Şoktan bebeland aldık. 2-3 kez ancak belinden çıkmıştır. O da çok ve sıvı yapınca. İyi bence. Ki ben prima molfix huggies her bir bezi kullanmış biriyim onlar da bile kazalar oluyordu.Ben iki bebegimde de minies kullanıyorum memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şoktan bebeland aldık. 2-3 kez ancak belinden çıkmıştır. O da çok ve sıvı yapınca. İyi bence. Ki ben prima molfix huggies her bir bezi kullanmış biriyim onlar da bile kazalar oluyordu.Ben iki bebegimde de minies kullanıyorum memnunum
Ben minies kullanıyorum çok memnunum 2 kullanıyorum ama ben de yavaş yavaş 3 e geçerimBende minies deneyeceğim bakalım
Ben de minies kullaniyorum. Minies 4 numaraya geçtim. Gayet güzel ve hesaplıBende minies deneyeceğim bakalım
Canim takip ettim
Ben hala kullaniyorum canım. Doğum yâpmadan iki gün önce almıştımKızlar gümüş kapak kullanan oldu mı göğüs ucu yaraları için ?zilyet almısmıydın canım sen?
İşe yaradı mı canm?Ben hala kullaniyorum canım. Doğum yâpmadan iki gün önce almıştım
Evet canım kesinlikle çok işe yaradıİşe yaradı mı canm?
Pardon ama in misiniz cin misiniz hanfendi, ben emzirirken bile tek gözüm açık emziriyorum bu ne enerjiiiGünaydın..
İyi pazarlar..
6 seansı sonrası bebik uyuyunca yürüyüş yaptım. Kalvaltıya pide yapayım dedim. Malzemeleri hazırladım. Herkes uyuyorken biraz daha uyuyayım bari..![]()
Uyuyayım demiştim ama tel elde nerde.Pardon ama in misiniz cin misiniz hanfendi, ben emzirirken bile tek gözüm açık emziriyorum bu ne enerjiii![]()
![]()
![]()
Ohhh ne gizeel yaaaUyuyayım demiştim ama tel elde nerde.
Gece geç uyuyor benimki ama uyuyunca derin uyuyor emmeye falan da kalkmıyor.
Ben de uykumu almışım ondan yani
![]()
MaşallahMaşallah diyeyim benim kuzucuk uyuyor iki saattir hem de besiginde kucağımda değil![]()