Dediğin gbiherşeyi biliyoruz aslında da, bazen belli bir menüye bağlı kalmak, diyetisyenin denetiminde olmak gaza getirebiliyor. Bir de bu hamilelikte ben porsiyon konusunda da sıkıntı yaşıyorum biraz
İkiz canım , ya gostermezlerse 14 Şubat sürprizi olmaz bizimSenin ikiz miydi cnm? İkizlerde alttaki göstermeyebiliyor. Ben hala birini bilmiyorum
İnşallah bebeklere yarar yediğimiz diye teselli bulalımYani moralini bozmiyim ama 1-2 haftadır açlıkta fenayım cnm. Bildiğin aç oturmaya çalışıyorum bgn çünkü aslında akşam yemeği, ara öğün vs. Yedim. Napıcaz biz böyle bilmiyorum:) bebişler mi acıkıyo anlamıyorum ki
Yapmıyo canım gece alıyorum ben onu yemekten 2 saat sonraKızlar omega 3 e başlamam lazım. Sizlerde bulantı yapmış miydi?
Malûm ben bulantilardan yeterince cekiyorum, tetikleyecek bir şeyden korkuyorum
Saçma değil kız baba annem biz cocukken hep biskuvi arasına klasik lokum koyup verirdiİnşallah bebeklere yarar yediğimiz diye teselli bulalımyani canım saçma sapan şeyler istiyor lokum bisküvi gibi
Sana da kolay gelsin canım. Az kalmış senin de. İnşallah en kısa zamanda hissedersin. Perinatolojiye gidiyorum doç. Tugay bey. Ama yarın o mu olur bilmiyorum. Değişiyor ya orda doktorlar.
MERHABA ben özele gittim ilk, ikiz olduğunu öğrenince 1 kez zekai tahir 1 kez havettepeye gittim. Her ikisi de perinatoloji. Ama eylülde 1 düşüğüm var onda zekai da zekai tahire gitmiştim, memenundum. Normal gebe polikliniğinde demet hanım var uzm. Dr. Çok tatlı ona gidebilirsin. Bütün tetkikleri i de yapıyorlar. Yatan servisi de iyiydi ama doğunhanesini görmedim. Şu an nereye gidiyorsun
Rısklı gebelıkse sevk ederdi diye dusunuyorum. Diğer turlu devlette perinatologa gorunemezsınız. sizin herhangi bir risk durumu var mı
benimki NBL alg yağıBalık yağı hapı ben de kullanmak istiyorum aslında. Ne kullanıyorsunuz?
Merhaba hanımlar sürekli okuyorum ama bir türlü yazmak nasip olmamıştı bende 13+ 6dayım cinsiyetimiz henüz belli değil
Merhaba listeye beni de ekler misiniz? Son adet tarihi 2 ekim 2018. Tahmini doğum tarihi 9.7.2019
Cinsiyeti erkek ve adı umut
Hoşbuldum teşekkür ederimdr üniversite hastanesine gitmem söylendi yazdırıp imza aldı öyle olunca Ben kaygılandım ama biraz titizmiş bakalım her şeyin hayırlısı..
benimki NBL alg yağı
hoşgeldin..
hoşgeldin.. sat ve beklenen benim ikinci çocukla aynı.. O, 2 temmuz 2013'te doğdu..
Bizde de aynı çocukluğumdan beri çok severim bulantılar azalınca canımın istediği şey bu olduSaçma değil kız baba annem biz cocukken hep biskuvi arasına klasik lokum koyup verirdibugün midem ekşimedi bulantiya razı oldum 4 gundur
Üzülme yalnız değilsinBen de 15+2 ikizlere hamileyim ve şimdiden 8 kilo aldım Ilk aylar çok şuursuzca geçti. iştahım çok açıktı, bulantım filan da olmayınca... Sonuç bu
İnşallah bebeklere yarar yediğimiz diye teselli bulalımyani canım saçma sapan şeyler istiyor lokum bisküvi gibi
Kızlar birşey sorucam. İlk 6 ay için 2 ayrı beşik mi düşünüyorsunuz, tekli park yatak mı?İkiz canım , ya gostermezlerse 14 Şubat sürprizi olmaz bizim
Ben de previt ve yeni başladığım d vit kulanıyorum canımGyno-tardyferon=demir icin kan ilaci
Previt =vitamin
D vit3 =d vitamini kullaniyorum
Sizler neler kullaniyorunuz doktorlariniz neler yazdi ben gecen hafta degistirdim doktorumu bie onceki doktorum vitamine ger3k yok feramat verdi guzel beslen dedi bu doktorum bunlari verdi simdi hangisinin ki dogru kafam karisti
Sevindim :) acaba dedim ilkndoktorunki ilgisizlik mi bu mu yanlis bilemedim ..Ben de previt ve yeni başladığım d vit kulanıyorum canım
Ben sadece imom kullanıyorum şuandaGyno-tardyferon=demir icin kan ilaci
Previt =vitamin
D vit3 =d vitamini kullaniyorum
Sizler neler kullaniyorunuz doktorlariniz neler yazdi ben gecen hafta degistirdim doktorumu bie onceki doktorum vitamine ger3k yok feramat verdi guzel beslen dedi bu doktorum bunlari verdi simdi hangisinin ki dogru kafam karisti
Ben haftada iki gün balik tuketiyorum kullanmayi dusunmuyorum oglumda da kullanmamistimBen sadece imom kullanıyorum şuanda
Tekli birşey düşünüyorum canım en azından ilk 3-4 ay için ama ne olur park yatak,beşik karar vermedim dahaKızlar birşey sorucam. İlk 6 ay için 2 ayrı beşik mi düşünüyorsunuz, tekli park yatak mı?
Benim bulantılar geçmedi hiçbirini yiyemiyorum şuanda Hele balığa hiç tahammülüm yokBen haftada iki gün balik tuketiyorum kullanmayi dusunmuyorum oglumda da kullanmamistim
....
Duzenli ceviz badem balik tukettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?