2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum daha erken mi acaba?

Biz gruptakilerden neredeyse bir ay gerideyiz, onlar bile yeni hissetmeye basladi

Benim ikinci gebeliğim. Günde bir ya da iki kez hissediyorum, sadece yatarken tabi. Ama o kadar hafif hissediyorum ki ilk gebeliğim olsa anlamazdım

Yani senin hissetmemen çok dogal

Ben de duble ikizler olarak sahneye giriş yapayım.. Tüm özelliklerini de taşırım. Aferin bana.. :)

Muz ve soda tüketmeye çalış her gün biraz faydası oluyor.
Ama zararlı olduğunu ilk defa duydum

Magnezyum aynı zamanda kaslarida gevsettigi için düşük riski oluşturabiliyor, buyuzden önerilmiyor.

Bende de var iki gündür Cumartesi misafirim vardı çok yoruldum ondan mı oldu acaba dedim ama ayağa kalkınca ağrım oluyor

Aynısı bende De var işde 2 gündür çok gezdim DİE mi yoksa normal mi anlayamadım

Kızlar selam

Hiç okuyamıyorum burayı ipin ucu kaçıyo sonra konsantre olamıorum konuşulanlara :)

Herkes iyidir umarım

Kızlar bende nezamandır tartışmıyorum korkudan bu iştahla 3-5 kilo almısımdır diyorum durdum durdum çoştum galiba.yarın aç karna bi tartılayım sabah

Benim karnım büyümedi ama bel çevrem genişledi
Bi de bende tartılmıyorum kontrolden kontrole
Çarş kontrolümüz var bakalım neler yapıyo bizimki hiç hissetmiyorum hala

Bende hızlı alanlardanım 3 kilo aldim kilo almak mesele degil verilir de son aylar catlamak istemiyorum onun caresi yok maalesef

Ilk aylarda oto koltuğu pek kullanılmıyor hernekadar 0 kgdan başlasada, puset daha kullanisli, internete puset yazılınca farklı şeyler çıkıyor kast ettiğim ana kucağı dedikleri travel sistemin içinde olan hem bebek arabasına monte şekilde kullanılan hemde yolculuk esnasında kullanılan. Bebek küçükken disariya gezmeye giderken veya misafirliğe çok kullanışlı oluyor içinde yatiyor hep yatirmak için yerde aramiyorsun hemde sallanıyor iyi oluyor. Bebeğe gore yaklaşık 9 ay 1 yasa kadar rahat kullanılıyor.

anladım canım 1 ay daha sabredelim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…