2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canim gonlunu ferah tut. Bu aralar aile hekimleri cok sessiz. İstersen hemsireni arayip en tenha anlarinda tabi tedbir de alarak ugra istersen. O gun tetanoz icin gittigimde bombostu her yer. İcini rahatlatmis olursun.

Benim bildiğim kadarıyla ev kedisinden ziyade çiğ et tüketimi ve teması, yıkanmamış sebze meyve daha büyük risk.
Eminim bu konuda benden daha bilgililer vardır ama içinizi ferah tutun bence. Çok yakınım bir kadın doğum doktoru, evinde kedisi vardı hamileyken ve şimdi bebeği kediyle mutlu mesut büyüyor

Çok sağol canım..İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Böyle örnekler rahatlatıyor.

Canim gonlunu ferah tut. Bu aralar aile hekimleri cok sessiz. İstersen hemsireni arayip en tenha anlarinda tabi tedbir de alarak ugra istersen. O gun tetanoz icin gittigimde bombostu her yer. İcini rahatlatmis olursun.
Çok hakĺisin canım benim ..Aile hekimi istek yaparsa dışarda özel hastanede yaptirabilirim
Yani doktorum geç kalmışsın gibi cevap verince tedirgin oldum.Bakalim hayırlısı olsun.

Benimde kedim var tatlım. Hamile kalana kadar temizligi ile ben ilgileniyordum. Hamilelikten sonra eşim yapmaya başladı. Konu ile ilgili yazan arkadaşlara katılıyorum. Ben veterinerimin basinin etini yedim ve didik didik herşeyi sordum. Yapılan iç ve dış parazitler bizleri kediler hasta etmesin diye yapiliyormuş. Geri kalan asilar kedinin kendisini hastaliklara karsi korumak icinmis. Parazit hamilelikte cok tehlikeli arkadaslar. Dikkat edilmesi gereken bir konu. Uzun süre araştırdım. Diğer aşılarını kaçırabilirsiniz ama iç ve dışın zamanını asla geçirmeyin. Sebzeler ve çiğ et olayı da doğru.

Evet haklısın.. İç dış aşılarını hiç ihmal etmiyoruz..

Ah sağol canım benim ..Biraz içim rahatladı gerçekten tertemiz bir kedi .Bakımlarını aksatmıyoruz. Biraz vicdan yaptım testi yaptırmadım diye.
Korkmana gerek yok canım benimde evde 2 tane kedim var. 2 yıldır bizimle yaşıyolar. Evden çıkarmıyoruz hiç aşılarıda düzenli yapılıyor. Kuru yaş mama dışında birşey vermiyoruz. Doktorum aşıları tams korkma dedi ama ben içim rahat etsin diye yaptırdım negatif çıktı. Kedilerden ziyade yediklerine dikkat et dedi doktor. İyi yıkanmamış sebze meyve ve iyi pişmemiş etten daha kolay kapıyormuşuz daha dikkatli ol gıdalarda. Kediler zaten kendini çok güzel temizliyo

ulasimiz Canım icin rahat olsun diye aklima gelen baska bi bilgiyi daha yazayim bu virusu hepimiz baskasinin dikkatsizliginden dolayı bi minibusun demirini tuttugumuz icin bile kapabilirmisiz. Arkadasima oyle demisti doktoru. Yani hicbirimiz icin cok uzak degil toksoplazma. Tabi yinede cok dikkat etmek lazim.
Ben sebzeleri karbonatli suda bekletiyorum sirkeli suya gore daha iyiymis diyorlar. az pismis et hic yemem. Dısarda suan bisey yemiyoruz zaten ama yedigimiz zamanlarda ozellikle daha fazla pisirilmesini soyler icini kontrol eder oyle yerim. Disardan güvenmedigim bi yerden salata hic yemem.

Yani bizim eşimle yüz hatlarımız çok çok farklı oldugu için tahöın edılebılır. Örnek detaylı usg fotosu ekliyorum.

Çoook tatlı maşallah. Maşallah tü tü. Nazar değmesin. Burada anomaly ultrasound diye geçiyor ve ne yazık ki renkli değil. 30 haftalıktan sonra renkli ultrasound ayarlayabiliyosun. :/

Günaydın kızçeler kolaj hazırladım kendime ama 14.haftadan itibaren var tabi düzenli degil sarılı olan 14 beyazli dune ait 21+2

Evet şimdiki aklim olsa aynı kiyafetle çekmeye özen gösterirdim anı olarak kalırdı

Eklentiler

• inCollage_20200325_082822124.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 83
Aile sağlık merkezleri toxo testi yapamıyor. Ya özel hastaneye ya da eğitim araştırmalara gitmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…