2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kolay gelsin :):) Müdürüm benden yana oldu zaten :):) Saat 14'de daha büyük çapta bir toplantı var :):)
Gün sonu değerlendirmesi daha zorlu geçebilir, dikkat :):) En kötü seni sinir edenlere
Aynen inşallah sıkıntı olmaz, senin gün sonu da güzel geçer umarım :))

Çok sağol canım şimdi biraz hafifledi gibi yine kötü olursa deniycem bunu

yok artık cinsiyet için ayrı para istemenin mantığı neymiş yani, Allahım yaaa, esefle kınıyorum böyle davranan para tuzağı insanları. Gitme kuzu birdaha oraya
Sekreterler para almanın derdinde olsalarda içerdeki ebe ve doktor bunlardan habersiz anlattıgımda da sadece muayene deyin içeride zaten herseyı ben söylerim dedi sagolsun .doktor iyi oldugu için tercih ediyorum canım.

bende doktora uyacağım gerekli görürse şeker yüklemesi yaptıracağım, çünkü aile de varsa özellikle çok tehlikeli olabiliyor, ailede olduğunu da doktora belirteceğim. bu arada eğer bilgim olsaydı grip aşısıda olurdum. hamile kalmadan önce yaptırmak gerekiyormuş mesela yazın bile yaptırabiliyormuşsun ve 1 sene geçerliymiş. Grip olmamak için değil semptomlarını azaltmak için gebelere özellikle tavsiye ediliyor. ben bu kış çok ağır bir grip atlattım zor iyileştim. bilseydim yaptırırdım. ahh bilgisizlik işte

Sekreterler para almanın derdinde olsalarda içerdeki ebe ve doktor bunlardan habersiz anlattıgımda da sadece muayene deyin içeride zaten herseyı ben söylerim dedi sagolsun .doktor iyi oldugu için tercih ediyorum canım.
anladım canım şimdi.. malesef insanlar farklı davranabiliyor..

Bende Alicam bugün yarın randevuyu inşallah. Kendi doktorum yapmıyor başka 2 yer önerdi biri ozel biri devlet. Devlette ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı ?

Kızlar bir şey sorucam bebeklere battaniye filan örtmek tehlikeli ya yüzüne çeker filan diye onun yerine uyku tulumu kullanılıyor. Bizim bebeklere uyku tulumu kullanacak mıyız ilk aylar sıcak olacak çünkü nasıl olacak?

Bende Alicam bugün yarın randevuyu inşallah. Kendi doktorum yapmıyor başka 2 yer önerdi biri ozel biri devlet. Devlette ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı ?
Canım devlette ücret alınmıyor sgk varsa ancak devlet hastaneleri artık çok kalabalık olduğu için takipli hastası dışında randevu vermiyolarmış bi yaknımız için araştırdım bide ne cd veriliyor nede ultrason çıktısı malesef

müslin örtü alıcam 3 4 tane kıpırdamadan yatıcak canım hiç bişey olmaz battaniye yorgan yakar zaten çocuğu

Şimdi özelde bı klinikten fiyat aldım 300 lira dediler. Ama mükemmel yorumlar var doktor hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…