2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tecrübem değilde araştırmalarım var
Kraft cabin
Chicco ohlala
Kanz check in
Bunları buldum araştırıyorum hala ama travel değil hepsi baston tipi bakabilirsin
Oda kısmına gelince yapıcam ama büyüyen beşik mi normal beşik mi kararsızım gidip karar vericem

Bi göbüşde bizden akşamları böyle sabah daha ufak
Benim karnım çok çabuk çıktı sanırım.

Selam kızlar, epeydir giremiyordum biraz geriden alıp okudum :) Bebisleriniz de Göbüşleriniz de cok tatli :)bir arkadaş omega sormuştu. Ben İMOM kullanıyorum.Ayrıca bu da benim bebis doktora göre 16+1 deyim.

Hepinize maşallah Kızlar

Ah ah bide kendime söz gecirebilsem büyüyor kendi halinde yavrum ama yok illa hayati kendime zehir edecem. 7 şubatta detayli ultrasonum var ve cinsiyetide ogrenicez o kadar sabirsizim kii!!
Öyle acı bir tecrübem var ki.. kötü tecrübe yazıyordum oğlum görür de üzülür diye geri sildim. İnanıyorum gördüğüne. Kac gecedir içim ağlıyor sonra bakıyorum sabah gözyaşlarıyla uyanıyorum.kimselere anlatamıyorum biliyorum ki anlamayacaklar. Ama hala umut ediyorum elbette inanca umuda tutunmak zorundayız. Burdaki arkadaslarıma da anlatmıyorum hepımız heycanlar icindeyız moralınız bozulaun istemiyorum ama bu ihtimal haftalrda değil hep var.ben doğumdan sonra kaybettim oğlumu gecen sene bu zamanlar 23gunluk lohusaydım ben. Bu mesajı bile su an ağlayarak yazıyorum Bu sene kızıma elbise bakıyorum. Bir baskası belki de su saatlerde cocugunu kaybetti kimbilir kac yaşındaydı. Onlarla ilgili endişelerimiz yaşadığımız müddet bitmeyeck belki de annelik bu. Cocukları hayatta olan arkadaslarım daha iyi bilir bu ömür boyu sürecek ama sunu da biliyoruz Allah ne derse o oluyor.. güvenip düşünmemeye calısmak zorundayız olacaksa ne yaprsak yaplım oluyor..en iyisi güzel düşün bebek icerde mutlu olaun tadını cıkar arkadasım.. hepimizin sağlıkla gelsin inşallah

Masallah annesi. Gözünaydin sağlıkla gelsin prenses :) bizimki de inşallah 7 şubatta belli olacak ama kız hissediyorummm
Çok sağol canım
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla gelsinler kızda bizim erkekte =)
Bence hisler doğru çıkıyor canım inşallah gösterir minnoşun

Ya çok üzüldüm Allahım düşmanıma nasip etmesin göstermesin evlat acısı
Başın sağolsun Allahım size sabır versin en büyüğünü versin
İnşallah öbür tarafta şefaatçin olsun meleğin

ben de merakla bu sorularin cevaplarını bekliyorum. ilk hamileliğim. tecrübeli anneler paylaşabilir mi bizimle?
Söylediğin arabaları inceliyeceğim canım peki odayı hangi firmadan düşünüyosun

Ah canım benim çok çok üzüldüm başın sağolsun. Evet biliyorum bu ihtimal her zaman var ama iste daha dünyaya getirmeden annelik başlıyormuş bunu bu kez daha net anladım. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı evlatlar,hayırlı evlatlar inşallah. İnsallah rabbim isteyen herkese verir evlat.

Çok üzüldüm canım rabbim sabır versin rabbim gelecek yavruna hayırlı uzun ömür nasip etsin

Söylediğin arabaları inceliyeceğim canım peki odayı hangi firmadan düşünüyosun
İstikbalden beğendim Bi tane aslında ama normal beşikli dolabını 3 kapaklı olarak perla modelin adı
Bide arkadaşım Erol mobilyadan aldı çok çok memnun 3 senedir kullanıyo orayada bakıcam

Teşekkür ederim canım.. Amin. Ve dua edin lütfen sağlıkla kucağıma alıp sağlıklı birsekilde yasayalım evladımla.. cok zor. Unutulmayan bir acı Allahım düşmanıma vermesin ama işte bu da bir imtihan .. bu ay benim icin özellikle sıkıntılı geciyor napacağımı hic bilmiyorum yarım saat 40 dakıkadır kızımdan özür diliyorum sana haksızlık yapıyorsam affet diye.. inşallah hersey yolunda hider bana da dua edin lütfen

Hoşgeldin..
Ay ben yıkayamam ilk doğduğu zaman:)
Kaynanama ya da ablama söylerim yıkasın kıyamam ya :)
Hoşbuldum:))) benim eşim çok yoğun olduğu için ilk bebeğimi tek başına büyüttüm,herşeyini ben yaptım ,hep ben ilgilendim. Ama banyo konusunda ben de kıyamadım.nerdeyse 6 aya kadar yıkayamadım. Ben herşeyini hazırladım,suyunu döktüm,eşim yıkadı:))))

Çok çok haklısın ne desem boş 7 haftalık bebeğimi içimden atamıyorum seni düşüneöiyorum ama öyle düşünme ağlamak istersen ağla o kanayan yaran yapıcak bişey yok Allahın taktiri canım
İnşallah evlatlarımız sağlıkla gelicek tekrarını yaşatmasın Rabbim

Saol canım Amiinn .. evet kesinlikle dah karnımızdayken anneyiz o benim en yakın arkadaşım olmustu daha konusmadan doğmadan görmeden annelik bundan sebep kutsal sanırım.. kendinden vazgeçiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…