2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde negatif canım ama doktorum detaylıca uyarmadı internet olmasa ben nerden bilicem yarı doktor oldum aaştıra araştıra rabbim yawruşlarımızı korusun tüm tehlikelerden

Kızlar ayrıntılı ultrasonu ne zaman çektireceksiniz ?birde radyoloji uzmanımı yoksa perinatologmu çekmeli Ve istanbuldaki anneler nerede ne kadara çektirecek

Banada doktor kıza benziyor dedi indirim de veya begendigin bisey olunca alıyorum hemen.Bugun rüya gördüm oğlum olmuştu ve giydirecek bisey bulamıyordum hep kız kiyafetiydi

Kzlar benim bildiğim detyalı ultrason 19.-22. Haftalar arası oluyor. Googledan d abakın isterseniz. Ben 21. Haftaya yer bulabildim perinatologdan. Ama erken öğrenmek varken 2 hafta beklicem bu durumda
Bu doktora ilk ve son kez gidicem, biraz pahalı ama makinaları acaipmiş. 1100 tl tek bebek için
carpathia benim de 15 şubat:)

21. Haftada yapılması daha sağlıklı sonuç veriyormuş aslında hangi ilde hangi doktor peki

21. Haftada yapılması daha sağlıklı sonuç veriyormuş aslında hangi ilde hangi doktor peki
Canım ist- atıl yüksel. Paraya kıyim dersen, netten bir bak istersen baya bilgi bulursun. Benim tüm arklarım buna gitti ama diğer doktorlar kötü demek değil tabii.sadece, bunun çok iyi olduğunu biliyorum.

Canım ist- atıl yüksel. Paraya kıyim dersen, netten bir bak istersen baya bilgi bulursun. Benim tüm arklarım buna gitti ama diğer doktorlar kötü demek değil tabii.sadece, bunun çok iyi olduğunu biliyorum.
Ücreti oldukça fazla canım senin için hayırlı olsun başka bi doktor bakayım şimdilik

Tulumlar da mı öyle? Ben ilk bebeğimde sürekli tulum giydirmiştim çok rahat oluyo. 6 ,9 aylık filan onlardan ara renklerden almaya çalış. Çok beğendiğin koz ve erkek kıyafetlerinde de al, bu olmazsa bi dahakine olur inş. Ya da hediye filan götürürsün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…