2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eşimde aynı şeyi söylüyor söylenir söylenir susar senin yasal hakkın neyse kullanmak zorundasın elinden geleni ardına koymasın diyor ama aynı ortamda olunca insan sakin kalamıyor

Sinirden dünden beri kasıklarım ağrıyor başım zonkluyor ağlamaktan sakin ol diyorum kendi kendime ama olamıyorum birde gıcık gıcık gülüyor ben hepten deliriyorum

kesinlikle e bebektekiler güzel mesela onlardan alcam 4 tane her amaçta kullanılabilir
Seyahat ederken güneş yüzüne geliyor bazen. Rahatsız oluyor benim küçük bey. Ben de yukardan müslin örtüyü bağlıyorum perde gibi oluyor orda bile işime yarıyor canım kesinlikle çok kullanışlı

Eşimde aynı şeyi söylüyor söylenir söylenir susar senin yasal hakkın neyse kullanmak zorundasın elinden geleni ardına koymasın diyor ama aynı ortamda olunca insan sakin kalamıyor
Valla canım yapı meselesi tabiki ama şahsen umrumda olmazdı aksine kdurtmak için herşeyi yapardım yapabilceği varsa yapsın yoksa boş konuşmasın umrunda olmasın sen keyfine bak hatta umursama ki daha çok kudursun nefret ederim ego kasan insanlardan

Sinirden dünden beri kasıklarım ağrıyor başım zonkluyor ağlamaktan sakin ol diyorum kendi kendime ama olamıyorum birde gıcık gıcık gülüyor ben hepten deliriyorum
işte sen dalga geç anladın mı yasal hakkım ben hakkım olmayanı yapmıyorum de o kudursun sen nie kendini üzüyosun ki keşke benim müdürüm olsaydı yemin ederim pişman ederdim yani

aynen canım deniz havuz gibi yerlerde pikniklerde sahilde falan arabada bebek arabasında her şekilde iş görür

Ben çok bask
işte sen dalga geç anladın mı yasal hakkım ben hakkım olmayanı yapmıyorum de o kudursun sen nie kendini üzüyosun ki keşke benim müdürüm olsaydı yemin ederim pişman ederdim yani
süpersin yaaa aslında pek altta kalan bir kişiliğim yoktur ama nedense bı sefer pek ses cıkaramadım

Ben çok bask

süpersin yaaa aslında pek altta kalan bir kişiliğim yoktur ama nedense bı sefer pek ses cıkaramadım
sen bak keyfine hamileyiz çok güzel zamanlardayız hiç canını da sıkma bebişinide üzme bi kaç embesil yüzünden vardır öyle ne oldum delileri hadlerini bilcekler yani sen yasal olanı yap o kendi kendine söylensin

Evet biraz çok ama doktorum gönderince indirim yapılıyormuş %20 bakalım, başka bir yer bulamazsam güvenilir giderim herhlde. Gebelik sorunlu olunca insan iyi bir yer olsun istiyor

Canım 3. Aydan sonra hareket başlıyor yüzüne cekmek yerine üstlerini açıyorlar daha çok tehlikeli olarak hiç düşünmedim :) ikisinide kullanabilirsiniz

müslin örtü alıcam 3 4 tane kıpırdamadan yatıcak canım hiç bişey olmaz battaniye yorgan yakar zaten çocuğu

bence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibi

kesinlikle e bebektekiler güzel mesela onlardan alcam 4 tane her amaçta kullanılabilir

aynen canım deniz havuz gibi yerlerde pikniklerde sahilde falan arabada bebek arabasında her şekilde iş görür

Aynen yazın en iyisi muslin

Vay arkadaş iyi ki varmış bu müslin o zaman ben de alayım 5-10 tane sağolun kızlar

canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama 13. haftamda ben ikiliyi yaptırdım sonucum temiz çıktı ona rağmen AFP istedi doktorum 4lüye gerek yok sadece bu değerine bakalım yeterli dedi

canım yarın 16+6 yım afp de 4lü içinde kombine edilen bi değer galiba..
haftaya çar. dr gideceğiz 17+6 oluyorum 4 lü isterse onu yaptırayım diyorum bir de tabi ayrıntılı usg nerde ne zaman nasıl yaptırayım diye sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…