- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aynen bende bu durumu fırsata çevirenlerdenim. Sıpacım sagolsunBende maalesef 9 yıl içtim.
Bir daha başlamak niyetinde değilim çünkü iradem çok zayıf. Başka bir zaman aralığında bırakamam.
Veee kliniği aradım şuan randevu almıyorlarmış virüsten ötürü.
Nisan başında tekrar yoklayın isterseniz randevular açıldı mı diye dedi.
Vaktiniz var 3 hafta daha dedi. Umarım aksilik olmaz yasak vs gelirse vakti geçmez o zamana
Of inşallahBu 2 hafta için kritik diyorlar sonra aşağı doğru iner heralde rakamlar ve normal hayata dogru ilerleriz diye umuyorum. Icini ferah tut stres olma. Hallolur ins. Bazen bende endişeleniyorum.
Ben de bebeğim sayesinde 9 aralıkta bıraktım. Hala canım hergün mutlaka 1 defa istiyorAynen bende bu durumu fırsata çevirenlerdenim. Sıpacım sagolsun
Benim fikrim perinatalog a gidilmesi yönün de bir şey çıkarsa terkar perinatalog a gideceksiniz inşallah cikmaz
Gebelik suresince 1 kez mi detayli usg yaptiracaksiniz? (Benimki riskli gebelik oldugu icin 3 kez yapilacak. İlki 13+1’de yapildi).
Sayet 1 sefer yapilacaksa 20. Hafta dolduktan sonra genelde 21. ve 22. Haftalarda yapiliyor. 4’lu hakkinda bir fikrim yok, tarama testlerini yaptirmiyorum.
Hastaneler ve ameliyat aletleri yeterince steril oluyor diye türkiyede de önermeyen doktorlar var üzülmeTetanoz aşısı yapılmıyormuş burda. İstesem de olmazmış. Önermiyorlarmış. Aklımdan bu fikri çıkaracakmışım. Telefon üzerinden dayak yedim resmen. Sorduğuma soracağıma pişman oldum
ben 1 kere detaylı ultrason düşünüyorum
bu tabi ki şimdi gideceğim detaylıya göre değişir.
doktor sıkıntı görür 2 ay sonra gel derse giderim mecbur.
Sigara maalesef cok farklı bir illet ya. Ben sosyal iciciydim tamamen keyif amacli seviyordum lisede 5-10 adet icmisimdir ozenmeden kaynakli sonra universitede basladim düzenli paket almaya. Ama onda da bazen iciyor bazen icmiyordum. 2.yıl yurtta kaldim orda daha sık icmeye baslamistim kizlarla hep bir arada olunca. İse basladim yine arada iciyordum kahveden, yemekten sonra arada canim sıkılınca. Haftada en fazla 2 paket bitiriyordum. Sonra esimle tanıstık o sigaradan hic hoslanmayan biri olduğunu söyledi zaten yaninda hic icmemistimde. Onunla tanistigimiz hafta bıraktım6 yılı gecti. İyiki bırakmışım. Suan oldugumuz arkadas cevresi itibariyle de hic hos olmazdi bence sigara icmem cunku cok kalabalik bir grubuz ve 3-4 kisi anca iciyo.
Abla simdi beni gorsen o kadar rahatsiz oluyorum bi triplere giriyorum ki goren sanar hic sigara icmemisimİnsallah gerek kalmaz canim. En guzeli tabi ki 1 kez olani.
Ne ailemde, ne arkadaslarimda sigara icin yok Allah’a sukur. Onun icin azicik bir kokusu geldiginde bile midem bulaniyor. Birakmakla en iyisini yapmissin.
Veee kliniği aradım şuan randevu almıyorlarmış virüsten ötürü.
Nisan başında tekrar yoklayın isterseniz randevular açıldı mı diye dedi.
Vaktiniz var 3 hafta daha dedi. Umarım aksilik olmaz yasak vs gelirse vakti geçmez o zamana
UmarımBenim perinatologta bu haftaki randevulari iptal etmishaftaya ne olur bilemeyiz yine arayin dediler. Daha 1 ayım var benim ama bakalim nasil olucak insallah o zamana kadar gecer gider bu virus ulkemizden
6 ay.. bir aliskanligi birakmanin bilimsel suresiBen de bebeğim sayesinde 9 aralıkta bıraktım. Hala canım hergün mutlaka 1 defa istiyor
Çok kötü bir zamana denk geldik maalesefBenim perinatologta bu haftaki randevulari iptal etmishaftaya ne olur bilemeyiz yine arayin dediler. Daha 1 ayım var benim ama bakalim nasil olucak insallah o zamana kadar gecer gider bu virus ulkemizden
20. Haftanda gobegin bı tık daha büyük popon bi tık daha küçük gibi geldi bana :)Gecen konusuyorduk ya karnimiz indi birden diye. Vallahi inmis gibi geliyor. 12. haftam vs 20. haftam. Sanki ilki daha buyukGaz ve sislikmis sanirim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?