2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen öyle 3 aylık seker değerine kan testi ile bakılabiliyor açlık şekeri de toklukda ölçülüyor.tamam 2 adet baklavaya eş değer bir seker yüklemesi ama neden ne gerek var hem belki ben baklava yemiycem hamilelik boyunca:)) 3 aylık seker testi yeterde artar bile

bizimki hevesli allahtan Allahın izniyle bende yaşamsal sınıra gelmeden bişey almama traftarıyım ama nasibimizi yaşayıp görücez arada var 700 lira fark diyorum günah kaçırmim bi diyorum bekle aman karışık valla

Aynen bende hemen sazan gibi yeme geldim kendimi üzdüm

Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ayaklarına sıcak su torbası koy iyi gelir

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine

Geçmiş olsun dikkat et birkaç gün kendine

Özel büyükşehirde canım. Annem 2 doğum kuzenim 1 doğum teyzem de 1 doğum yaptı kendisinde Aile doktoru oldu bir nevi
Evet aile dru gibi olmuş maşallah:) sağlıkla gelsin bebeğin.
Teşekkürler canım deneyeyim bir bende karnıbaharı seviyorum
Eşim de hevesli ama erkenden alma taraftarı değil canım haklı olarak. Bekleyelim bakalım Mart’ta başlarız hazırlıklara

Aynı durumdayız kimsem yok çalışıyorum ve ilk günden beri yemekleri ben yapıyorum. Al kişi başı birer alabalik veya çipura yıka tuzla limonla fırına at, yanına yesillikten salata turp falan
Çipura yasak değilmi gebelikte? Ben hep çinekop alıyorum

Hiç gerek yok bence tuluma yaz günü gerçi ben izmirdeyim her yerin yazıda farklı olur

gojibeeren canım karnıbahar haşlandıktan sonra mı kavruluyor

Hayır haşlamadan. Biraz tuz at kavur. Sertliğini kendi damak tadınıza göre ayarlarsın

Ayyy benim de favorim karnabahar bayılıyorum bir de patatesli yeşil mercimek

2 tane olsa yeter :)

Hahhahha tamam Ne boyda oluyor bu bezler bayağı büyük mü?

Canım geçmiş olsun. Bugün benim için de kötü bir gündü. Başım ağrıdı midem bulandı başım döndü sırtım boynum filan tutuldu tansiyonum oynadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…