2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Veee kliniği aradım şuan randevu almıyorlarmış virüsten ötürü.
Nisan başında tekrar yoklayın isterseniz randevular açıldı mı diye dedi.

Vaktiniz var 3 hafta daha dedi. Umarım aksilik olmaz yasak vs gelirse vakti geçmez o zamana

Bu 2 hafta için kritik diyorlar sonra aşağı doğru iner heralde rakamlar ve normal hayata dogru ilerleriz diye umuyorum. Icini ferah tut stres olma. Hallolur ins. Bazen bende endişeleniyorum.

kızlar merhaba
çok yazışmışsınız inanın okuyamadım hepsini
umarım herkesler iyidir
ben bebeğin hareketlerini hala hissedemediğim için doktora gittim bugün dayanamadım
Detaylıyı da öne çekemedim çünkü randevu aralarını çok geniş tutmuşlar haklı olarak.
en azından kapanmamış muayenehane bu da bir şeydir. Bu cumartesi ona da gideceğiz hayırlısıyla.

21-22. haftalara gelip de bebeğini hissedemeyen arkadaşlar gayet normal bir durummuş bu. Panik yapmayın. Ben de hiç hissedemedim

ben 1 kere detaylı ultrason düşünüyorum
bu tabi ki şimdi gideceğim detaylıya göre değişir.
doktor sıkıntı görür 2 ay sonra gel derse giderim mecbur.

Sigara maalesef cok farklı bir illet ya. Ben sosyal iciciydim tamamen keyif amacli seviyordum lisede 5-10 adet icmisimdir ozenmeden kaynakli sonra universitede basladim düzenli paket almaya. Ama onda da bazen iciyor bazen icmiyordum. 2.yıl yurtta kaldim orda daha sık icmeye baslamistim kizlarla hep bir arada olunca. İse basladim yine arada iciyordum kahveden, yemekten sonra arada canim sıkılınca. Haftada en fazla 2 paket bitiriyordum. Sonra esimle tanıstık o sigaradan hic hoslanmayan biri olduğunu söyledi zaten yaninda hic icmemistimde. Onunla tanistigimiz hafta bıraktım 6 yılı gecti. İyiki bırakmışım. Suan oldugumuz arkadas cevresi itibariyle de hic hos olmazdi bence sigara icmem cunku cok kalabalik bir grubuz ve 3-4 kisi anca iciyo.

Tetanoz aşısı yapılmıyormuş burda. İstesem de olmazmış. Önermiyorlarmış. Aklımdan bu fikri çıkaracakmışım. Telefon üzerinden dayak yedim resmen. Sorduğuma soracağıma pişman oldum
Hastaneler ve ameliyat aletleri yeterince steril oluyor diye türkiyede de önermeyen doktorlar var üzülme

ben 1 kere detaylı ultrason düşünüyorum
bu tabi ki şimdi gideceğim detaylıya göre değişir.
doktor sıkıntı görür 2 ay sonra gel derse giderim mecbur.

İnsallah gerek kalmaz canim. En guzeli tabi ki 1 kez olani.

Ne ailemde, ne arkadaslarimda sigara icin yok Allah’a sukur. Onun icin azicik bir kokusu geldiginde bile midem bulaniyor. Birakmakla en iyisini yapmissin.

Benim perinatologta bu haftaki randevulari iptal etmis haftaya ne olur bilemeyiz yine arayin dediler. Daha 1 ayım var benim ama bakalim nasil olucak insallah o zamana kadar gecer gider bu virus ulkemizden

İnsallah gerek kalmaz canim. En guzeli tabi ki 1 kez olani.

Ne ailemde, ne arkadaslarimda sigara icin yok Allah’a sukur. Onun icin azicik bir kokusu geldiginde bile midem bulaniyor. Birakmakla en iyisini yapmissin.
Abla simdi beni gorsen o kadar rahatsiz oluyorum bi triplere giriyorum ki goren sanar hic sigara icmemisim
En nefret ettigim minubuse binmeden once son fırtı cekip binenler ama bencede en guzeli icmemek

İnşallah o zamana kadar rahatlar ortalıkta gidilebilir

Gecen konusuyorduk ya karnimiz indi birden diye. Vallahi inmis gibi geliyor. 12. haftam vs 20. haftam. Sanki ilki daha buyuk Gaz ve sislikmis sanirim sadece.

Eklentiler

• 2020-03-24-12-26-02-998.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 72
Gecen konusuyorduk ya karnimiz indi birden diye. Vallahi inmis gibi geliyor. 12. haftam vs 20. haftam. Sanki ilki daha buyuk Gaz ve sislikmis sanirim sadece.
20. Haftanda gobegin bı tık daha büyük popon bi tık daha küçük gibi geldi bana :)

Yegenimin okudugu okuldan rehber hocalari gunluk olarak evde cocukla yapilabilecek etkinlikleri gonderiyor. Cocuklu arkadaslara bir fikir olabilir diye paylasayim dedim.

Eklentiler

• FF8E3945-473F-406D-AF99-20742B1A5607.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 47BF07DE-3E53-4EB0-AEC8-A159C2A61DC2.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 56
  • EEF06014-1B45-4F0B-BECD-50FFB1C38DD3.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…