bu arada ben yine indirim kampanya peşindeyim:) bugün trendyolda baya indirim var indirimlerde de bebek ürünleri baya var gibi hatta denokids diye bi marka var çok hoşuma gitti özellikle kızı olacaklara tavsiye ederim. bebek alışverişi ile siveno ürünlerini attım sepete.
benim doktorda perinatologmuş yapıcak olan 400 tl dedilerŞimdi özelde bı klinikten fiyat aldım 300 lira dediler. Ama mükemmel yorumlar var doktor hakkında.
Detaylı ultrason kuzum. Hocam bişey mi gördünüz dedim. Hayır ikimizin de içi rahat etsin diye istiyorum dedi. Bı eğitim araştırma Hastanesi'nin bir de başaran poliklinik dedi. Devlette meylenin dediğine göre sikintiliymis. Özel de 300 lira dedi.Mrb canim doktorun nereyi onerdi.benim doktor yapiyo ama devletede gitmek istiyorum.cinsiyet tahmininden sonra canim sikildi
Şimdi özelde bı klinikten fiyat aldım 300 lira dediler. Ama mükemmel yorumlar var doktor hakkında.
820 miii ?? Cokmus yaw. Evet 300 lira bana da çok iyi geldi. Doktorlar takviminde 5 yıldız almışlar 2 kardeş iki doçent. Bir de yorumlar muazzam. Alınması gerek denilen ne bebekleri kurtarmislar. Benim hoşuma gitti. Zaten kendi doktorum önerdi. Benim doktorum da tıp fakültesini 1 .likle bitiren dünyalar tatlısı bir kadın.300 tl uygunmuş eğer öyle iyiyse, ben ilk hamileligimde yaptırdığım yere sordum 820 tl dediler, doktorum yine oraya yonlendirirse giderim herhlde bilemiyorum ama yinede bi kaç yere sormak lazım.
bende diyordum ki bu müslim örtüler yeni çıkmışne işe yarıyor ki , evet yazın örtmek için kullanılabilirmüslin örtü alıcam 3 4 tane kıpırdamadan yatıcak canım hiç bişey olmaz battaniye yorgan yakar zaten çocuğu
bence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibibende diyordum ki bu müslim örtüler yeni çıkmışne işe yarıyor ki , evet yazın örtmek için kullanılabilir
bende alayım o zaman 3-5 tane canımbence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibi
Tembellikte bende nirvanadayım. kararsızlıkta da öyle. ağrım sancım var sorunca normal deniyor. ne sorsam normal :) insanlıktan çıktık yine normal deniyor yahu
Bazen bebiş hareketleri dönemsel olarak daha az hissedilebiliyor özellikle aç ve yorgunken. Ağzınıza bi küçük çikolata alıp uzanın bacaklarınızı kendinşze çekin yada sol yan yatın, böylece atımı hissedebilirsinşz.kızlar merhaba. bende 18+3 teyim bugün. 2 gün öncesine kadar bebeğimin hareketlerini, dönüşlerini hissediyordum karnımda. 2 gündür bebeğimden hiç ses seda yok. perşembe günü kontrolümüz var. ama perşembeye kadar sabredemiyorum galiba. sizin bebişlerinizdeki hareketler nasıl ? hissedebiliyor musunuz ?
Ama şunu unutmamalı sadece şekeri kesmekle iş bitmiyor, meyve şekerde çok zararlı abartmadan yemek lazım yada karbonhidratta etkiliyor yani tek başına şekeri kesmek yetmiyor daha dengeli beslenmek lazım. Birde canan kararayın evt güzel açıklamaları var ama şeker yüklemesi konusundaki sözleri yüzünden ceza aldı ve kısa süreli meslekten men edildi. Kadın doğumcularin çoğu bu konuda ciddi açıklamaları var ve sonuçlarının anne ve bebeği için kötü olabileceğini söylüyorlar yani iyi araştırıp karar vermek lazım. Sadece bir doktorun peşine takılmamak lazım bence.
Sen ben muayene olucam de gir yoksa hastaneler nerden be koparabiliriz derdinde.Sekreterler para almanın derdinde olsalarda içerdeki ebe ve doktor bunlardan habersiz anlattıgımda da sadece muayene deyin içeride zaten herseyı ben söylerim dedi sagolsun .doktor iyi oldugu için tercih ediyorum canım.
