2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Erkek dediği zamandan ultrsn görüntüsü var mı? Benim de erkek dedi ama değişenleri duyunca alışveriş işine giremiyorum ve çok sabırsızlanıyorum :)
şuan yanımda değil ama bulursam yüklerim canım ben de ondan birşey anlamamıştım zaten seninki baya netti ama

yok artık cinsiyet için ayrı para istemenin mantığı neymiş yani, Allahım yaaa, esefle kınıyorum böyle davranan para tuzağı insanları. Gitme kuzu birdaha oraya

aaaa bana umut oldu şimdi bende bi tartılayım :))

Aynen cnm, şimdi bi doktor günde 2 tablet dedi, bir de öyle denicem. İnan şuana kadar dayandım ama artık dün gece dayanılmaz boyuta ulaştı, karnım büyüdüğü için kesin çünkü dün onu da hissettim. Karnımın gerildiğini, rahmimin genişlediğini bariz anladım yani.

Bende randevu aldim ama 20 subata kadin doguma ozamana kadar 21. Haftaya giriyorum perinatoliji allah bilir nezamana randevu verir sanirim detayli zamanini gececek
Kadın dogumdan randrvu alip
Gidip muane oluyosun
Sonra onlar seni ayni kattaki perinatoloji ye yönlendiriyor ordan detaylı randevusunu veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…