2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay ne güzel maşallah valla darısı başıma diyim Bi oturtamadım 1 gün yiyorum 2. Gün töbe yok

hergün 6.45te kalkıyorum hazırlayıp iş yerine getiriyorum canım :) üşenme annesi bebişinin ihtiyacı var yiyeceğin sağlıklı şeylere:)
İş yerim müsait burdada hazırlayabilirim mesele kahvaltı edememek yani Normalde de erken kalkınca bişey yiyemem ama hafta sonu çok güzel yapıyorum mesela

Yemek sağlıklı besleniyorum yani en azından ev yemeği yiyorum yoğurt yiyorum etimi yiyorum ama bu kahvaltıyı nasıl çözücem ben ya valla yapanlara özeniyorum
Bende khvaltisa peynir zeytin yiyorum o kadar is oldugu gun yumurta yiyemiyorum. Yanında götursen su kucuk beslenme cantasi gibi olanlarda uygun ortamin var mi is yerinde veya sandivc hazirlamak kalıyor aksamdan

Bende khvaltisa peynir zeytin yiyorum o kadar is oldugu gun yumurta yiyemiyorum. Yanında götursen su kucuk beslenme cantasi gibi olanlarda uygun ortamin var mi is yerinde veya sandivc hazirlamak kalıyor aksamdan
Var ocak dolap herşey mevcut bide benim hazırlamama bile gerek yok hazırlar burdaki abla ama ben sıkıntıyım yiyemiyorum alışkanlık olmayınca ama alışveriş yapıcam biraz buraya belki özenir yerim

benimde tam buğday ekmeğine geçmem lazım sıcak fırın ekmeği almamam lazım

Bende bazen vicdan yapıyorum yani misal akşam yemeklerinde herzaman yada çoğunlukla menü çıkaramıyorum maalesef mesela dün makarna yedik . ama sanırım benim gibi olan başka arkadaşlarda vardır diye umut ediyorum Birde ya şu kv ya da annelerine akşam yemeğine giden annelere çok özeniyorum imreniyorum

Kızlar birde kafama takılan bir olay var size danışayım. Şimdiiii benim sat 11 ekim normalde programlarla hesaplayınca bugün 15+6 yım yani 16. haftam bitmek üzere. ama 11 ekime göre düşünce de 11 şubatta bitmesi gerekmiyor mu ?? anlayamıyorum neyi baz alacağım

ben de onu yapıyorum canım biz de dün akşam mantı yedik dondurucuda vardı.çalıştığım için her zaman sağlıklı yemekler yapamıyorum.

Ne guzel bir duygudur
Erken değil mi tekme için kız:) zayıf mısın yoksa

Gebelik takibi haftalik olarak oluyor ama 16 haftalik olunca degil de 11 subat da tam 4 ay bitmis olacak.

Ben hamileliğin başından beri kaynanamda yiyorum yeterince yoruluyorum uğraşmim diye Allah razı olsun annemede gidiyorum kaynanama da

Yok yaaaa nerdeeee maşallahım var gramdan düşemiyorum ama üstüne gram ekliyorum ama dün akşam hissettim 2.gebelikte normalmiş bu haftalar öyle okudum
2.gebelikse hissedilir diyorlar
Ben seğirme şeklinde hissediyorum bazen diyorum bağırsak hareketlerimi

Hayır canım şöyle 4 hafta 28 gün olduğu için tam bir ay değil o yüzden hafta hesabı yada 280 gün olarak gün hesabı yapıyoruz ay hesabı yanıltıyor
Tam 30 gün dolduğunda 1 ay gibi düşünüyorum 17+1de tam 4 aylık olucaksınız mesela 21+3te 5 aylık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…