2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi ne olsun, yoğun iş biraz, bazen konuşmaktan boğazım ağrıyor Sen ne yapıyorsun, ne zaman kontrolün. Ben yarın Zekai Tahir'e gideceğim :):) Belki cinsiyet de söyler ne dersin :):) 14+1 oluyorum yarın

Merhaba canım bende Ankaradayım. Sen tüm kontrollerini zekai tahirde mi yaptiriyorsun ? Memnun musun?

Sana da kolay gelsin canım. Az kalmış senin de. İnşallah en kısa zamanda hissedersin. Perinatolojiye gidiyorum doç. Tugay bey. Ama yarın o mu olur bilmiyorum. Değişiyor ya orda doktorlar.

Merhaba canım bende Ankaradayım. Sen tüm kontrollerini zekai tahirde mi yaptiriyorsun ? Memnun musun?
MERHABA ben özele gittim ilk, ikiz olduğunu öğrenince 1 kez zekai tahir 1 kez havettepeye gittim. Her ikisi de perinatoloji. Ama eylülde 1 düşüğüm var onda zekai da zekai tahire gitmiştim, memenundum. Normal gebe polikliniğinde demet hanım var uzm. Dr. Çok tatlı ona gidebilirsin. Bütün tetkikleri i de yapıyorlar. Yatan servisi de iyiydi ama doğunhanesini görmedim. Şu an nereye gidiyorsun

Selam Kızlar nasılsınız. Ben bugün aile hekimliğine gittim grip oldum maalesef. Parol ve gargara verildi. Ebe gelmişken kalp atışlarına bakalım dedi bebeğin birini buldu birini bulamadı bizim aletle ikizlerde zır falan dedi ama insan rahat edemiyor

Canım valla ben iki haftada bir kilo almışım bugün çok şaşırdım. Benimde iştahım çok açık ne yapacağım bilmiyorum. 73 el hamile kaldım kusmalardan 67 e düştüm ama bulantılar azaldı alacağım sanırım artık kaçış yok. Bende sağlıklı bir şey yemiyorum doğru dürüst

Kızlar omega 3 e başlamam lazım. Sizlerde bulantı yapmış miydi?

Malûm ben bulantilardan yeterince cekiyorum, tetikleyecek bir şeyden korkuyorum

Ben diyetisyenlere de inanmıyorum bence en güzeli kendi kendine dikkat etmek

Gecmis olsun canım AVM ve hastane gibi toplu yerlere maske kullanarak git bu seneki gripler cok fena, aile hekimliğinde bulamamislardir korkma yeterli donanım olmadığı için

Gecmis olsun canım AVM ve hastane gibi toplu yerlere maske kullanarak git bu seneki gripler cok fena, aile hekimliğinde bulamamislardir korkma yeterli donanım olmadığı için
Teşekkürler canım. Dün akşam yemek için dışarı çıkmıştık bir saat sadece ama eve gelir gelmez kırgınlık başladı hemen kapmışım şifayı. Dediğin gibi sanırım bulamadılar Allah’a emanet haftaya Cumartesi sağlıkla görürüm inşallah bebeklerimi

Yani moralini bozmiyim ama 1-2 haftadır açlıkta fenayım cnm. Bildiğin aç oturmaya çalışıyorum bgn çünkü aslında akşam yemeği, ara öğün vs. Yedim. Napıcaz biz böyle bilmiyorum:) bebişler mi acıkıyo anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…