Sana ne gibi problem çıkarıyor mesela canımSelam kızlar bende dünden beri işyerinde çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum hakkımda hayırlısı diyorum müdürümüzde bir bayan olmasına rağmen hamileliğim sorun olmuş hanımefendiye sorun cıkartıyor sürekli neyse değişik bir kız ismi arayan bir arkadaşımız vardı ANİTA ismi bir arkadaşım koymuştu kızına anlamı zarif nazik iyiliksever birde onların dillerinde güneş anlamına geliyormuş değişik hoşuma gitmişti
Erken çıkmam sorun olmuş doğum sonrası öyle uzun uzun rapor kullanamazmışım işime geliyorsaymış gibi şeyler pek benimde işime gelmiyor açıkcasıSana ne gibi problem çıkarıyor mesela canım
Canım yarani deşmek istemem de ben bir sene boyunca iş yerinde ki stres yüzünden hamile kalamamisim demek diyorum kendi kendime. İnsanlar hayatı kolaylaştırmak yerine sürekli zorlaştırdığı için bazen dayanmak çok zor oluyor. Allah yardımcın olsunSelam kızlar bende dünden beri işyerinde çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum hakkımda hayırlısı diyorum müdürümüzde bir bayan olmasına rağmen hamileliğim sorun olmuş hanımefendiye sorun cıkartıyor sürekli neyse değişik bir kız ismi arayan bir arkadaşımız vardı ANİTA ismi bir arkadaşım koymuştu kızına anlamı zarif nazik iyiliksever birde onların dillerinde güneş anlamına geliyormuş değişik hoşuma gitmişti
açıklamada %100 pamuk yazıyordu. 1 takım sipariş ettim. neyse beğenmezsem bende geri gönderirim artık ne yapalım.Ben daha önce denokids 'ten çok urun almıştım trendyoldan ama kumaşları çok kötüydü polyester karisimliydi, gorunusleri çok güzeldi ama kumasi iyi olmadığı için hepsini geri verdim.
bence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibi
Yasal hakların var bunları sana devlet veriyosa ona laf söylemek dahi düşmez kendi kendine kudursun ayda 1 gün doktor izin hakkın var senin yerinde olsam onuda kullanırım. Devam ediceksen o ayrı ama şirketin insiyatifinde olan şeyler değil bunlar tepe tepe yasal haklarını kullanErken çıkmam sorun olmuş doğum sonrası öyle uzun uzun rapor kullanamazmışım işime geliyorsaymış gibi şeyler pek benimde işime gelmiyor açıkcası
kesinlikle e bebektekiler güzel mesela onlardan alcam 4 tane her amaçta kullanılabiliraçıklamada %100 pamuk yazıyordu. 1 takım sipariş ettim. neyse beğenmezsem bende geri gönderirim artık ne yapalım.
onların dışında banyo sonrası havlu ilk etapta biraz kalın gelebiliyormuş onun yerine kurulama işlemi için kullanılabilirmiş. masaj yaparken bebeğin altına seriliyormuş, yeri geliyor omuz bezi oluyormuş yerde oynayan bebeğin altına serilebilir kundak isteyenler için de bi alternatif. çok fazla kullanım yeri varmış. bi çok kişi çok kullanışlı olduğunu söyledi. ben 2 tane almıştım ama daha da almayı düşünüyorum.
Amin aynen bunu yapan bir erkek olsa hadi anlamaz dicem ama bir bayan ve bir anne beni çok iyi anlaması gerekirken beni sinir ederek eline ne geçiyor bana birşey olsa vebalini nasıl katlancak hiçmi düşünmez bir insanCanım yarani deşmek istemem de ben bir sene boyunca iş yerinde ki stres yüzünden hamile kalamamisim demek diyorum kendi kendime. İnsanlar hayatı kolaylaştırmak yerine sürekli zorlaştırdığı için bazen dayanmak çok zor oluyor. Allah yardımcın olsun
Hakkın neyse onu kullanırsın sanki keyfinden bu haldesin. Çok kızıyorum böylelerineErken çıkmam sorun olmuş doğum sonrası öyle uzun uzun rapor kullanamazmışım işime geliyorsaymış gibi şeyler pek benimde işime gelmiyor açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?