2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim kanim 12.5 tan 10 a düşmüş ya daha iki ay önce baktirmistim. Hamilelikten herhalde

Dediğin gbiherşeyi biliyoruz aslında da, bazen belli bir menüye bağlı kalmak, diyetisyenin denetiminde olmak gaza getirebiliyor. Bir de bu hamilelikte ben porsiyon konusunda da sıkıntı yaşıyorum biraz

Üzülme yalnız değilsin Ben de 15+2 ikizlere hamileyim ve şimdiden 8 kilo aldım Ilk aylar çok şuursuzca geçti. iştahım çok açıktı, bulantım filan da olmayınca... Sonuç bu

İnşallah bebeklere yarar yediğimiz diye teselli bulalım yani canım saçma sapan şeyler istiyor lokum bisküvi gibi

Kizlar bende henuz cinsiyeti ogrenemedim bebegin pozisyonuyla cok ilgisi var.
Gecen gittim bacak arasinda kordon vardi.
2 gun once tekrar gittim bu seferde bagdaş kurmuş sanirim doguma kadar ogrenemeyecegim :/

İnşallah bebeklere yarar yediğimiz diye teselli bulalım yani canım saçma sapan şeyler istiyor lokum bisküvi gibi
Saçma değil kız baba annem biz cocukken hep biskuvi arasına klasik lokum koyup verirdi bugün midem ekşimedi bulantiya razı oldum 4 gundur

Ben ilk bebegimi kaybettigimde 8 haftalikti ve zekai tahirde kurtaj yaptilar ama hic memnun kalmadim çok yiprandim piskolojim cok bozuldu o yuzden devlete gitmek istemiyorum. Beni de riskli gebelik uzmaninin takip etmesi gerektigini soylediler şuan Dr. Metin Altay a gidiyorum çok ta memnun kaldim. Ama işte özele de güç yetmiyor. Hakkımızda hayirlisi

Rısklı gebelıkse sevk ederdi diye dusunuyorum. Diğer turlu devlette perinatologa gorunemezsınız. sizin herhangi bir risk durumu var mı

dr üniversite hastanesine gitmem söylendi yazdırıp imza aldı öyle olunca Ben kaygılandım ama biraz titizmiş bakalım her şeyin hayırlısı..

Balık yağı hapı ben de kullanmak istiyorum aslında. Ne kullanıyorsunuz?
benimki NBL alg yağı

Merhaba hanımlar sürekli okuyorum ama bir türlü yazmak nasip olmamıştı bende 13+ 6dayım cinsiyetimiz henüz belli değil

hoşgeldin..

Merhaba listeye beni de ekler misiniz? Son adet tarihi 2 ekim 2018. Tahmini doğum tarihi 9.7.2019
Cinsiyeti erkek ve adı umut

hoşgeldin.. sat ve beklenen benim ikinci çocukla aynı.. O, 2 temmuz 2013'te doğdu..

Hoşbuldum teşekkür ederim

Gyno-tardyferon=demir icin kan ilaci
Previt =vitamin
D vit3 =d vitamini kullaniyorum
Sizler neler kullaniyorunuz doktorlariniz neler yazdi ben gecen hafta degistirdim doktorumu bie onceki doktorum vitamine ger3k yok feramat verdi guzel beslen dedi bu doktorum bunlari verdi simdi hangisinin ki dogru kafam karisti

Üzülme yalnız değilsin Ben de 15+2 ikizlere hamileyim ve şimdiden 8 kilo aldım Ilk aylar çok şuursuzca geçti. iştahım çok açıktı, bulantım filan da olmayınca... Sonuç bu
İkiz canım , ya gostermezlerse 14 Şubat sürprizi olmaz bizim
Kızlar birşey sorucam. İlk 6 ay için 2 ayrı beşik mi düşünüyorsunuz, tekli park yatak mı?

Ben de previt ve yeni başladığım d vit kulanıyorum canım

Ben sadece imom kullanıyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…