2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben daha önce denokids 'ten çok urun almıştım trendyoldan ama kumaşları çok kötüydü polyester karisimliydi, gorunusleri çok güzeldi ama kumasi iyi olmadığı için hepsini geri verdim.

Son düzenleme:
Mrb canim doktorun nereyi onerdi.benim doktor yapiyo ama devletede gitmek istiyorum.cinsiyet tahmininden sonra canim sikildi
Detaylı ultrason kuzum. Hocam bişey mi gördünüz dedim. Hayır ikimizin de içi rahat etsin diye istiyorum dedi. Bı eğitim araştırma Hastanesi'nin bir de başaran poliklinik dedi. Devlette meylenin dediğine göre sikintiliymis. Özel de 300 lira dedi.

Kızlar özel durumlarınızı biliyorum kimi zaman cebimizde 1 tl bile olmaayabiliyor bununda farkındayım ancak yanımdaki çalışan ablanın gelininin çektiklerini gördüm hatta buraya yazmıştım gerizekalı doktorları detaylı ultrasonu kendisi yapmış ve bu çocuk yaşamaz yaşasa bile makinaya bağlı yaşar aldırmanızı tavsiye ediyorum demiş. Neler yaşadılar neler. Ki şuan 29 haftalık hamile çocuğu perinatologlar takip ediyor ve sıkıntısı geçmeye başlamış. Aldırcakk bir durumu yokmuş yani.
Demem o ki ister devlet ister özel detaylı ultrasonu yapıcak doktoru iyi araştırmakta fayda var. Rabbim inşallah hepimize fırsat versin iyi insanla iyi bi doktorla karşılaştırsın.

Şimdi özelde bı klinikten fiyat aldım 300 lira dediler. Ama mükemmel yorumlar var doktor hakkında.

300 tl uygunmuş eğer öyle iyiyse, ben ilk hamileligimde yaptırdığım yere sordum 820 tl dediler, doktorum yine oraya yonlendirirse giderim herhlde bilemiyorum ama yinede bi kaç yere sormak lazım.

300 tl uygunmuş eğer öyle iyiyse, ben ilk hamileligimde yaptırdığım yere sordum 820 tl dediler, doktorum yine oraya yonlendirirse giderim herhlde bilemiyorum ama yinede bi kaç yere sormak lazım.
820 miii ?? Cokmus yaw. Evet 300 lira bana da çok iyi geldi. Doktorlar takviminde 5 yıldız almışlar 2 kardeş iki doçent. Bir de yorumlar muazzam. Alınması gerek denilen ne bebekleri kurtarmislar. Benim hoşuma gitti. Zaten kendi doktorum önerdi. Benim doktorum da tıp fakültesini 1 .likle bitiren dünyalar tatlısı bir kadın.

Tembellikte bende nirvanadayım. kararsızlıkta da öyle. ağrım sancım var sorunca normal deniyor. ne sorsam normal :) insanlıktan çıktık yine normal deniyor yahu

Bende buna çok sinirleniyorum. Herşey normalse neden sanki vajinada tampon varmış gibi geziylrım lekelenme neden var. Beklenen seyler normal de geç ama ben çözüm duymak istiyorum.

Bazen bebiş hareketleri dönemsel olarak daha az hissedilebiliyor özellikle aç ve yorgunken. Ağzınıza bi küçük çikolata alıp uzanın bacaklarınızı kendinşze çekin yada sol yan yatın, böylece atımı hissedebilirsinşz.

Karatayın takıldığı nokta bazı gebelere 5-9 kere yapılması ve sıvı şeker ile yapılması. Yani mışır şurubu içmeyin 3 dilim baklava yiyin öyle yapın testi diyor. Ben yüklemeye karşı değil yapılan yola karşı olduğunu okumuştum. Çünkü şeker bebeğin beyin yapısını ve plesantayı bozarak erken doğuma sebep olabiliyor diyor.

Sekreterler para almanın derdinde olsalarda içerdeki ebe ve doktor bunlardan habersiz anlattıgımda da sadece muayene deyin içeride zaten herseyı ben söylerim dedi sagolsun .doktor iyi oldugu için tercih ediyorum canım.
Sen ben muayene olucam de gir yoksa hastaneler nerden be koparabiliriz derdinde.

Selam kızlar bende dünden beri işyerinde çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum hakkımda hayırlısı diyorum müdürümüzde bir bayan olmasına rağmen hamileliğim sorun olmuş hanımefendiye sorun cıkartıyor sürekli neyse değişik bir kız ismi arayan bir arkadaşımız vardı ANİTA ismi bir arkadaşım koymuştu kızına anlamı zarif nazik iyiliksever birde onların dillerinde güneş anlamına geliyormuş değişik hoşuma gitmişti

Sana ne gibi problem çıkarıyor mesela canım

Canım yarani deşmek istemem de ben bir sene boyunca iş yerinde ki stres yüzünden hamile kalamamisim demek diyorum kendi kendime. İnsanlar hayatı kolaylaştırmak yerine sürekli zorlaştırdığı için bazen dayanmak çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun

Ben daha önce denokids 'ten çok urun almıştım trendyoldan ama kumaşları çok kötüydü polyester karisimliydi, gorunusleri çok güzeldi ama kumasi iyi olmadığı için hepsini geri verdim.
açıklamada %100 pamuk yazıyordu. 1 takım sipariş ettim. neyse beğenmezsem bende geri gönderirim artık ne yapalım.

bence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibi

onların dışında banyo sonrası havlu ilk etapta biraz kalın gelebiliyormuş onun yerine kurulama işlemi için kullanılabilirmiş. masaj yaparken bebeğin altına seriliyormuş, yeri geliyor omuz bezi oluyormuş yerde oynayan bebeğin altına serilebilir kundak isteyenler için de bi alternatif. çok fazla kullanım yeri varmış. bi çok kişi çok kullanışlı olduğunu söyledi. ben 2 tane almıştım ama daha da almayı düşünüyorum.

Erken çıkmam sorun olmuş doğum sonrası öyle uzun uzun rapor kullanamazmışım işime geliyorsaymış gibi şeyler pek benimde işime gelmiyor açıkcası
Yasal hakların var bunları sana devlet veriyosa ona laf söylemek dahi düşmez kendi kendine kudursun ayda 1 gün doktor izin hakkın var senin yerinde olsam onuda kullanırım. Devam ediceksen o ayrı ama şirketin insiyatifinde olan şeyler değil bunlar tepe tepe yasal haklarını kullan

kesinlikle e bebektekiler güzel mesela onlardan alcam 4 tane her amaçta kullanılabilir

Amin aynen bunu yapan bir erkek olsa hadi anlamaz dicem ama bir bayan ve bir anne beni çok iyi anlaması gerekirken beni sinir ederek eline ne geçiyor bana birşey olsa vebalini nasıl katlancak hiçmi düşünmez bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…