonra kayinvalidem vardi yanimda baya laf söyledi de gençlerden biri öyle kalktı.

Ben sanki ufaktan hissetmeye başladım kızlar , Böyle çok hafif damar atması gibi hissediyorum, Bazen sertlik hissediyorum bi tarafta oraya toplanıyor sanki

Merhaba,
Artık beşinci aya girmişsin. Tehlikeli donemi çoktan atlatmışsın. Bu zamana kadar Allah`in izniyle bir sknti olmamis, simdiden sonra da olmayacak insallah. Rahat ol keyfine bak :)

Merhaba,
Artık beşinci aya girmişsin. Tehlikeli donemi çoktan atlatmışsın. Bu zamana kadar Allah`in izniyle bir sknti olmamis, simdiden sonra da olmayacak insallah. Rahat ol keyfine bak :)
Ah ah bide kendime söz gecirebilsem büyüyor kendi halinde yavrum ama yok illa hayati kendime zehir edecem. 7 şubatta detayli ultrasonum var ve cinsiyetide ogrenicez o kadar sabirsizim kii!!

Slm guzel anneler..
Sizlere bir şey sormak istiyorum.pazartesi uçak yolculuğu yapacağım.. uyari ve önerileriniz neler?..

Hamilelikte neye dikkat etmek lazım...

doktorum a sordum, ucak yolculugunun suan icin Herhangi bi sıkıntısı olmadığını söyledi.. bu arada bugun gozlerim ve basim cok agir , insallah grip olmam

Selam kızlar, epeydir giremiyordum biraz geriden alıp okudum :) Bebisleriniz de Göbüşleriniz de cok tatli :)bir arkadaş omega sormuştu. Ben İMOM kullanıyorum.Ayrıca bu da benim bebis doktora göre 16+1 deyim.

Eklentiler

• PhotoGrid_1548446492316.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 93
Bi göbüşde bizden akşamları böyle sabah daha ufak
Benim karnım çok çabuk çıktı sanırım.
Maşallah. Kuzu baya yayılmış

Benim iç karnım çok darmış. Benim 8. Hafta belli olmaya başlamıştı. 9 aylıkken herkes ikizmi var diyordu oğlumda :)
Benim de öyle. Kızımda ikiz mi diyorlardı yok tekiz diyordum. Bunda evet diyebileceğim nihayet

Selam kızlar, epeydir giremiyordum biraz geriden alıp okudum :) Bebisleriniz de Göbüşleriniz de cok tatli :)bir arkadaş omega sormuştu. Ben İMOM kullanıyorum.Ayrıca bu da benim bebis doktora göre 16+1 deyim.

Kizlar aramizda cinsiyette yanilma yaşanan oldu mu? 20019 da yeni gelismis cihazlarla bile Böyle bi duruma denk gelen ve yada.?

Abimin eşi de uçak yolculuğu yapti hemde Kanada dan Türkiye ye 10 saat. Hiç sakıncası yok. Sadece çok rahat giyin sıcak olsun bide

Abimin eşi de uçak yolculuğu yapti hemde Kanada dan Türkiye ye 10 saat. Hiç sakıncası yok. Sadece çok rahat giyin sıcak olsun bide
Allahtan ucus o kadar uzun surmüyor,bizim yolculuk 1 bucuk saat surecek. Iki haftadir evden ciktigim yok.az önce kışlık ceketimi giydiğimde bir de baktım ki ne goreyim , ceketim kapanmiyor zaten biraz dar di ama bir iki ayligina idare eder sanıyordum.simdi bir de yolculuk cıktı.yenisini alacak zaman da yok.bilmiyorum nasıl yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…