2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya ben 7 haftalıkken sigarayı bıraktım ama kaç gündür rüyamdasigara içerken görüyorum kendimi eşimde içiyor çok zor durumdayım çok canım çekiyor napcam ben yaa
Bazı videolar var gebelikte sigara ile ilgili. O videoları izleyebilirsin , tiksinmeni sağlar belki.
Eşinin yanında içmesi ona arkadaş olma düşüncesinden canını çektiriyor olabilir.
Evdeyken sigara içmemesini canının istediğini söyleyebilirsin

Sağol canım

Ben demir hapi kullaniyordum ama ani bir düşüş olmus 27 haftalik hamileyim kadin dogumcuma gostercem ama anlamadim neden ani düşüş oluyor
Demir hapı kullanır iken süt ürünleri tüketimine dikkat ediyor musun ?
Süt ürünleri demirin emilimini azaltıyor bu nedenle demir hapı istenilen etkiyi gösteremeyebiliyor. C vitamini ise demir ile aynı zamanda alındığında emilimi arttırıyor.
Aklıma bir bu durum geldi doktorun yardımcı olacaktır. Hepimizin demiri her geçen gün düşecek, benimde hep düşük

Detaylı ultrason süresi kaç dakika oluyor kızlar merak ettim
Bir süresi yok bebeğin heryerini inceleyene kadar, şanslıysan yarım saatte biter ama nazlı inatçı bir bebekse tüm günü bulabilir çıkar gezer gelir ve dua edersin hadi bu sefer dön bebeğim de doktor görsün diye benim oğlumda sol el parmaklarını görmek için epey uğraşmıştık tam kalkıyordum masadan 1 saat sonra tekrar gelmek için son anda gösterdi yaramaz

- Evde cani sikilan arkadaslar olur da ilgi duydugu bir bolum derslerine lisans duzeyinde bakmak isterse: Yükseköğretim Kurumları Dersleri
Hic olmazsa kutaplari kaydedip vakit buldukca okurum.

- Akademik arastirma ve tarama yontemleri icin:

- Bir de edx egitimleri var arkadaslar, yabanci dili olan arkadaslar dunyanin seckin universitelerinden uzaktan egitimle ilgi alanindaki konularda ders alabilir. Daha once Harvard’in 2 dersini almistim Cin Tarihi ile ilgili. Simdi yine bakiniyorum bir kac ders. Kurslari tamamladiktan sonra basili sertifika almak isterseniz ucret oduyorsunuz, kalani icin ucretsiz. (Yillar evvel sistem boyleydi, ben basili sertifikayi o surecte Amerikada’ydim diye almistim, Sistem degismisse yine yazarim).

Annemle telefonda konustuk diyor ki iki gun evde durdun bebegine oda yapacagina, hazirlanacagina yine elin kitaplara gidiyor.

40 yillik kizini tanimadin mi kadin anam?

Annem de diyor iyi dinleneceksin diye düşünüyordum da ne zaman arasam bilgisayar balındasın diyo evde rapor yazıyorum ben de sıkılmaya zaman kalmıyor o kadar hızlı geçiyor ki zaman

Detaylı ultrason süresi kaç dakika oluyor kızlar merak ettim

Benim 1. Detayli usg’i kendi doktorum (perinatolog) 13+1’deyken yapti. Yaklasik 1 saat surdu. Akabinde rapor ve cd goruntulerini teslim etti.
Bir sonraki 23. Hafta yapilacak insallah.
Sonuncu ise 33. Haftada.

Annem de diyor iyi dinleneceksin diye düşünüyordum da ne zaman arasam bilgisayar balındasın diyo evde rapor yazıyorum ben de sıkılmaya zaman kalmıyor o kadar hızlı geçiyor ki zaman

Ne raporu yaziyorsun canim? Ben bilirkisilik de yapiyorum uluslarasi ticaret davalari icin. Elimde yazacak rapor da kalmadi. Yardim lazimsa edeyim.

Slm güzel anneler nasılsınız. Bugün İzmir’de hava çok güzel güneşli. Cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor. Hayırlısıyla şu hastalıktan kurtulsakda mis gibi çimlerde yürüyüş yapsak baharın tadını çıkarsak. Bende bebeğimi 2 gündür hissetmiyordum birşey oldu diye korktum ama bugün arada anne ben burdayım der gibi tekmeyi patlattı çok şükür rahatladım

Bütünlerde İstanbul soğuk ve kapalı.. iyiki öyle çıkamazlar dışarı

Bi kordon havası güzel olurdu ama evde tıkılıp kaldık

burada hava tam çok güzeldi ki, 2 gündür rezalet.
oturun oturduğunu yerde diyor hava resmen

Aaa, biz daha dun aksam yuruduk Kordon’da esimle. Esim İzmirli. Dun aksam bana hazirlan yuruyuse cikacagiz dedi. Ne yurumesi surdan suraya cikmam dedim. Hadi ama bak ben hazirim dedi esofmanlari gostererek. Anladik zipirlik pesinde oldugunu. Tuttum elinden hazirim hayatim diye. Evin her bir odasina tek tek yuruduk. Ben pek bilmem İzmir’i, tek tek anlatti surasi su, burasi su diye. Bir de bana hayali kumru ismarladi. Pencere’den baktik Vapura binmis taklidi yaptik. En son bostanli sahilinde cimlere uzanmis cigdem yiyorduk.
Baharin tadini sonuna kadar cikardik ama evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…