2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnan normalde tatlı getirse misafir, dolapta bozulur çöpe gider ama son 2 aydır hergün tatlı yiyorum baklava gbi vs. Canım çekiyo resmen. Deli gbi karbonhidrat çekiyo. Psikolojik belki de, bu şekilde oyalıyorum kendimi ama yanlış yolda olduğumun da farkınddayım. Sürekli de açım bir de:) yeni menüler çıkarmam lazım kendime

Ben yaklaşık 1 kilo aldım toplamda kızlar, ikiz olduğu için ben de çok tedirgin oluyorum lavitabellamk kilo almak kaçınılmaz bir de İkizde 3-5 kilo daha fazla olması hayli normal canım sağlıklı yemek için özel bir diyetisyene git eğer dengesiz beslendigini düşünüyorsan. Ben meyveyi de hep 1-2 tane ceviz ile yiyorum

İlk 3 ay iştahım o kadar kötüydü kii yarım kilo falan da verdim. Ama suan tatli eksi ne bulursam yiyorum bende valla neyseki genelde geceleri canim biseyler cekiyor hava soguk ve kar dize kadar geldiği için bahanemde var esimi almaya göndermemek icin valla :)

:) ben senin haftalardayken az da olsa vermiştim bile, moralini bozmak gibi olmasın ama istahin çok açılacak yakında ne bulursan yemek isteyeceksin

Bana doktorum dedi ki, aldigin vitaminlerle komada da olsan, hic yemek yiyemesen de o bebekler sapasaglam dogar. O acidan korkma cnm yani. Vitaminlerini al ama. Yanii ben boyle gidersem, kac kiloyla bitiririm ki ben yarin saglikli yemek menuleri arastirim, planlayim ki, ac kalip sacma sapan saldirmiyim herseye bu boyle olmicak

:) ben senin haftalardayken az da olsa vermiştim bile, moralini bozmak gibi olmasın ama istahin çok açılacak yakında ne bulursan yemek isteyeceksin
İştah yok canım daha o bir kilo civarını da kanamadan sonra deli gibi ilaç baslattilar son on günde aldım. İkinci aydan 2 kilo verdim.61 kilo gibi su anki kilom bakalım bu hafta cumartesi sabah kaç cikacak

Ben ilk 3 ay 4 kilo aldim, bebekler daha tam oludmadan acikmislar bir de gece acikmam benim de cok oluyor cnm

Hormon ilaçları bana hiç iyi gelmedi canım yoksa 2 kilo vermistim şimdi yine 61 civarı oldum . Az az sık sık yemeye çalışıyorum bulantilar kotulesmesin diye. Az daha bir enerji gelse hareketim artacak evin işini yapıp yuruyuse cikacagim buzun üstünde niyete aldım inşallah yapabilirim

Ben ilk 3 ay 4 kilo verdim, bebekler daha tam oludmadan acikmislar bir de gece acikmam benim de cok oluyor cnm
Hahahah tam oluşmadan çok acıkmışlar minikler kiyamam ya. Ya vallahi canini sıkma bizler tek bebekli bile çok acıkıyoruz yiyoruz senin icinde 2 bebek var :) yerim onlari

Senin de tup bebekti dimi, o ayri bir zorlu surecti zaten. Enerjin gelecektir cnm ama benim 5. Ay baslangicinda geldi, herkesin dedigi gbi 4 le baslamadi yani.

Senin de tup bebekti dimi, o ayri bir zorlu surecti zaten. Enerjin gelecektir cnm ama benim 5. Ay baslangicinda geldi, herkesin dedigi gbi 4 le baslamadi yani.
Yok canım benim doğal ikiz 12 hafta bitiminde şiddetli bir kanama başladı o gunden beri iğne ve günde 3 kez progestan baslattilar tuz yeme isteğim çok arttı ve direkt baskule yansıdı yememde fark olmadığı halde. Anlamadım ben bu işi

Moralini bozma inşallah tek derdimiz kilo olsun veririz. Ama çok almamakta da fayda var, sağlık açısından zor. Ben de şeker olduğu için yediğime dikkat etmek zorundayım. Bi kere karbonhitrat tokmtutmayıp çabuk acıktırıyor. Protein işe karnı doyurmak lazım. Ekmeği kısıtla, tam buğday tam tahıl al. Şekeri tamamen kesmeye çalış çünkü bebeğe en zararlı şey şeker. Bir süre dikkat edersen alışırsın inş. Tabi bi de tuza da sikkat etmemiz lazım. Bunun dışında sağlıklı atıştırmalılların olaun. Ceviz fındık badem.tatlı niyetine kuru üzüm olabilir. Bunlara dilkat edersek çok almayız inş.

O da boktan tabii. Yemeden aliyorsun ama soyle dusun irade sende ki kac hafta olmus daha kilo bile almamissin yemekten. Sen alacagini da gene rahat verirsin

O da boktan tabii. Yemeden aliyorsun ama soyle dusun irade sende ki kac hafta olmus daha kilo bile almamissin yemekten. Sen alacagini da gene rahat verirsin
Amin canım inşallah, daha önce baya kiloluydum ben diyetle yuruyusle 2 yıl önce 13 kilo verdim 3 unu geri aldım 60 la hamile kaldim, irade olunca dogumdan sonra da veririz. Şekerli şeyleri yememeye çalış süt ile birkaç kuru meyve belki tatlı isteğine iyi gelir.beyaz un ve şeker kisir döngüye sokuyor insanı.

Avrupa yakasındaysan avcilar dogus polikliniginde ilknur aydin var. Tavsiye ederim. 5 ay devam ettim 24 kilo verdim sonrasinda hamile kaldim. Hamile kalinca gitmeyi biraktim ama ayni düzen yemege devam ettim. 2 kilo verdim. Daha almaya başlamadım. Pazartesi kontrol var. Simdi misafirlikteyim biraz degisti menuler belki alirim burda yarım kilo 1 kilo. Ama dengelemeye calisiyorum almayayim diye.

Tuz yeme istegin arttiysa yüksek ihtimal odemdir tartidaki + kilolar. Tuzu biraz azaltip bol su icince gider. Simdi gitmese bile dogum sonrasi cabuk gider odem. Muhim olan yagdan cok kilo almamak. Onu yakması zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…