İyi ne olsun, yoğun iş biraz, bazen konuşmaktan boğazım ağrıyorSen ne yapıyorsun, ne zaman kontrolün. Ben yarın Zekai Tahir'e gideceğim :):) Belki cinsiyet de söyler ne dersin :):) 14+1 oluyorum yarın
Sana da kolay gelsin canım. Az kalmış senin de. İnşallah en kısa zamanda hissedersin. Perinatolojiye gidiyorum doç. Tugay bey. Ama yarın o mu olur bilmiyorum. Değişiyor ya orda doktorlar.Kolay gelsin canım benim de yoğun geçiyor. Kontrolüm 9 şubat'ta. Vakit hiç geçmiyor :) Orda hangi doktora gidiyorsun ? Belki söyler. Çünkü 14+1de görülebilme ihtimali var. Benim ilk oldugu için çok sabırsızım. Bir an önce hareketlerini hissetsem de rahatlasam.
MERHABA ben özele gittim ilk, ikiz olduğunu öğrenince 1 kez zekai tahir 1 kez havettepeye gittim. Her ikisi de perinatoloji. Ama eylülde 1 düşüğüm var onda zekai da zekai tahire gitmiştim, memenundum. Normal gebe polikliniğinde demet hanım var uzm. Dr. Çok tatlı ona gidebilirsin. Bütün tetkikleri i de yapıyorlar. Yatan servisi de iyiydi ama doğunhanesini görmedim. Şu an nereye gidiyorsunMerhaba canım bende Ankaradayım. Sen tüm kontrollerini zekai tahirde mi yaptiriyorsun ? Memnun musun?
Bence görünür artıkBenim kontrol de 8 Şubat'ta tam 15 bitmiş oluyor acaba cinsiyet görünür mü diye düşünüyorum
Bencede görünür canım 13te tahminde bulundu ki doğruymuş 15te hayli hayli tabi bebişin müsade ederseBenim kontrol de 8 Şubat'ta tam 15 bitmiş oluyor acaba cinsiyet görünür mü diye düşünüyorum
İkisi de müsade ederse canım sadece iki balon sipariş Edip 14 subatta arkadaşlarla iş yerinde eşimin ofisine goturecegim aynı binada calisiyoruz :)Bencede görünür canım 13te tahminde bulundu ki doğruymuş 15te hayli hayli tabi bebişin müsade ederse
Hadi inşallah canım gönlünce olsunİkisi de müsade ederse canım sadece iki balon sipariş Edip 14 subatta arkadaşlarla iş yerinde eşimin ofisine goturecegim aynı binada calisiyoruz :)
Kendini saklamazsa görünürBenim kontrol de 8 Şubat'ta tam 15 bitmiş oluyor acaba cinsiyet görünür mü diye düşünüyorum
Canım valla ben iki haftada bir kilo almışım bugün çok şaşırdım. Benimde iştahım çok açık ne yapacağım bilmiyorum. 73 el hamile kaldım kusmalardan 67 e düştüm ama bulantılar azaldı alacağım sanırım artık kaçış yok. Bende sağlıklı bir şey yemiyorum doğru dürüstKızlar ya çok moralim bozuk 60 kiloyla başladım, şuan 68,5 im. Deli gbi yiyorum, kendimi durduramıyorum+hep açım. Bir şekilde dur demem lazım, kendimi aynada tanıyamıyorum. İst.da bildiğiniz iyi, uygun fiyatlı bir diyetisyen var mı? İnsanlar hamile olduğumu anlamıyor bile, kilonun yarısı bacak ve belime gitti
Ben diyetisyenlere de inanmıyorum bence en güzeli kendi kendine dikkat etmekKızlar ya çok moralim bozuk 60 kiloyla başladım, şuan 68,5 im. Deli gbi yiyorum, kendimi durduramıyorum+hep açım. Bir şekilde dur demem lazım, kendimi aynada tanıyamıyorum. İst.da bildiğiniz iyi, uygun fiyatlı bir diyetisyen var mı? İnsanlar hamile olduğumu anlamıyor bile, kilonun yarısı bacak ve belime gitti
Canim belli olur elbette. Bol bol su ic ve çikolata ye emin ol çok yardımcı olacak bebekleri oynatacak :)Benim kontrol de 8 Şubat'ta tam 15 bitmiş oluyor acaba cinsiyet görünür mü diye düşünüyorum
Gecmis olsun canım AVM ve hastane gibi toplu yerlere maske kullanarak git bu seneki gripler cok fena, aile hekimliğinde bulamamislardir korkma yeterli donanım olmadığı içinSelam Kızlar nasılsınız. Ben bugün aile hekimliğine gittim grip oldum maalesef. Parol ve gargara verildi. Ebe gelmişken kalp atışlarına bakalım dedi bebeğin birini buldu birini bulamadı bizim aletle ikizlerde zır falan dedi ama insan rahat edemiyor
Teşekkürler canım. Dün akşam yemek için dışarı çıkmıştık bir saat sadece ama eve gelir gelmez kırgınlık başladıGecmis olsun canım AVM ve hastane gibi toplu yerlere maske kullanarak git bu seneki gripler cok fena, aile hekimliğinde bulamamislardir korkma yeterli donanım olmadığı için
Yani moralini bozmiyim ama 1-2 haftadır açlıkta fenayım cnm. Bildiğin aç oturmaya çalışıyorum bgn çünkü aslında akşam yemeği, ara öğün vs. Yedim. Napıcaz biz böyle bilmiyorum:) bebişler mi acıkıyo anlamıyorum kiCanım valla ben iki haftada bir kilo almışım bugün çok şaşırdım. Benimde iştahım çok açık ne yapacağım bilmiyorum. 73 el hamile kaldım kusmalardan 67 e düştüm ama bulantılar azaldı alacağım sanırım artık kaçış yok. Bende sağlıklı bir şey yemiyorum doğru dürüst
Dediğin gbiherşeyi biliyoruz aslında da, bazen belli bir menüye bağlı kalmak, diyetisyenin denetiminde olmak gaza getirebiliyor. Bir de bu hamilelikte ben porsiyon konusunda da sıkıntı yaşıyorum birazBen diyetisyenlere de inanmıyorum bence en güzeli kendi kendine dikkat etmek
Senin ikiz miydi cnm? İkizlerde alttaki göstermeyebiliyor. Ben hala birini bilmiyorumBenim kontrol de 8 Şubat'ta tam 15 bitmiş oluyor acaba cinsiyet görünür mü diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?