Ya ben iki farkli hastaneye gidiyorum. Bazen devlet (tahlil vs icin) bazende acil durumlarda özel.(Belki devlette doğururum bilmiyorum onun icinde devlette doktorun olmaliymis)
Devlette Mustafa koçar benim doktor.
Detaylı için Alper Yurdasiper'e gidicem.
Kızlar selamlar, ben de Eskişehir'deyim bu arada :) Listeye şehir yazmamıştım, zaten kimse yok diyeAklımda bulunsun bu isimlerde devlete hiç gitmedim ama ihtiyaç olabilir belkide haklısın
Evet biz geçen gün mecburi kordondan geçtik arabayla bütün mekanlar kapalı kimseler yoktu. Çok motalim bozuldu hayırlısıyla geçecek inşallah bu günlerde. Bebişlerimizle beraber gezecez kordonu inşallahBi kordon havası güzel olurduama evde tıkılıp kaldık
Yaa ne güzel inşallah bebeğiniz doğduğunda gelirsiniz izmire beraber gezersiniz izmiri. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Aaa, biz daha dun aksam yuruduk Kordon’da esimle.Esim İzmirli. Dun aksam bana hazirlan yuruyuse cikacagiz dedi. Ne yurumesi surdan suraya cikmam dedim. Hadi ama bak ben hazirim dedi esofmanlari gostererek. Anladik zipirlik pesinde oldugunu. Tuttum elinden hazirim hayatim diye. Evin her bir odasina tek tek yuruduk. Ben pek bilmem İzmir’i, tek tek anlatti surasi su, burasi su diye. Bir de bana hayali kumru ismarladi. Pencere’den baktik Vapura binmis taklidi yaptik. En son bostanli sahilinde cimlere uzanmis cigdem yiyorduk.
Baharin tadini sonuna kadar cikardik ama evde.
Yaa ne güzel inşallah bebeğiniz doğduğunda gelirsiniz izmire beraber gezersiniz izmiri. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ay canım inşallahEvet biz geçen gün mecburi kordondan geçtik arabayla bütün mekanlar kapalı kimseler yoktu. Çok motalim bozuldu hayırlısıyla geçecek inşallah bu günlerde. Bebişlerimizle beraber gezecez kordonu inşallah
Valla havanın kötü olması daha iyi galiba. Güzel olunca evde oturması daha zor geliyor. İnsanın içi içini yiyor dışarı çıkmak için. Biran önce Rabbim iyi güzel sağlıklı günlere kavuştursun bizi inşallah. Çinden ilaçda gelmiş 2 haftaya kadar normale dönecek herşey diyolar ama bakalım Allah’ım şu karnımızdaki sabilerin hürmetine acısın bize feraha kavuştursun ümmeti Muhammedi inşallahburada hava tam çok güzeldi ki, 2 gündür rezalet.
oturun oturduğunu yerde diyor hava resmen
Yaa ne güzel benim doktorumda Alsancakta kime gideceksin sen. Benim doktorum Ahmet Kılyar izmirde çok meşhurdur kendisiAy canım inşallahbende ayrıntılı ultrason için gidicem alsancak konak arası bi yer sanırım aldığım doktorun muayenesi başka da cikamicam
Ben doç. Cenk gezer aldım randevu benim kendi doktorum ege şehir hastanesinde ama ayrıntılı icin istediğin bi yere gidebilirsin bizim hastanede radyolog bakıyor diyince bende bu doktoru buldum baya iyi yorum olunca buna gideyim dedimYaa ne güzel benim doktorumda Alsancakta kime gideceksin sen. Benim doktorum Ahmet Kılyar izmirde çok meşhurdur kendisi
Anladım canım. Benim doktorumda hastaneye bağlı çalışmıyor. Özel muaynanesi var Özel Karataşta anlaşmalı doğum yaptırıyor. Ama bütün testleri Biolab diye bi yerde yaptırıyor. Benide 9 nisanda kontrole çağırdı deyatlı ultrasyon olacak dedi. Ama nereye kime yolluycak bilmiyorum. Gittiğimde söylüycek heralde.Ben doç. Cenk gezer aldım randevu benim kendi doktorum ege şehir hastanesinde ama ayrıntılı icin istediğin bi yere gidebilirsin bizim hastanede radyolog bakıyor diyince bende bu doktoru buldum baya iyi yorum olunca buna gideyim dedim
