- 14 Mart 2019
- 542
- 1.003
- 63
Beyaz noktalı değil kuzum soğuk suyla mendil ıslatıp koyuyorum yatıştırdı biraz
Kızlar, o yüzde oluşup kısa süre sonra kaybolan kırmızı seylere eskiler bebek kilo alıyor derlermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz noktalı değil kuzum soğuk suyla mendil ıslatıp koyuyorum yatıştırdı biraz
Hosgeldin canjmKızlar selam
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün![]()
Yag bezleri gelisiyor falanda derler aynen geçici onlar benimkinde de başladıKızlar, o yüzde oluşup kısa süre sonra kaybolan kırmızı seylere eskiler bebek kilo alıyor derlermişhurafe ama Benimkinde de var, çıkıyor kayboluyo maşallah kilo alımı da iyi belki ilgisi vardir
Gecen bi arkadas atmisti canim gorsel youtubeda falan video cok bi bak istersenCanım gaz masajı yaptım karnına bu seferde kustu midesini mi hırpaladım naptıysam artık nasıl masaj yapmalıyım tam olarak
Ya doğdular da büyümeye bile başladılarYag bezleri gelisiyor falanda derler aynen geçici onlar benimkinde de başladı
Biz yatakta 3 kisi yattigimiz icin kizimi koyacak yer kalmiyor yoksa bende artik yatarak emzirme moduna gecebilirdimİlk günden beri sabaha karşı öyle emziriyorum ben![]()
Toplam 4800 az değil miTamam kuzu işte 5 haftalık yatmış 11 hafta daha yatıcak 3300 falan olur ortalama
Ben korkuyodum ya anca cesaret edebildim işte azcık ele avuca gelmeye başlayıncaİlk günden beri sabaha karşı öyle emziriyorum ben![]()
Hoş geldin..Kızlar selam ❤
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün![]()
İsimli çikolatamızdan ve magnet veriyorum. Çay içiyoruz. Yanında bir tatlı bir tuzlu oluyor o kadar.Kızlar bebek görmeye gelenlere ne hediye ettiniz bizim bayramdan sonrasını beklemiş herkes. Daha bişey yaptırmadım
Yenidoğan aparatı terletiyor mu çok üst üste oluyor gibi geldi bana ondan kararsız kalmıştımBen kraft aldım kullanıyorum bi kac haftadır 5 ayrı pozisyonda tasıyabılıyorsun hatta emzirmek içinde kullanıyorum.domino kanguru
Onu atan bendimGecen bi arkadas atmisti canim gorsel youtubeda falan video cok bi bak istersen
Ben aldım canım sleppy kadar kaliteli değil ama sızdırma pişik yapmadı kullanılabilir ama beden olarak sanki küçük gibi sleepy e göre al bi dene ama ben tekrar sleepye döneceğimCanımlar minies, migrosun bezini kullanan var mı?
Canım ben sevmiştim ama ilk kızımi uzun süre taşıyamadım hem kendisi ağırdı hem bel fıtığım olduğundanBana da bir arkadaş momfortbaby kanguru verdi kot gibi ama üç aydan sonra kullanılıyormuş nasıl siz memnun kaldınız mı?
SüperHoşgeldinn güle güle büyüt kızını
Burası da zaten temmuz anneleri görünümlü haziran anneleri dopan görünümlğ şahin gibi
doğru yerdesin yani
HoşbulduuummHosgeldin canjm
HoşbuldumHoş geldin..![]()
yaa benimde.icinde beyazlik olan sivilceler var bu hangi hormonlarmis oyle bebegimin yuzunu hep sivilce yaptilar. Belki de hormonlardan degildir
Ben e aynı şekilde adetimi de gördümYine kizimdaki gibi oldu 44.gun regl basladi sancisiyla birlikte uzun bi süre olmasam guzel olurdu
Kaç günlük bebişinyaa benimde.icinde beyazlik olan sivilceler var bu hangi hormonlarmis oyle bebegimin yuzunu hep sivilce yaptilar. Belki de hormonlardan degildir