2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aklımda bulunsun bu isimlerde devlete hiç gitmedim ama ihtiyaç olabilir belkide haklısın
Kızlar selamlar, ben de Eskişehir'deyim bu arada :) Listeye şehir yazmamıştım, zaten kimse yok diye
Ben de Anadolu'ya gidiyorum, Tanser Şenses. çok iyi bir doktor, ayrıntılı yapıyor mu bilmiyorum ama normal kontrolde bile, işte burada idrar torbası, böbreği, beyni, midesi hepsini sayıyor :) Ben ayrıntılı için Ankara'da randevu almıştım çok öncesinde. Ne alemde bilmiyorum, aramak istemiyorum iptal korkusundan.

Bi kordon havası güzel olurdu ama evde tıkılıp kaldık
Evet biz geçen gün mecburi kordondan geçtik arabayla bütün mekanlar kapalı kimseler yoktu. Çok motalim bozuldu hayırlısıyla geçecek inşallah bu günlerde. Bebişlerimizle beraber gezecez kordonu inşallah

Yaa ne güzel inşallah bebeğiniz doğduğunda gelirsiniz izmire beraber gezersiniz izmiri. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Yaa ne güzel inşallah bebeğiniz doğduğunda gelirsiniz izmire beraber gezersiniz izmiri. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

İnsallah canim. Su durumlar duzelirse Bayram’da oradayiz insallah. Kayinvalidemler orada oturuyor.

Evet biz geçen gün mecburi kordondan geçtik arabayla bütün mekanlar kapalı kimseler yoktu. Çok motalim bozuldu hayırlısıyla geçecek inşallah bu günlerde. Bebişlerimizle beraber gezecez kordonu inşallah
Ay canım inşallah bende ayrıntılı ultrason için gidicem alsancak konak arası bi yer sanırım aldığım doktorun muayenesi başka da cikamicam

burada hava tam çok güzeldi ki, 2 gündür rezalet.
oturun oturduğunu yerde diyor hava resmen
Valla havanın kötü olması daha iyi galiba. Güzel olunca evde oturması daha zor geliyor. İnsanın içi içini yiyor dışarı çıkmak için. Biran önce Rabbim iyi güzel sağlıklı günlere kavuştursun bizi inşallah. Çinden ilaçda gelmiş 2 haftaya kadar normale dönecek herşey diyolar ama bakalım Allah’ım şu karnımızdaki sabilerin hürmetine acısın bize feraha kavuştursun ümmeti Muhammedi inşallah

Ay canım inşallah bende ayrıntılı ultrason için gidicem alsancak konak arası bi yer sanırım aldığım doktorun muayenesi başka da cikamicam
Yaa ne güzel benim doktorumda Alsancakta kime gideceksin sen. Benim doktorum Ahmet Kılyar izmirde çok meşhurdur kendisi

Yaa ne güzel benim doktorumda Alsancakta kime gideceksin sen. Benim doktorum Ahmet Kılyar izmirde çok meşhurdur kendisi
Ben doç. Cenk gezer aldım randevu benim kendi doktorum ege şehir hastanesinde ama ayrıntılı icin istediğin bi yere gidebilirsin bizim hastanede radyolog bakıyor diyince bende bu doktoru buldum baya iyi yorum olunca buna gideyim dedim

Anladım canım. Benim doktorumda hastaneye bağlı çalışmıyor. Özel muaynanesi var Özel Karataşta anlaşmalı doğum yaptırıyor. Ama bütün testleri Biolab diye bi yerde yaptırıyor. Benide 9 nisanda kontrole çağırdı deyatlı ultrasyon olacak dedi. Ama nereye kime yolluycak bilmiyorum. Gittiğimde söylüycek heralde.

Ya Eskişehirde çok güzel yer. Benim kayınvalidem orda oturuyor Sultanderede. Ben aralıkta gezmeğe gitmiştim Eskişehire ve gittiğim gün adet günümdü. Eskişehiri gezemedim bel ve bacak ağrısından. Adetim gelmedi ve beni kuşku aldı acaba hamileyim diye. 3 gün sonra döndüm İzmire ve hamilelik testi yaptım pozitif çıktı. O yüzden Eskişehirin etkisi çok kaldı bende

Hakkımızda hayırlısı olsun canım insallah sıkıntı çıkmadan hallederiz benimde 7 nisan allah nasip ederse allah hepimizi korusun şu süreci atlatalim

Aaaa bi Eskişehir daha. Çok güzel ama bu ^_^
Benim Özeldeki doktorumda Perihan Sözer . O da Anadolu'da ^_^
Ay bende aramiyorum bende bosver canımız sıkılmasın.
Herşey nasılsa olacağına varıyor.

Anladim kuzum saol ❤tamam ozaman benlik sıkıntı yok

Oh masallah tosuna ❤ parmaklra bak

Aaa merhaba çok memnun oldum. Tanser Hocayı da çok duydum hatta doğum yapan arkadaşlarım var. Ya Tanser hocaya ya Murat Hocaya gidecektim. Sadece Murat Hocayı tercih etme sebebim Tanser hoca mesai dışı doğuma gelmiyor dediler ondan Murat beye yöneldim bilemedim.
Bu arada gebelikte troid problemim çıktı onun içinde her ay Anadolu'da endokrin Osman Beydeyim

Benim ki öyle yüzünü kapattıçok merak ediyorum ama bakalım ne zaman gösterecek yuzunu

Oglum 7 aylikken Hep bi eli boyle yuzundeydi ama net goruluyordu. Az daha buyusunler o zaman gostericekler insallah

Eklentiler

• 3D263510-12B7-4021-ACC8-32EAE10B8939.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 61
Oglum 7 aylikken Hep bi eli boyle yuzundeydi ama net goruluyordu. Az daha buyusunler o zaman gostericekler insallah
Bu da benim melek oğlum
33 haftalık iken(7,5 aylık)
Geçen sene bu zamanlar..

Eklentiler

• B48DD096-828B-4183-8EE0-F72BCFABCBAE.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…