- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Maşallah baya belli artıkEki Görüntüle 2228963
Buda benden gelsin :)
Benim iç karnım çok darmış. Benim 8. Hafta belli olmaya başlamıştı. 9 aylıkken herkes ikizmi var diyordu oğlumda :)Maşallah baya belli artık
Yerde yıkamak çok rahat ben öyle yapmıştım yine yerde yıkarım.Ben bugün hepsiburada.comdan şunu aldım canım. Baya yorum okuyup:
Eki Görüntüle 2228362
Sağol canımYerde yıkamak çok rahat ben öyle yapmıştım yine yerde yıkarım.
Ben 4 5 durak kaldıysa halen yer veriyorum ya dayanamıyorum.
Hayirli olsun canım
Aynıyız canım 17+4 benimde oğluşum olacakOğluşumla 17+4 olduk bgun bizde baya bi buyuduk cok skur pazartesi muayenem var cok ozledim yaaa ...kizlar
Kizlarrrrr nasilsiniz? Umarim hepiniz iyisinizdir bebislerle beraber :) ben çok yazamıyorum ama hepinizi takip ediyorum çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş bile sağlıkla alın kucağınıza. Bizim 2li test temiz çıktı çok şükür. Önceki kayıptan dolayı @Meylen bilir hep huzursuzum sizce bu haftada dusuk yada kalp durması ihtimali ne? Bugün tam 17 haftalik olduk çok şükür. Salı günü doktorum dopplerle dinledi kalp atışı gayet iyidi yine de huzursuzumof of beni rahatlatacak biseyler söyleyin lütfennnn
Ah ah bide kendime söz gecirebilsemMerhaba,
Artık beşinci aya girmişsin. Tehlikeli donemi çoktan atlatmışsın. Bu zamana kadar Allah`in izniyle bir sknti olmamis, simdiden sonra da olmayacak insallah. Rahat ol keyfine bak :)
Maşallah. Kuzu baya yayılmışBi göbüşde bizden akşamları böyle sabah daha ufak
Benim karnım çok çabuk çıktı sanırım.
Benim de öyle. Kızımda ikiz mi diyorlardı yok tekiz diyordum. Bunda evet diyebileceğim nihayetBenim iç karnım çok darmış. Benim 8. Hafta belli olmaya başlamıştı. 9 aylıkken herkes ikizmi var diyordu oğlumda :)
Eki Görüntüle 2228979 bu da benim minnak göbüşüm
Selam kızlar, epeydir giremiyordum biraz geriden alıp okudum :) Bebisleriniz de Göbüşleriniz de cok tatli :)bir arkadaş omega sormuştu. Ben İMOM kullanıyorum.Ayrıca bu da benim bebis doktora göre 16+1 deyim.
Ay demi? Burdaki en kilolu hamile benim :) +100 henüz hamilelik göbeğim yok. Darisi başımızaHepiniz manken gibisiniz maşallah size kızlar
Abimin eşi de uçak yolculuğu yapti hemde Kanada dan Türkiye ye 10 saat. Hiç sakıncası yok. Sadece çok rahat giyin sıcak olsun bideSlm guzel anneler..
Sizlere bir şey sormak istiyorum.pazartesi uçak yolculuğu yapacağım.. uyari ve önerileriniz neler?..
Hamilelikte neye dikkat etmek lazım...
doktorum a sordum, ucak yolculugunun suan icin Herhangi bi sıkıntısı olmadığını söyledi.. bu arada bugun gozlerim ve basim cok agir , insallah grip olmam
Allahtan ucus o kadar uzun surmüyor,bizim yolculuk 1 bucuk saat surecek. Iki haftadir evden ciktigim yok.az önce kışlık ceketimi giydiğimde bir de baktım ki ne goreyim , ceketim kapanmiyorAbimin eşi de uçak yolculuğu yapti hemde Kanada dan Türkiye ye 10 saat. Hiç sakıncası yok. Sadece çok rahat giyin sıcak olsun bide
Yaaaa çok sevindimmm bende kendimi dinleyip duruyorum ufak bi gaz hareketinde belki bebişimdir diyip avutuyorum şimdilikKızlar kelebeğim uçmaya başladı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?