2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Güzel canım düşünebilirim ama bugün yoğurt yedim bişey olur mu ki
Ben ne olur olmaz diye dikkat ediyorum canım en az 7-8 saat öncesi ve sonrasına süt yogurt yumurta yemiyorum o gün. Balık günlerim belli cunku :) annemin kendi kuruttugu taze fasulyeler vardı bende de onlardan pişirmek de guzel fikirmis dudukluye koyarım hemen gidince yapacak olursam yanına da ayran mis gibi

Güzelmiş ama yenidoğan bu arabalara binemiyor değil mi? Ilk aylar ne kullanıyorsunuz?

Karnabahar Mantısı: 1 karnabaharı yıkayıp küçük küçük doğrayıp tavada zeytinyağında pembeleşene kadar kavuruyoruz. Üstüne sarımsaklı yoğurt ve yağda kavrulmuş pul biberli salçalı sosu gezdiriyoruz. Afıyet olsun Çok lezzetli, sağlıklı ve pratik bir yemek. Denemeyenler kesin denesin umarım hoşunuza gider

yenidoğana uygun canım bunlar sırtı tam yatıyosa yenidoğan kullanabiliyor 0-36 aylık baston aynı zamanda şık ağır kullanışlı bi araba

kayınvalidem oturtma istedi bugün onu yapıcam patlıcan patates karışık canım ama uğraştırıcı o malesef
bence şöyle güzel köfteli soslu bi makarna yanınada mercimek çorbası mis gibi olur
Kızz kaynanan senden niye yemek istiyo kendi yapsın ama halin varsa yap yiyiverin gelin kaynana :) diğer öneriler için sağol canım ama oturtma zor ayrı ayrı kızart filan

yenidoğana uygun canım bunlar sırtı tam yatıyosa yenidoğan kullanabiliyor 0-36 aylık baston aynı zamanda şık ağır kullanışlı bi araba

O zaman süper. Tr fiyatlarını tam bilmiyorum ama fiyatı uygunsa, içine sindiyse, diğerlerinde aklım kalmaz diyorsan al bence.

Kızz kaynanan senden niye yemek istiyo kendi yapsın ama halin varsa yap yiyiverin gelin kaynana :) diğer öneriler için sağol canım ama oturtma zor ayrı ayrı kızart filan
yok yemekler ondan hafta içi orda yiyorum eve geçiyorum oturtmayı bana yaptırıyolar kayınpederim ve eşim çok seviyo diye senin gibi yapamıyorum diyo

Ali hoca iyi canım evet başaranlara arkadaşım gitti o da memnun kaldı. Hangi hastanede Ayşe hanım
1250-1450 tl arası fiyatları vardı o zaman baktığımda internetten.
bizim bi abla kullanıyo onda denedim canım mağazada değil onda denedim kullandım baktım
Canım baya fiyat farkı varmış. Eğer acaba mı demezsen arabayı beğenmişsin al o zaman

Ali hoca iyi canım evet başaranlara arkadaşım gitti o da memnun kaldı. Hangi hastanede Ayşe hanım

Canım baya fiyat farkı varmış. Eğer acaba mı demezsen arabayı beğenmişsin al o zaman

işte eşime dicem 7sine kadarmış bu akşam yada yarın akşam gidip diğer arabalara da bakalım beğenmezsem bunu alırım hemen

Özel sektör de
Seni bezdirip istifaya zorlamak istiyor belli ki, tazminat ödememek için. Sen hiiiiç kafana takma yasal haklarını sonuna kadar kullan, istiyorsa çıkarmak tazminatını ödesin çıkarsın :):) Sen çatlayacağına o çatlasın, saygısızık etme, çok da dinleme, etkilendiğini belli etme o sıkılsın. Kadın yöneticiyle çalışmak bana göre daha zor. Arada rekabet var zannediyorlar genelde :):)

Ozaman Balık devredışı bugün fasulyeye bende çok yakınım şuan :)

Ev eriştesinden mantı :) Hem yoğurt da yemiş olursun :):) Kalsiyum:):) Cumadan beri kayınvalideciğimde kalıyorum yemekler ondan:):) Ondan önce de annemler bendeydi 1 hafta annem yaptı :):)

B
buna bayılıyorum ama karnıbarı yakın zamanda yaptım sağol canım

işte eşime dicem 7sine kadarmış bu akşam yada yarın akşam gidip diğer arabalara da bakalım beğenmezsem bunu alırım hemen
Deneme şansım varsa en güzeli canım aklın kalmaz arabanın fiyatı da iyi bence. Eşim bana çöp aldırmıyor Mart geldin Nisan gelsin erken diye baktığımla kalıyorum. Ama benimde cesaretim yok tabii yoksa çok dinlemem onu

Özel büyükşehirde canım. Annem 2 doğum kuzenim 1 doğum teyzem de 1 doğum yaptı kendisinde Aile doktoru oldu bir nevi

gojibeeren canım karnıbahar haşlandıktan sonra mı kavruluyor
Benim gebelikde favori yemeğim karnabahar kavurması şahsen ben önce kapağı acık şekilde yüksek ateşte ilk kavuruyorum rengi değişince altını kısıp kapağını kapatıp birde öyle pişiriyorum çokda lezzetli oluyor.haşlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…