Ya Eskişehirde çok güzel yer. Benim kayınvalidem orda oturuyor Sultanderede. Ben aralıkta gezmeğe gitmiştim Eskişehire ve gittiğim gün adet günümdü. Eskişehiri gezemedim bel ve bacak ağrısından. Adetim gelmedi ve beni kuşku aldı acaba hamileyim diye. 3 gün sonra döndüm İzmire ve hamilelik testi yaptım pozitif çıktı. O yüzden Eskişehirin etkisi çok kaldı bendeKızlar selamlar, ben de Eskişehir'deyim bu arada :) Listeye şehir yazmamıştım, zaten kimse yok diye
Ben de Anadolu'ya gidiyorum, Tanser Şenses. çok iyi bir doktor, ayrıntılı yapıyor mu bilmiyorum ama normal kontrolde bile, işte burada idrar torbası, böbreği, beyni, midesi hepsini sayıyor :) Ben ayrıntılı için Ankara'da randevu almıştım çok öncesinde. Ne alemde bilmiyorum, aramak istemiyorum iptal korkusundan.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım insallah sıkıntı çıkmadan hallederiz benimde 7 nisan allah nasip ederse allah hepimizi korusun şu süreci atlatalimAnladım canım. Benim doktorumda hastaneye bağlı çalışmıyor. Özel muaynanesi var Özel Karataşta anlaşmalı doğum yaptırıyor. Ama bütün testleri Biolab diye bi yerde yaptırıyor. Benide 9 nisanda kontrole çağırdı deyatlı ultrasyon olacak dedi. Ama nereye kime yolluycak bilmiyorum. Gittiğimde söylüycek heralde.
Aaaa bi Eskişehir daha. Çok güzel ama bu ^_^Kızlar selamlar, ben de Eskişehir'deyim bu arada :) Listeye şehir yazmamıştım, zaten kimse yok diye
Ben de Anadolu'ya gidiyorum, Tanser Şenses. çok iyi bir doktor, ayrıntılı yapıyor mu bilmiyorum ama normal kontrolde bile, işte burada idrar torbası, böbreği, beyni, midesi hepsini sayıyor :) Ben ayrıntılı için Ankara'da randevu almıştım çok öncesinde. Ne alemde bilmiyorum, aramak istemiyorum iptal korkusundan.
İkinci gebeliği olan bir arkadaşımız yazmıştı @mtad2611 idi sanırımEn son aşının üzerinden 3 sene geçtiğinde dozlar tekrar başlıyormuş.
Ben son bir sene içinde aşı olmuş olduğum için (2. Dozum Şubat 2019) tek doz yaptıracağım mesela.
Aşıların ve dozların süresi oluyor sağlık personeline danışarak ilerlemek daha iyi olur ama çok haklısın canım şu durumda her işimiz biraz sıkıntılı :/ Sağlık olsun ☺
Zeybltaslan kuzum 8 sene baya olmuş baştan başlamak gerek .
Bak bu dozların geçerlilik süresi.
Yaa şapşik yeminle şapşik bu oğlannn
Almış iki elini de yüzüne, kapatmış. Bir inatçı bir inatçı. Dürttük olmadı, öksürdüm olmadı yok çekmedi elini yüzünden. Bakmaya çalıştıkça daha da kapattı şapşikom
312 gram 22 cm bir nazlı tospik bir oğlanı ekteki dosyada bulabilirsiniz ama göremezsiniz çünkü saklanıyor;
Aaa merhaba çok memnun oldum. Tanser Hocayı da çok duydum hatta doğum yapan arkadaşlarım var. Ya Tanser hocaya ya Murat Hocaya gidecektim. Sadece Murat Hocayı tercih etme sebebim Tanser hoca mesai dışı doğuma gelmiyor dediler ondan Murat beye yöneldim bilemedim.Kızlar selamlar, ben de Eskişehir'deyim bu arada :) Listeye şehir yazmamıştım, zaten kimse yok diye
Benim ki öyle yüzünü kapattıYaa şapşik yeminle şapşik bu oğlannn
Almış iki elini de yüzüne, kapatmış. Bir inatçı bir inatçı. Dürttük olmadı, öksürdüm olmadı yok çekmedi elini yüzünden. Bakmaya çalıştıkça daha da kapattı şapşikom
312 gram 22 cm bir nazlı tospik bir oğlanı ekteki dosyada bulabilirsiniz ama göremezsiniz çünkü saklanıyor;
Bu da benim melek oğlumOglum 7 aylikkenHep bi eli boyle yuzundeydi ama net goruluyordu. Az daha buyusunler o zaman gostericekler insallah
Anlaşılıyormu o kadar kime benzediğiBenim yarın detaylıda net gözükür muhtemelen. Ay nasıl heyecanlıyımacaba bana mı benziyor babasına mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?