Hangi araliklarda yaptirabiliyorduk canim? Daha zamanimiz var şükür ya uzulmeyelim gecicek herseyÇok kötü bir zamana denk geldik maalesef
İnşallah o zamana kadar rahatlar ortalıkta gidilebilir
Yoo gayette büyümüş maşallahGecen konusuyorduk ya karnimiz indi birden diye. Vallahi inmis gibi geliyor. 12. haftam vs 20. haftam. Sanki ilki daha buyukGaz ve sislikmis sanirim sadece.
Bazı videolar var gebelikte sigara ile ilgili. O videoları izleyebilirsin , tiksinmeni sağlar belki.Ya ben 7 haftalıkken sigarayı bıraktım ama kaç gündür rüyamdasigara içerken görüyorum kendimi eşimde içiyor çok zor durumdayım çok canım çekiyor napcam ben yaa
Sağol canımBazı videolar var gebelikte sigara ile ilgili. O videoları izleyebilirsin , tiksinmeni sağlar belki.
Eşinin yanında içmesi ona arkadaş olma düşüncesinden canını çektiriyor olabilir.
Evdeyken sigara içmemesini canının istediğini söyleyebilirsin
Demir hapı kullanır iken süt ürünleri tüketimine dikkat ediyor musun ?Ben demir hapi kullaniyordum ama ani bir düşüş olmus 27 haftalik hamileyim kadin dogumcuma gostercem ama anlamadim neden ani düşüş oluyor
Bir süresi yok bebeğin heryerini inceleyene kadar, şanslıysan yarım saatte biter ama nazlı inatçı bir bebekse tüm günü bulabilirDetaylı ultrason süresi kaç dakika oluyor kızlar merak ettim
Annem de diyor iyi dinleneceksin diye düşünüyordum da ne zaman arasam bilgisayar balındasın diyo- Evde cani sikilan arkadaslar olur da ilgi duydugu bir bolum derslerine lisans duzeyinde bakmak isterse: Yükseköğretim Kurumları Dersleri
Hic olmazsa kutaplari kaydedip vakit buldukca okurum.
- Akademik arastirma ve tarama yontemleri icin:
Home Page | EBSCO
EBSCO is the leading provider of research databases, e-journals, magazine subscriptions, ebooks and discovery service for academic libraries, public libraries, corporations, schools, government and medical institutionsmore.ebsco.com
- Bir de edx egitimleri var arkadaslar, yabanci dili olan arkadaslar dunyanin seckin universitelerinden uzaktan egitimle ilgi alanindaki konularda ders alabilir. Daha once Harvard’in 2 dersini almistim Cin Tarihi ile ilgili. Simdi yine bakiniyorum bir kac ders. Kurslari tamamladiktan sonra basili sertifika almak isterseniz ucret oduyorsunuz, kalani icin ucretsiz. (Yillar evvel sistem boyleydi, ben basili sertifikayi o surecte Amerikada’ydim diye almistim, Sistem degismisse yine yazarim).
Annemle telefonda konustuk diyor ki iki gun evde durdun bebegine oda yapacagina, hazirlanacagina yine elin kitaplara gidiyor.
40 yillik kizini tanimadin mi kadin anam?
Detaylı ultrason süresi kaç dakika oluyor kızlar merak ettim
Annem de diyor iyi dinleneceksin diye düşünüyordum da ne zaman arasam bilgisayar balındasın diyoevde rapor yazıyorum ben de sıkılmaya zaman kalmıyor o kadar hızlı geçiyor ki zaman
Yok canım, öyle bir şey değilNe raporu yaziyorsun canim? Ben bilirkisilik de yapiyorum uluslarasi ticaret davalari icin. Elimde yazacak rapor da kalmadi. Yardim lazimsa edeyim.
Yok canım, öyle bir şey değilişimle ilgili
Bütünlerde İstanbul soğuk ve kapalı.. iyiki öyle çıkamazlar dışarıSlm güzel anneler nasılsınız. Bugün İzmir’de hava çok güzel güneşli. Cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor. Hayırlısıyla şu hastalıktan kurtulsakda mis gibi çimlerde yürüyüş yapsak baharın tadını çıkarsak. Bende bebeğimi 2 gündür hissetmiyordum birşey oldu diye korktum ama bugün arada anne ben burdayım der gibi tekmeyi patlattı çok şükür rahatladım
Bi kordon havası güzel olurduSlm güzel anneler nasılsınız. Bugün İzmir’de hava çok güzel güneşli. Cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor. Hayırlısıyla şu hastalıktan kurtulsakda mis gibi çimlerde yürüyüş yapsak baharın tadını çıkarsak. Bende bebeğimi 2 gündür hissetmiyordum birşey oldu diye korktum ama bugün arada anne ben burdayım der gibi tekmeyi patlattı çok şükür rahatladım
Slm güzel anneler nasılsınız. Bugün İzmir’de hava çok güzel güneşli. Cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor. Hayırlısıyla şu hastalıktan kurtulsakda mis gibi çimlerde yürüyüş yapsak baharın tadını çıkarsak. Bende bebeğimi 2 gündür hissetmiyordum birşey oldu diye korktum ama bugün arada anne ben burdayım der gibi tekmeyi patlattı çok şükür rahatladım
Benim perinatologta bu haftaki randevulari iptal etmishaftaya ne olur bilemeyiz yine arayin dediler. Daha 1 ayım var benim ama bakalim nasil olucak insallah o zamana kadar gecer gider bu virus ulkemizden
Slm güzel anneler nasılsınız. Bugün İzmir’de hava çok güzel güneşli. Cıvıl cıvıl kuşlar ötüyor. Hayırlısıyla şu hastalıktan kurtulsakda mis gibi çimlerde yürüyüş yapsak baharın tadını çıkarsak. Bende bebeğimi 2 gündür hissetmiyordum birşey oldu diye korktum ama bugün arada anne ben burdayım der gibi tekmeyi patlattı çok şükür rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?