Çok çok Mecbur kalmazsam birdaha kesinlikle hiç birşey yemeyeceğim korkuyo insanYeme canım çiğ az pişmiş şeyleri tercih etmiyorum bende dışarıda salata tavuk az pişmiş et köfte yemiyorum iyi pişirmelerini söylüyorum
Benimde negatif canım ama doktorum detaylıca uyarmadı internet olmasa ben nerden bilicem yarı doktor oldum aaştıra araştıraToksoplazma ilk hamileliğimde de şimdi de negatif canım bağışıklık yok. Çiğ et ürünleri açık süt, peynir yememeye dikkat ediyordum ama dışarıdaki salatayı hiç düşünmemiştim artık dikkat ederim bende ne olur ne olmaz
İyi pişmiş şeyler yiyebilirsinÇok çok Mecbur kalmazsam birdaha kesinlikle hiç birşey yemeyeceğim korkuyo insan
Benim 400 TL yüzyılda çekiyorlar ama perinatalog mu radyoloji uzmanı mı sormadım canım unuttum onuKızlar ayrıntılı ultrasonu ne zaman çektireceksiniz ?birde radyoloji uzmanımı yoksa perinatologmu çekmeli Ve istanbuldaki anneler nerede ne kadara çektirecek
Canım yüzyıl ne tam olarak ? Normal takiplerinde oradamı oluyorBenim 400 TL yüzyılda çekiyorlar ama perinatalog mu radyoloji uzmanı mı sormadım canım unuttum onu
Aynen bende bayadır var doktora da gittim bi sıkıntı yok şükür.Ozaman normaldir heralde
Banada doktor kıza benziyor dedi indirim de veya begendigin bisey olunca alıyorum hemen.Bugun rüya gördüm oğlum olmuştu ve giydirecek bisey bulamıyordum hep kız kiyafetiydiBana akıl verin ayın 30unda kapanacak ve çok kaliteli ürünleri olan bi mağazada dehşet indirim varben şimdi hastane çıkışı,5li takimlar ve birkaç citcitli almak istiyorum...doktorun kız gibi lafına güvenip mi alayim ara renk var ama ya çiçekli ya papyonlu yeşil de sarı da bir sonraki kontrolüm iki hafta sonra o zamana kapanmış olucak
21. Haftada yapılması daha sağlıklı sonuç veriyormuş aslında hangi ilde hangi doktor pekiKzlar benim bildiğim detyalı ultrason 19.-22. Haftalar arası oluyor. Googledan d abakın isterseniz. Ben 21. Haftaya yer bulabildim perinatologdan. Ama erken öğrenmek varken 2 hafta beklicem bu durumda
Bu doktora ilk ve son kez gidicem, biraz pahalı ama makinaları acaipmiş. 1100 tl tek bebek için
carpathia benim de 15 şubat:)
Evet canım bütün takiplerim orda yapılıyor kadın doğum dahiliye özel yüzyıl hastanesiCanım yüzyıl ne tam olarak ? Normal takiplerinde oradamı oluyor
Benim 400 TL yüzyılda çekiyorlar ama perinatalog mu radyoloji uzmanı mı sormadım canım unuttum onu
Pendik mi? Pendikse Esra Günay kesinlikle öneriyorum aşırı tatlı dilli şakacı ilgiliBende yüzyıla gidiyorum hangi doktora gidiyorsun acaba ben kendi doktoruma pek ısınamadımda
Canım ist- atıl yüksel. Paraya kıyim dersen, netten bir bak istersen baya bilgi bulursun. Benim tüm arklarım buna gitti ama diğer doktorlar kötü demek değil tabii.sadece, bunun çok iyi olduğunu biliyorum.21. Haftada yapılması daha sağlıklı sonuç veriyormuş aslında hangi ilde hangi doktor peki
Tamam canım sağolEvet canım bütün takiplerim orda yapılıyor kadın doğum dahiliye özel yüzyıl hastanesi
Pendik mi? Pendikse Esra Günay kesinlikle öneriyorum aşırı tatlı dilli şakacı ilgili
Bi bak istersen =) Rica ederim kuzumEvet pendik ay değiştirsem mi acaba azcık araştırıyım o zaman teşekkürler
Ücreti oldukça fazla canım senin için hayırlı olsun başka bi doktor bakayım şimdilikCanım ist- atıl yüksel. Paraya kıyim dersen, netten bir bak istersen baya bilgi bulursun. Benim tüm arklarım buna gitti ama diğer doktorlar kötü demek değil tabii.sadece, bunun çok iyi olduğunu biliyorum.
Tulumlar da mı öyle? Ben ilk bebeğimde sürekli tulum giydirmiştim çok rahat oluyo. 6 ,9 aylık filan onlardan ara renklerden almaya çalış. Çok beğendiğin koz ve erkek kıyafetlerinde de al, bu olmazsa bi dahakine olur inş. Ya da hediye filan götürürsün :)))Bana akıl verin ayın 30unda kapanacak ve çok kaliteli ürünleri olan bi mağazada dehşet indirim varben şimdi hastane çıkışı,5li takimlar ve birkaç citcitli almak istiyorum...doktorun kız gibi lafına güvenip mi alayim ara renk var ama ya çiçekli ya papyonlu yeşil de sarı da bir sonraki kontrolüm iki hafta sonra o zamana kapanmış olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?