Ben yaptırmadım.ikili yaptırmayan var mı aramızda?
Ben yaptırmadım.
O yataktan çıkması sabah resmen zulümmm
ne gelmez mayısmış
eşim ameliyat olacak yarın 1 hafta evdeyim belki 10 gün bi yandan seviniyorum evde olucam diye bir yandan dertliyim tabi bakalım nolcaz diye.
ikili yaptırmayan var mı aramızda?
canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama 13. haftamda ben ikiliyi yaptırdım sonucum temiz çıktı ona rağmen AFP istedi doktorum 4lüye gerek yok sadece bu değerine bakalım yeterli dedibenim haftam geçtiği için testi yapmamışlar. senin nasıl oldu, yaptırmamayı mı tercih ettin? 4 lü düşünüyor musun peki?
İnşallah canımBen de çok zorlaniyorum. Bilgisayar başında uyukluyorum. Hepsi geçecek insallah
Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir insallah
Ben yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasona giricem insallah 20. Haftalarda
günümüz aynı 3 4 gündür net hissediyorum ama bu haftada sürekli olmasını bekleyemeyiz hala çok miniklerkızlar merhaba. bende 18+3 teyim bugün. 2 gün öncesine kadar bebeğimin hareketlerini, dönüşlerini hissediyordum karnımda. 2 gündür bebeğimden hiç ses seda yok. perşembe günü kontrolümüz var. ama perşembeye kadar sabredemiyorum galiba. sizin bebişlerinizdeki hareketler nasıl ? hissedebiliyor musunuz ?
inşallah canım vallahi etmediğim sohbet kalmadı bebişimlegünümüz aynı 3 4 gündür net hissediyorum ama bu haftada sürekli olmasını bekleyemeyiz hala çok minikler
iyidir canım içini rahat tut
burun ameliyatı olacak bizler için çok önemli değil belki ama erkekler işte :) heyecanı çok. en çok düşündüğüm ise ameliyat sonrası. eşime teselim ise sen ameliyat olacaksın bitip gidecek ben ameliyat olucam herşey yeni başlıyacak aman sabahlar olmasınlar başlıyor diyorum :)aa geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
Tartıl canım tartıl kaçış yok bize:))ayy ne güldüm yaa, olsun ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda .bende bi tartı bulsam bende baksam evdeki bozuldu
benimde ilk bebişi geçen gün aklımı kaybedicektim halı çırptım karnımdan bişey attı sanki oynamadı sonra oynamaya başladı oh dediminşallah canım vallahi etmediğim sohbet kalmadı bebişimleyine tık yok. ilk bebek olduğu için tecrübesizlikte var tabi.
Benimde öyle canım ya 2 gün üst üste hissettim sonra tık yok çok sert hareketleri hissediyoz anca heralde 20. Haftadan sonra daha net olurmuş ilk gebelikdeinşallah canım vallahi etmediğim sohbet kalmadı bebişimleyine tık yok. ilk bebek olduğu için tecrübesizlikte var tabi.
evet grip olsa benimki töbe kanser olmuş gibi davranıyo nazları bambaşka eşine geçmiş olsun sanada kolay gelsin canımburun ameliyatı olacak bizler için çok önemli değil belki ama erkekler işte :) heyecanı çok. en çok düşündüğüm ise ameliyat sonrası. eşime teselim ise sen ameliyat olacaksın bitip gidecek ben ameliyat olucam herşey yeni başlıyacak aman sabahlar olmasınlar başlıyor diyorum :)
Yöresel ürünler satan bi yerden alıyorum. Şekersiz marmelat. Her gün bi tatlı kaşığına sıcak su dökerek çay gibi içiyorum.Kızılcık marmelati mi tüketiyorsun canım. Bir de nereden aldın?
Her zaman en iyisi doktora danışmakBiiiir sürü alıntı ile geldim:
Bunu bilmiyordum ama risksiz bir gebelikte vücutta eksikliği varsa içilmeli ya da beslenme ile eksik tamamlanmalı diye düşünüyorum..
Ben de yaptırılmasından yanayım. Yüklenen şeker portakal suyundaki baklavadaki şeker kadar. Ailede şeker hastalığı varsa özellikle, yaptırılmasından yana İngiltere bile..
Oğlumda da 2 şarkıyı her gün söylerdim ona ben. Hala kriz anlarında aniden ağlamayı kesip pür dikkat dinler o şarkıyı.. şarkı da ne? Samanyolu..
Biiiir şarrkııısıııın sen.. Ömüür boyuu süreceeek :)
Şahane bir şey.. Ten tene temas candır. Kalp atışı duymak için sağ tarafıma yatmaz hala oğlum. Hep solda..
Aslında yürümediği sürece giydirmemek gerekiyo. 13 aylıkken başladık biz spor ayakkabıya.. Öncesi ev patiği giydi çooook nadiren
Defne (Daphne), Selin (Celine), Deniz (Denise) , İpek, İnci, Lavinya, Azra, Asya gibi gibi :)
Ben kendim istemedim. Ben detaylı ultrason ve şeker yüklemesi dışında diğer testleri yaptirmicam.benim haftam geçtiği için testi yapmamışlar. senin nasıl oldu, yaptırmamayı mı tercih ettin? 4 lü düşünüyor musun peki?
Allahım iyi olsunlar da valla başka birşey düşünmüyorum. cinsiyeti belli oldu mu bebişin?benimde ilk bebişi geçen gün aklımı kaybedicektim halı çırptım karnımdan bişey attı sanki oynamadı sonra oynamaya başladı oh dedimbiraz fazla hareket edip yarı yatar pozisyonda oturunca daha net hissediyorum
Araştırmıştım sıkıntı olmuyo. Ama sen de araştır tabi başka etkileri var mı bilmiyorumPeki gebelikte sıkıntı olmazmı bitkiler kürlerde sakıncalı ya
Kızım olucak canım nasip olursaAllahım iyi olsunlar da valla başka birşey düşünmüyorum. cinsiyeti belli oldu mu bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?