2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teyzemin oğlunun vardı sağ böbreğinde. Doğum sonrasında bir yıl çocuk nefrolog takip etti geriledi normal şu anda hiç bir problemi yok beş yaşında. Her kontrolde drun bakar zaten genişleme olursa ona göre önlemini alır
O nedir ya cinsiyet için ayrı ücret işin yolunu bulmuşlar ne ayıp
Biz randevumuzu aldık 15 şubat 19+6 da detaylı ultrasona gidiyoruz
Bende 20 şubatta gidiyorum nasipse 19+6 oluyor
Sen konyadasın sanırım canım drun kimdi. Ben Ali acarda yaptıracağım detaylıyı. Fuat Demir’in yanında iki ayda bir o da görüyor beni
15. Haftada Sabahtan aksama mide bulanır mi
16. Haftanın sonunda hafifledi canım 17 de hemen hemen yok denecek kadar az Allah yardımcın olsun

aynen oda ense açıklığıyla alakalı tabiki doktoruna danışman beraber karar vermeniz çok daha güzel olur

Kamu personeli misin yoksa özel sektörde mi çalışıyorsun? Her ikisinde de sana mobing yapamaz gerçi ama ona göre gardını alırsın.

Evet canım birebir katladım açtım sürdüm falan içime sindi ancak ohlala ve check-in i denemedim onlar daha mı iyi diye içimde kalır mı ki
Böyle bir düşüncen varda o arabalara da bak canım. Fiyatı nasıldı denediğin yerde çok elzem bir fark var mı. İnsanın aklı karışıyor. Sonra acaba mı deme bence diğerlerini de dene ona göre karar ver. Nasıl olsa indirim tekrar yakalanır

Kızlar ya hem hamilelik hem ev işleri hem iş hayatı oldukça zor ev işleri saldım çayıra durumunda işe mecbur gidiyorum ama her gün ne yemek yapacağım sorunu beni delirtiyor dışarıdan yemekten nefret ediyorum ve çok şüpheleniyorum gidip yiyecek eş dost akrabada yok bugün ne yemek yapacaksınız şöyle pratik sağlıklı doyurucu fikir verin bana lütfennn

Ali Acar da çok iyi diyorlar bilmiyorum. Benim bi arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlama var demişti detaylı da. Amniyo falan verdiler sonra bişey çıkmadı ama. Benim ki Ayşe hanım. Yeniyolda Mustafa ve Ahmet Başaran a gideceğim detayliya 14 Şubat'ta :) Eşim devleti aramış yok önce muayene olması gerek biz gerekli görürsek falan filan kem kum etmişler. Devlete gidecek arkadaşlar için bilgi olsun.

Kızlar siz bir şey sormak istiyorum. sizinde ilişkinin ertesi günü akıntınız çoğalıyor mu ? normal mi bu durum yani ?

Ben yazdan kalma kurutulmuş fasulye yaptım canım bı de tarhana düşünüyorum yanına :))

ıspanak pişirebilirsin canım hem çabuk pişer hemde meşakatli bir yemek değil hemde çok vitaminli

Aynı durumdayız kimsem yok çalışıyorum ve ilk günden beri yemekleri ben yapıyorum. Al kişi başı birer alabalik veya çipura yıka tuzla limonla fırına at, yanına yesillikten salata turp falan koy

1250-1450 tl arası fiyatları vardı o zaman baktığımda internetten.
bizim bi abla kullanıyo onda denedim canım mağazada değil onda denedim kullandım baktım

kayınvalidem oturtma istedi bugün onu yapıcam patlıcan patates karışık canım ama uğraştırıcı o malesef
bence şöyle güzel köfteli soslu bi makarna yanınada mercimek çorbası mis gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…