anladımmm sağol canımHayır canım şöyle 4 hafta 28 gün olduğu için tam bir ay değil o yüzden hafta hesabı yada 280 gün olarak gün hesabı yapıyoruz ay hesabı yanıltıyor
Tam 30 gün dolduğunda 1 ay gibi düşünüyorum 17+1de tam 4 aylık olucaksınız mesela 21+3te 5 aylık gibi
Moralini bozma inşallah tek derdimiz kilo olsun veririz. Ama çok almamakta da fayda var, sağlık açısından zor. Ben de şeker olduğu için yediğime dikkat etmek zorundayım. Bi kere karbonhitrat tokmtutmayıp çabuk acıktırıyor. Protein işe karnı doyurmak lazım. Ekmeği kısıtla, tam buğday tam tahıl al. Şekeri tamamen kesmeye çalış çünkü bebeğe en zararlı şey şeker. Bir süre dikkat edersen alışırsın inş. Tabi bi de tuza da sikkat etmemiz lazım. Bunun dışında sağlıklı atıştırmalılların olaun. Ceviz fındık badem.tatlı niyetine kuru üzüm olabilir. Bunlara dilkat edersek çok almayız inş.
Avrupa yakasındaysan avcilar dogus polikliniginde ilknur aydin var. Tavsiye ederim. 5 ay devam ettim 24 kilo verdim sonrasinda hamile kaldim. Hamile kalinca gitmeyi biraktim ama ayni düzen yemege devam ettim. 2 kilo verdim. Daha almaya başlamadım. Pazartesi kontrol var. Simdi misafirlikteyim biraz degisti menuler belki alirim burda yarım kilo 1 kilo. Ama dengelemeye calisiyorum almayayim diye.
Evet sabahtan, yoğurt, badem, meyva ne varsa depoladım canımGünaydın hanımlar,
lavitabellamk sanırım tatli ve hamurisi yedigin icin kan sekerin çabuk iniyor ve açlık hissediyorsun, tatliyi ekmegi minimuma cekip protein ağırlıklı beslenirsen daha uzun süre tok hissedersin devamlı acikmazsin, bir de hamilelik donemi normalden daha hizli kilo aliniyor vucut emzirme donemi icin depo yapıyor normalde bu kadar yesen bu kadar kilo alamazsin.. Gece aciklamalrina care olarak da yogurt deneyebilirsen hem tok tutar hem dinlendirir..
Bence bebektir annesine süprizler yapıyordur2.gebelikse hissedilir diyorlar
Ben seğirme şeklinde hissediyorum bazen diyorum bağırsak hareketlerimi
İLK SAYFADA İSTENEN BİLGİLERİ ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERIRSENIZ KAYDEDELIMBenim bilgilerimi de kaydedermisiniz 24 ekim son adet tarihim Antalya 1 oğlum var
Dayanabilirsen mükemmel ben hemen odadan çıkar çıkmaz yarı ağlamaklı anne kızım oluyoooo diye aradığım içincinsiyet belli olunca mavi veya pembe bir patik tarzı bişey alıp annemlere falan cinsiyeti o şekilde söylemek istiyorum. Nasıl fikir sizce :)
çok iyi yapmışsın canım bende not aldım :))Eki Görüntüle 2230167
Ben kendime böyle Bi çizelge oluşturdum kafam karışıyor diye sonradan netleştirdim ay hesabını sorana kaç aylık diye çat diye söylüyorum
En güzeli kafam yanıyordu resmençok iyi yapmışsın canım bende not aldım :))
Benim bebegimde kız canimİLK SAYFADA İSTENEN BİLGİLERİ ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERIRSENIZ KAYDEDELIM
yaa ne güzel bir duygu. o şekilde hayal ettim yapabilirim inşallah.Dayanabilirsen mükemmel ben hemen odadan çıkar çıkmaz yarı ağlamaklı anne kızım oluyoooo diye aradığım için
Hoşgeldin:) niye malesef Manisa keşke şimdi Manisa’da olabilsem çok sevdiğim bi şehir
Ben Manisa’da okudum 4 yıl çok seviyorum hatta Doğu dönüşü tayinde orayı isteyecez umarım sizde seversinizHoş buldum. Çünkü manisaya sonradan geldik ve alışamadım. Hiç kimsem yok burada ailemden uzaktayim
Çok güzelcinsiyet belli olunca mavi veya pembe bir patik tarzı bişey alıp annemlere falan cinsiyeti o şekilde söylemek istiyorum. Nasıl fikir sizce :)
inşallah sağlıkla öğrenirim de :)Çok güzel
Amin inşallah bende şubatın 15 inde öğrenicem inşsllahinşallah sağlıkla öğrenirim de :)
benim randevu 9 unda ama zaman geçmiyor sanki :) Sağlıkla öğrenelm inşallah canım.Amin inşallah bende şubatın 15 inde öğrenicem inşsllah
İyi ne olsun, yoğun iş biraz, bazen konuşmaktan boğazım ağrıyorSaryacım nasılsın ? vakit geçmiyor kontrolüme daha çok var.
Kolay gelsin canım benim de yoğun geçiyor. Kontrolüm 9 şubat'ta. Vakit hiç geçmiyor :) Orda hangi doktora gidiyorsun ? Belki söyler. Çünkü 14+1de görülebilme ihtimali var. Benim ilk oldugu için çok sabırsızım. Bir an önce hareketlerini hissetsem de rahatlasam.İyi ne olsun, yoğun iş biraz, bazen konuşmaktan boğazım ağrıyorSen ne yapıyorsun, ne zaman kontrolün. Ben yarın Zekai Tahir'e gideceğim :):) Belki cinsiyet de söyler ne dersin :):) 14+1 oluyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?