Kızlar kilo almaya başladınız mı
aman dikkat edin.sağlıklı beslenmek önemli.benim hiç bulantım yoktu çok acıkıyor ve kendimi tutmadam çok yiyordum bu yüzden 20 kilo aldım.
inş.bunda biraz daha dikkatli olmaya çalışacağım en azından ekmekten biraz uzak durabilsem iyi olur
farklı hastane de mi yaptırdınız o etkiliyo bide her hormon seviyesi bebekte aynı olmuyo adetim bi gün geçince 22yle öğrenmiştim diğer bebeğimi bunu adet günü 157yi gördümTeşekkür ederim bugün de 689 cıktı. Daha 2 gün var adet günüme. Oğlumda 3 gun kala 32 çıkmıştı o yüzden tuhaf geliyor sanirim
Benim adet günüme 4 gün kala yani dün 83.5 çıktı.Teşekkür ederim bugün de 689 cıktı. Daha 2 gün var adet günüme. Oğlumda 3 gun kala 32 çıkmıştı o yüzden tuhaf geliyor sanirim
Kizlar ben de biraz once ikizlerimin kalp atisini duydum, cok degisik bi duygu. Yasayan minnak bisiler var karnimda. Hem korkuyorum hem cok mutluyum
Evet oğlumda başka hastanede yaptırmıştım. Bir de pazartesi veriyim 2000i geçerse kadın doğumdan randevu alıyım bakalım neymiş durumfarklı hastane de mi yaptırdınız o etkiliyo bide her hormon seviyesi bebekte aynı olmuyo adetim bi gün geçince 22yle öğrenmiştim diğer bebeğimi bunu adet günü 157yi gördüm
her hastanenin değeri de farklı :) inşallah herşey yolundadır korkma Allahın izniyleEvet oğlumda başka hastanede yaptırmıştım. Bir de pazartesi veriyim 2000i geçerse kadın doğumdan randevu alıyım bakalım neymiş durum
İşte ben de bu civarda çıkar diye düşünüyordum ama uçmuş gitmiş :)Benim adet günüme 4 gün kala yani dün 83.5 çıktı.
Amin canim insallahhhgözün aydın canım İnşallah darısı başımızaaa :)
Insallah canim stresim baya baya hafifledi valla insan cidden rahatliyor:) su 3. Ayi da atlattik mi ohhhGözün aydın canım, koekucak birşey kalmadi insallah, bundan sonra sen mutlu olacaksın ki onlarda olsun.
Tebrik ederim canim
Benim tup bebek doktorum 15 kasima vermisti ilk randevuyu ben de baskasina gittim. 15 kaismi beklesem ne ikiz oldugunu ogrenecektim ne kese gorcektim ne kalp atisi. Bazi doktorlar garantici5+2de misin şuanda ? haftaya perşembe 6+1 de çağırmış ne güzel benim niye geç çağırdı ya zaten sabırsızım
Evet ama bu kadar değildir diye düşünüyorum:) Aminn çok teşekkür ederimher hastanenin değeri de farklı :) inşallah herşey yolundadır korkma Allahın izniyle
Yok adetin kac gun gecti yaniyumurtlamadan sonra mı canım?
Degil canim tekiz insallah :)Sizin ikiz mi?
:) valla doktorum sagolsun bno cok bekletmiyor bu kadarini bile zor bekliom zaten5+2de misin şuanda ? haftaya perşembe 6+1 de çağırmış ne güzel benim niye geç çağırdı ya zaten sabırsızım
canım 26. günüm bugün neden sordun?Yok adetin kac gun gecti yani
Sen hatice meryemin sonuç yine negatif cikinca bendemi test yapmasam die yazmisson ya ondan sordum ben yine mi hatlari karistirdim kiz acaba :)canım 26. günüm bugün neden sordun?
haa sen bat kaç gün geçti diye soruyorsunn yok daha bata var benim adetin 26.günündeyim.Yok adetin kac gun gecti yani
yok ben 12sinde yapsam diyordum haticenin 5 gün geçmesine rağmen çıkmayınca, benim erken daha yapmasam bile mi dedimSen hatice meryemin sonuç yine negatif cikinca bendemi test yapmasam die yazmisson ya ondan sordum ben yine mi hatlari karistirdim kiz acaba :)
Benim ki garantici 15 gün dedi valla bekleyemem 10 gün dedim güldü tamam dedi:) valla doktorum sagolsun bno cok bekletmiyor bu kadarini bile zor bekliom zaten
Tm smdi anladim bi an kafam karisti :)yok ben 12sinde yapsam diyordum haticenin 5 gün geçmesine rağmen çıkmayınca, benim erken daha yapmasam bile mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?