Ben ne olur olmaz diye dikkat ediyorum canım en az 7-8 saat öncesi ve sonrasına süt yogurt yumurta yemiyorum o gün. Balık günlerim belli cunku :) annemin kendi kuruttugu taze fasulyeler vardı bende de onlardan pişirmek de guzel fikirmis dudukluye koyarım hemen gidince yapacak olursam yanına da ayran mis gibiGüzel canım düşünebilirim ama bugün yoğurt yedim bişey olur mu ki
https://www.trendyol.com/kraft/kraf...p-2364220?boutiqueId=304428&merchantId=104889
KIZLAR 850 tlye düşmüş alsam mı kiii
Kızlar ya hem hamilelik hem ev işleri hem iş hayatı oldukça zor ev işleri saldım çayıra durumunda işe mecbur gidiyorum ama her gün ne yemek yapacağım sorunu beni delirtiyor dışarıdan yemekten nefret ediyorum ve çok şüpheleniyorum gidip yiyecek eş dost akrabada yok bugün ne yemek yapacaksınız şöyle pratik sağlıklı doyurucu fikir verin bana lütfennn
yenidoğana uygun canım bunlar sırtı tam yatıyosa yenidoğan kullanabiliyor 0-36 aylık baston aynı zamanda şık ağır kullanışlı bi arabaGüzelmiş ama yenidoğan bu arabalara binemiyor değil mi? Ilk aylar ne kullanıyorsunuz?
Karnabahar Mantısı: 1 karnabaharı yıkayıp küçük küçük doğrayıp tavada zeytinyağında pembeleşene kadar kavuruyoruz. Üstüne sarımsaklı yoğurt ve yağda kavrulmuş pul biberli salçalı sosu gezdiriyoruz. Afıyet olsunÇok lezzetli, sağlıklı ve pratik bir yemek. Denemeyenler kesin denesin umarım hoşunuza gider
Kızz kaynanan senden niye yemek istiyo kendi yapsın ama halin varsa yap yiyiverin gelin kaynana :) diğer öneriler için sağol canım ama oturtma zor ayrı ayrı kızart filankayınvalidem oturtma istedi bugün onu yapıcam patlıcan patates karışık canım ama uğraştırıcı o malesef
bence şöyle güzel köfteli soslu bi makarna yanınada mercimek çorbası mis gibi olur
yenidoğana uygun canım bunlar sırtı tam yatıyosa yenidoğan kullanabiliyor 0-36 aylık baston aynı zamanda şık ağır kullanışlı bi araba
yok yemekler ondan hafta içi orda yiyorum eve geçiyorum oturtmayı bana yaptırıyolar kayınpederim ve eşim çok seviyo diye senin gibi yapamıyorum diyoKızz kaynanan senden niye yemek istiyo kendi yapsın ama halin varsa yap yiyiverin gelin kaynana :) diğer öneriler için sağol canım ama oturtma zor ayrı ayrı kızart filan
Ali hoca iyi canım evet başaranlara arkadaşım gitti o da memnun kaldı. Hangi hastanede Ayşe hanımAli Acar da çok iyi diyorlar bilmiyorum. Benim bi arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlama var demişti detaylı da. Amniyo falan verdiler sonra bişey çıkmadı ama. Benim ki Ayşe hanım. Yeniyolda Mustafa ve Ahmet Başaran a gideceğim detayliya 14 Şubat'ta :) Eşim devleti aramış yok önce muayene olması gerek biz gerekli görürsek falan filan kem kum etmişler. Devlete gidecek arkadaşlar için bilgi olsun.
Canım baya fiyat farkı varmış. Eğer acaba mı demezsen arabayı beğenmişsin al o zaman1250-1450 tl arası fiyatları vardı o zaman baktığımda internetten.
bizim bi abla kullanıyo onda denedim canım mağazada değil onda denedim kullandım baktım
aklım diğerlerinde deneyeyim onlarıda bu olcak gibi ama bakalımO zaman süper. Tr fiyatlarını tam bilmiyorum ama fiyatı uygunsa, içine sindiyse, diğerlerinde aklım kalmaz diyorsan al bence.
