Eşimde aynı şeyi söylüyor söylenir söylenir susar senin yasal hakkın neyse kullanmak zorundasın elinden geleni ardına koymasın diyor ama aynı ortamda olunca insan sakin kalamıyorYasal hakların var bunları sana devlet veriyosa ona laf söylemek dahi düşmez kendi kendine kudursun ayda 1 gün doktor izin hakkın var senin yerinde olsam onuda kullanırım. Devam ediceksen o ayrı ama şirketin insiyatifinde olan şeyler değil bunlar tepe tepe yasal haklarını kullan
Seyahat ederken güneş yüzüne geliyor bazen. Rahatsız oluyor benim küçük bey. Ben de yukardan müslin örtüyü bağlıyorum perde gibi oluyor orda bile işime yarıyor canım kesinlikle çok kullanışlıkesinlikle e bebektekiler güzel mesela onlardan alcam 4 tane her amaçta kullanılabilir
Valla canım yapı meselesi tabiki ama şahsen umrumda olmazdı aksine kdurtmak için herşeyi yapardım yapabilceği varsa yapsın yoksa boş konuşmasın umrunda olmasın sen keyfine bak hatta umursama ki daha çok kudursun nefret ederim ego kasan insanlardanEşimde aynı şeyi söylüyor söylenir söylenir susar senin yasal hakkın neyse kullanmak zorundasın elinden geleni ardına koymasın diyor ama aynı ortamda olunca insan sakin kalamıyor
Aynen canım ya bir gün izin almadım tüm kontrollerimi hafta sonuna aldım sağlık ocağı işlerini telefonla hallettim ama yarandın mı yokkkHakkın neyse onu kullanırsın sanki keyfinden bu haldesin. Çok kızıyorum böylelerine
işte sen dalga geç anladın mı yasal hakkım ben hakkım olmayanı yapmıyorum de o kudursun sen nie kendini üzüyosun ki keşke benim müdürüm olsaydı yemin ederim pişman ederdim yaniSinirden dünden beri kasıklarım ağrıyor başım zonkluyor ağlamaktan sakin ol diyorum kendi kendime ama olamıyorum birde gıcık gıcık gülüyor ben hepten deliriyorum
aynen canım deniz havuz gibi yerlerde pikniklerde sahilde falan arabada bebek arabasında her şekilde iş görürSeyahat ederken güneş yüzüne geliyor bazen. Rahatsız oluyor benim küçük bey. Ben de yukardan müslin örtüyü bağlıyorum perde gibi oluyor orda bile işime yarıyor canım kesinlikle çok kullanışlı
Ben çok baskValla canım yapı meselesi tabiki ama şahsen umrumda olmazdı aksine kdurtmak için herşeyi yapardım yapabilceği varsa yapsın yoksa boş konuşmasın umrunda olmasın sen keyfine bak hatta umursama ki daha çok kudursun nefret ederim ego kasan insanlardan
süpersin yaaa aslında pek altta kalan bir kişiliğim yoktur ama nedense bı sefer pek ses cıkaramadımişte sen dalga geç anladın mı yasal hakkım ben hakkım olmayanı yapmıyorum de o kudursun sen nie kendini üzüyosun ki keşke benim müdürüm olsaydı yemin ederim pişman ederdim yani
sen bak keyfine hamileyiz çok güzel zamanlardayız hiç canını da sıkma bebişinide üzme bi kaç embesil yüzünden vardır öyle ne oldum delileri hadlerini bilcekler yani sen yasal olanı yap o kendi kendine söylensinBen çok bask
süpersin yaaa aslında pek altta kalan bir kişiliğim yoktur ama nedense bı sefer pek ses cıkaramadım
Allah büyük canım sıkma canını. O gülüyorsa sen de gül. Ergenlerden farkı yok demek kiAynen canım ya bir gün izin almadım tüm kontrollerimi hafta sonuna aldım sağlık ocağı işlerini telefonla hallettim ama yarandın mı yokkk
820 miii ?? Cokmus yaw. Evet 300 lira bana da çok iyi geldi. Doktorlar takviminde 5 yıldız almışlar 2 kardeş iki doçent. Bir de yorumlar muazzam. Alınması gerek denilen ne bebekleri kurtarmislar. Benim hoşuma gitti. Zaten kendi doktorum önerdi. Benim doktorum da tıp fakültesini 1 .likle bitiren dünyalar tatlısı bir kadın.
Valla morel olduldunuz karalar bağladım oturuyordum kendi kendime yedim durdumAllah büyük canım sıkma canını. O gülüyorsa sen de gül. Ergenlerden farkı yok demek ki
Öyle yapcam karar verdim ben sinir olcağıma o sinir olsun kudursunsen bak keyfine hamileyiz çok güzel zamanlardayız hiç canını da sıkma bebişinide üzme bi kaç embesil yüzünden vardır öyle ne oldum delileri hadlerini bilcekler yani sen yasal olanı yap o kendi kendine söylensin
Öyle yapcam karar verdim ben sinir olcağıma o sinir olsun kudursun
Canım 3. Aydan sonra hareket başlıyor yüzüne cekmek yerine üstlerini açıyorlar daha çok tehlikeli olarak hiç düşünmedim :) ikisinide kullanabilirsinizKızlar bir şey sorucam bebeklere battaniye filan örtmek tehlikeli ya yüzüne çeker filan diye onun yerine uyku tulumu kullanılıyor. Bizim bebeklere uyku tulumu kullanacak mıyız ilk aylar sıcak olacak çünkü nasıl olacak?
Aynen yazın en iyisi muslinbende diyordum ki bu müslim örtüler yeni çıkmışne işe yarıyor ki , evet yazın örtmek için kullanılabilir
müslin örtü alıcam 3 4 tane kıpırdamadan yatıcak canım hiç bişey olmaz battaniye yorgan yakar zaten çocuğu
bence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibi
açıklamada %100 pamuk yazıyordu. 1 takım sipariş ettim. neyse beğenmezsem bende geri gönderirim artık ne yapalım.
onların dışında banyo sonrası havlu ilk etapta biraz kalın gelebiliyormuş onun yerine kurulama işlemi için kullanılabilirmiş. masaj yaparken bebeğin altına seriliyormuş, yeri geliyor omuz bezi oluyormuş yerde oynayan bebeğin altına serilebilir kundak isteyenler için de bi alternatif. çok fazla kullanım yeri varmış. bi çok kişi çok kullanışlı olduğunu söyledi. ben 2 tane almıştım ama daha da almayı düşünüyorum.
kesinlikle e bebektekiler güzel mesela onlardan alcam 4 tane her amaçta kullanılabilir
Seyahat ederken güneş yüzüne geliyor bazen. Rahatsız oluyor benim küçük bey. Ben de yukardan müslin örtüyü bağlıyorum perde gibi oluyor orda bile işime yarıyor canım kesinlikle çok kullanışlı
aynen canım deniz havuz gibi yerlerde pikniklerde sahilde falan arabada bebek arabasında her şekilde iş görür
Aynen yazın en iyisi muslin
canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama 13. haftamda ben ikiliyi yaptırdım sonucum temiz çıktı ona rağmen AFP istedi doktorum 4lüye gerek yok sadece bu değerine bakalım yeterli dedi
Evet biraz çok ama doktorum gönderince indirim yapılıyormuş %20 bakalım, başka bir yer bulamazsam güvenilir giderim herhlde. Gebelik sorunlu olunca insan iyi bir yer olsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?