Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah keşke ben 2-3 kilo alarak gidiyodumHanımlar kilo veriyorum diye uzulmeyin o bulantılar bi geçsin ozelikle 5. Aydan sonra haftada yarim ile bi kilo alacaksiniz duzgun yemesemis bile olsaniz vücut bebek icin emzirme donemine hazırlık olarak depo yapacak![]()
Evet o kadar hızlı kilo aliniyor ki ben ilk 5 ay kilo almadim hatta verdim bile ama ondan sonra dikkat etmeme ragmen 16 kilo aldim.. kimse kilo veriyorum diye uzulmesinAh keşke ben 2-3 kilo alarak gidiyodum
:) 9ay böyleAşırı acıdı ve deli gibi ter attım ben ya şok oldum.
Seyhancim cok uzuldum canimMaalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
GünaydınGünaydınç![]()
48kilo kac
Ne kadar cnm fiyatlarMerhaba ben etimed hast. Ahmet cingiye gideceğim. Hem fiytı uygun diğer hastanelere göre, hem de çok kalabalık değil
Memnun musunuz lokman hekim hakkında genelde çok olumsuz yorum okudum bu yüzden çok kararsızım. Ve muayene ücretleri, doğum paketleri ne kadar bilginiz var mı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallahBen etimede gitmiştim 2 sefer sonra Lokman Hekim e geçtim orda dvm edicem bir aksilik olmazsa inş
İyi yapmışsın canım ben de meyve yemeye çalışıyorum azar azar hepsinden, ama sonra midem yanıyor senin gibi yapayım olmadı :)
Bende de durum aynı canım ya, ama yememiz lazım artık.az önce evde nekadar meyve varsa hepsinden biraz doğrayıp suyla kaynattım içinede biraz pekmez..ohhh mis gibi vitamin deposu oldu .çay yerine büyük bi fincan içtim.sanki direk bebeğime gitmiş gibi içim nasıl rahatladı..
Çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun canım...Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Allah ins en kısa sürede yeni bir bebek nasip eder.Maalesef canım bugün gittiğim doktorda aynı şeyleri söyledi alttan baktı karından baktı maalesef yok kalp atışı kan akımına baktı oda yok haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi Pazartesi alacaklar
Aaaa 16kilo ha , bakalım biz ne olacağız, o zman üzülmüyorum Tamam içim rahatladı :) sağolasın nasıl olsa alacakmişızEvet o kadar hızlı kilo aliniyor ki ben ilk 5 ay kilo almadim hatta verdim bile ama ondan sonra dikkat etmeme ragmen 16 kilo aldim.. kimse kilo veriyorum diye uzulmesin
Yarasın canım maşallahKızlar sanırım rekor bende çünkü yedikçe mide bulantım bi nebze azalıyor. Şuana kadar 3 kilo hatta 3,5 kilo aldımbende iki bebiş var ya, onların gramlarını düşün ama lütfen
ben bu gidişle yarım dünya olmayı hedefliyorum, çok yakışır
![]()
Doğumdan sonra da şekeri abartmazsak kolayca gidiyor dogumdan sonra evde tartildigimda 5.5 kilo gitmisti 1 hafta icinde 9 kilosu gitti gerisi de 4-5 ayda dikkat ederek, ama o donem tatlı yeme istegi cok sut olsun diye tatliya abanirsak tekrar kilo almak muhtemelAaaa 16kilo ha , bakalım biz ne olacağız, o zman üzülmüyorum Tamam içim rahatladı :) sağolasın nasıl olsa alacakmişız
Canım benim normalde 65-70 arası nabzım. benim de geçen boğazım sıkışıyor gibi oldu nabzıma baktım 95 öyle daraldımki. Normalmiş sordum doktorumaDoktora sorulacak sorulardan biri daha:) eskiden nabzima hic bakmazdim aam hamileligimden beri arada olcturuyorum anneme, hep yuksek![]()
1haftada 9kılo mu süperDoğumdan sonra da şekeri abartmazsak kolayca gidiyor dogumdan sonra evde tartildigimda 5.5 kilo gitmisti 1 hafta icinde 9 kilosu gitti gerisi de 4-5 ayda dikkat ederek, ama o donem tatlı yeme istegi cok sut olsun diye tatliya abanirsak tekrar kilo almak muhtemel
Nasil bir karisim canim o bizede bilgi verir misin bizde yapalim malum yawas yawas baslamak lazim bn baslafim gerci hindistan cevizi yagina amaÇatlamayı önleyen herşey tüylenme yapıyor maalesef
İlk gebeliğimde eşimin hazırladığı bir karışım sürdüm ve sıfır çatlak ama tüylenme oldu tabi
Tüye çare var allahtan :) çatlamayım da
Evet ama sonrasi dikkat ederek gidiyor çünkü gerisi yağdan kalan kilo1haftada 9kılo mu süper