Ali hoca iyi canım evet başaranlara arkadaşım gitti o da memnun kaldı. Hangi hastanede Ayşe hanım
Canım baya fiyat farkı varmış. Eğer acaba mı demezsen arabayı beğenmişsin al o zaman
Seni bezdirip istifaya zorlamak istiyor belli ki, tazminat ödememek için. Sen hiiiiç kafana takma yasal haklarını sonuna kadar kullan, istiyorsa çıkarmak tazminatını ödesin çıkarsın :):) Sen çatlayacağına o çatlasın, saygısızık etme, çok da dinleme, etkilendiğini belli etme o sıkılsın. Kadın yöneticiyle çalışmak bana göre daha zor. Arada rekabet var zannediyorlar genelde :):)Özel sektör de
Ozaman Balık devredışı bugün fasulyeye bende çok yakınım şuan :)Ben ne olur olmaz diye dikkat ediyorum canım en az 7-8 saat öncesi ve sonrasına süt yogurt yumurta yemiyorum o gün. Balık günlerim belli cunku :) annemin kendi kuruttugu taze fasulyeler vardı bende de onlardan pişirmek de guzel fikirmis dudukluye koyarım hemen gidince yapacak olursam yanına da ayran mis gibi
Ozaman Balık devredışı bugün fasulyeye bende çok yakınım şuan :)
Ev eriştesinden mantı :) Hem yoğurt da yemiş olursun :):) Kalsiyum:):) Cumadan beri kayınvalideciğimde kalıyorum yemekler ondan:):) Ondan önce de annemler bendeydi 1 hafta annem yaptı :):)Ozaman Balık devredışı bugün fasulyeye bende çok yakınım şuan :)
Benim de cogaliyor sarımsı gibi sonra geçiyor canım ertesi güne, maşallah normalde de o kadar fazla ki zaten şu an
buna bayılıyorum ama karnıbarı yakın zamanda yaptım sağol canımGüzelmiş ama yenidoğan bu arabalara binemiyor değil mi? Ilk aylar ne kullanıyorsunuz?
Karnabahar Mantısı: 1 karnabaharı yıkayıp küçük küçük doğrayıp tavada zeytinyağında pembeleşene kadar kavuruyoruz. Üstüne sarımsaklı yoğurt ve yağda kavrulmuş pul biberli salçalı sosu gezdiriyoruz. Afıyet olsunÇok lezzetli, sağlıklı ve pratik bir yemek. Denemeyenler kesin denesin umarım hoşunuza gider
doğru söylüyorsunOnu yıkamak arındırmak başlıbaşına bi iş canım ya severim ama yapmak işkence
Deneme şansım varsa en güzeli canım aklın kalmaz arabanın fiyatı da iyi bence. Eşim bana çöp aldırmıyor Mart geldin Nisan gelsin erken diye baktığımla kalıyorum. Ama benimde cesaretim yok tabii yoksa çok dinlemem onuişte eşime dicem 7sine kadarmış bu akşam yada yarın akşam gidip diğer arabalara da bakalım beğenmezsem bunu alırım hemen
Onlar herşeyi çok biliyor:))sabırsızlanıyoruz ondan heraldeistiyoruz ki hemen hissedebilelim bi de çevredeki o teyzeler yok mu o teyzeler... aaa şimdiye çoktan hissetmen gerekiodu tarzı konuşmalar
Özel büyükşehirde canım. Annem 2 doğum kuzenim 1 doğum teyzem de 1 doğum yaptı kendisindeAli hoca iyi canım evet başaranlara arkadaşım gitti o da memnun kaldı. Hangi hastanede Ayşe hanım
Canım baya fiyat farkı varmış. Eğer acaba mı demezsen arabayı beğenmişsin al o zaman
Benim gebelikde favori yemeğim karnabahar kavurması şahsen ben önce kapağı acık şekilde yüksek ateşte ilk kavuruyorum rengi değişince altını kısıp kapağını kapatıp birde öyle pişiriyorum çokda lezzetli oluyor.haşlamıyorumgojibeeren canım karnıbahar haşlandıktan sonra mı kavruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?