2 tane olsa yeter :)Vay arkadaş iyi ki varmış bu müslin o zaman ben de alayım 5-10 tane sağolun kızlar
Aynen öyle 3 aylık seker değerine kan testi ile bakılabiliyor açlık şekeri de toklukda ölçülüyor.tamam 2 adet baklavaya eş değer bir seker yüklemesi ama neden ne gerek var hem belki ben baklava yemiycem hamilelik boyunca:)) 3 aylık seker testi yeterde artar bileKızlar Canan Karatay dikkat ederseniz ölçüm yapılmasın demiyor. Sadece yöntemi yanlış bulduğundan bahsediyor. Aynı ölçüm bir kan testi ile de yapılabilirken şeker vermeye gerek yok diyor. Ben ölçüm yaptiricam dediği şekilde ama yükleme yaptirmiycam sadece. Bana böylesi daha makul geldi.
İspnagi yıkamak zulüm gibi geliyor bana :)ıspanak pişirebilirsin canım hem çabuk pişer hemde meşakatli bir yemek değil hemde çok vitaminli
Çok tatlıymış araba fiyatı da iyi cankmyenidoğana uygun canım bunlar sırtı tam yatıyosa yenidoğan kullanabiliyor 0-36 aylık baston aynı zamanda şık ağır kullanışlı bi araba
eşimi ikna edemiyorum ama ya diğerleri daha iyiyse diyo du bakalım yapıcaz bişeylerÇok tatlıymış araba fiyatı da iyi cankm
Deneme şansım varsa en güzeli canım aklın kalmaz arabanın fiyatı da iyi bence. Eşim bana çöp aldırmıyor Mart geldin Nisan gelsin erken diye baktığımla kalıyorum. Ama benimde cesaretim yok tabii yoksa çok dinlemem onu
Seni bezdirip istifaya zorlamak istiyor belli ki, tazminat ödememek için. Sen hiiiiç kafana takma yasal haklarını sonuna kadar kullan, istiyorsa çıkarmak tazminatını ödesin çıkarsın :):) Sen çatlayacağına o çatlasın, saygısızık etme, çok da dinleme, etkilendiğini belli etme o sıkılsın. Kadın yöneticiyle çalışmak bana göre daha zor. Arada rekabet var zannediyorlar
Aynen bende hemen sazan gibi yeme geldim kendimi üzdümSeni bezdirip istifaya zorlamak istiyor belli ki, tazminat ödememek için. Sen hiiiiç kafana takma yasal haklarını sonuna kadar kullan, istiyorsa çıkarmak tazminatını ödesin çıkarsın :):) Sen çatlayacağına o çatlasın, saygısızık etme, çok da dinleme, etkilendiğini belli etme o sıkılsın. Kadın yöneticiyle çalışmak bana göre daha zor. Arada rekabet var zannediyorlar genelde :):)
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol ayaklarına sıcak su torbası koy iyi gelirKızlar selam
Bugün feci bir gun geçirdim
Mide ağrısıyla boğuştum
Şimdiye kadar hiç kusmamıştım 3 defa kustum
Şimdii hafif ağrılarım devam ediyor
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
Dikkat edin sakın üşütmeyin
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendineKızlar selam
Mide ağrısıyla boğuştum
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
Geçmiş olsun dikkat et birkaç gün kendineKızlar selam
Mide ağrısıyla boğuştum
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
Evet aile dru gibi olmuş maşallah:) sağlıkla gelsin bebeğin.Özel büyükşehirde canım. Annem 2 doğum kuzenim 1 doğum teyzem de 1 doğum yaptı kendisindeAile doktoru oldu bir nevi
Teşekkürler canım deneyeyim bir bende karnıbaharı seviyorumBenim gebelikde favori yemeğim karnabahar kavurması şahsen ben önce kapağı acık şekilde yüksek ateşte ilk kavuruyorum rengi değişince altını kısıp kapağını kapatıp birde öyle pişiriyorum çokda lezzetli oluyor.haşlamıyorum
Eşim de hevesli ama erkenden alma taraftarı değil canım haklı olarak. Bekleyelim bakalım Mart’ta başlarız hazırlıklarabizimki hevesli allahtan Allahın izniyle bende yaşamsal sınıra gelmeden bişey almama traftarıyım ama nasibimizi yaşayıp görücez arada var 700 lira fark diyorum günah kaçırmim bi diyorum bekle aman karışık valla
Çipura yasak değilmi gebelikte? Ben hep çinekop alıyorumAynı durumdayız kimsem yok çalışıyorum ve ilk günden beri yemekleri ben yapıyorum. Al kişi başı birer alabalik veya çipura yıka tuzla limonla fırına at, yanına yesillikten salata turp falan
Tartıl sen tartıl sende almadın ozaman:) ben eksi 2 kilodayım.asıl önemli olan son 3 ay diyorlar kilo almayıp almayıp son 3 ay tavan yapan varmışbencede :)) bende çok kilo alabilmiş değilim daha ama sanki 1 kilo da olsa aldım gibi
Bende Alicam bugün yarın randevuyu inşallah. Kendi doktorum yapmıyor başka 2 yer önerdi biri ozel biri devlet. Devlette ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı ?[
Devlet hastanesinde ücretsiz
Hiç gerek yok bence tuluma yaz günü gerçi ben izmirdeyim her yerin yazıda farklı olurKızlar bir şey sorucam bebeklere battaniye filan örtmek tehlikeli ya yüzüne çeker filan diye onun yerine uyku tulumu kullanılıyor. Bizim bebeklere uyku tulumu kullanacak mıyız ilk aylar sıcak olacak çünkü nasıl olacak?
Bize anlatırsın artık napıyolar nasıl bakıyolar:))14 şubata ozelden randevu aldım. Hadi hayırlısı bastı mı beni bir heyecan stress:)
Biz annemle aldık bugün kumaşcıdan muslin kumaş 1/metreden 2 tane cıkıyormus örtü incecik çok güzel metresi 25 TLbence resmen nimet arabaya at güneşten korusun üstünü ört emzirirken kullan altına ser mis gibi
gojibeeren canım karnıbahar haşlandıktan sonra mı kavruluyor
Benim gebelikde favori yemeğim karnabahar kavurması şahsen ben önce kapağı acık şekilde yüksek ateşte ilk kavuruyorum rengi değişince altını kısıp kapağını kapatıp birde öyle pişiriyorum çokda lezzetli oluyor.haşlamıyorum
2 tane olsa yeter :)
Kızlar selam
Mide ağrısıyla boğuştum
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?