Ne güzel hemen ikinci Çocuk düşünmüşsünüz ben de aynı fikirdeyim şimdilik bakalım ilerleyen süreç de fikrim değişmezseBu da benim melek oğlum
33 haftalık iken(7,5 aylık)
Geçen sene bu zamanlar..
Doğumdan 3 gün sonra melek oldu benim yavrum. Bu yüzden hemen düşündük yoksa hemen düşünmezdim sanırım.Ne güzel hemen ikinci Çocuk düşünmüşsünüz ben de aynı fikirdeyim şimdilik bakalım ilerleyen süreç de fikrim değişmezsebu arada baktıkça hayret ediyorum içimizde insan var mucize
Canım basın sag olsunBu da benim melek oğlum
33 haftalık iken(7,5 aylık)
Geçen sene bu zamanlar..
Ablacim bebektir benceHanimlar bugun garip bir agrim var. Regl agrisi desem degil, karin agrisi desem degil. Bir de az once gobek deligimin iki parmak altinda, sol tarafta sanki icten bir sey gidikliyor gibi bir his oldu 15-20 saniye kadar. Hani boyle parmaginla masaya vurup tempo tutarsin ya o kivamda bir sey. Oyle yani. Acaba pipicanimin hareketi miydi ki?
Hayır tabiki canim :) ama insan yine de anlamlandirmaya çalışıyor tabi makarasınaAnlaşılıyormu o kadar kime benzediği
Pozitif mi cikmisti sende canm? Benim ablamda ve bi arkadasimda pozitif çıktı ama hicbi sorun yasamadılar. Bebekleri gayet sağlıklı dogdu.Selam kızlar Biraz canım sıkıldı..Daha önce de yazmıştım toksoplazma testini..
Bugün doktoruma yazdım yaptırmak istiyorum diye o da artık anlamı yok yaptırmanın dışarı çıkmayın yazmış
Arkadaşlar aranızda yasayan veya örneğini gören var mı?
Kedimiz 1.5 yıldır bizimle temiz evde doğmuş bir yavruydu..
Hamile kalana kadar bütün her şeyiyle ben ilgilendim ..ama hijyenik bir şekilde.
Şimdi her şeyini eşim yapıyor..
Kuru mama ve yaş mama dışında bir şey vermiyoruz 2-3 ayda yaptırdığımız aşıları 45 günde bir yaptırıyoruz..Bilmiyorum inşallah bebeğim zarar görmemiştir
Diyafram hernisi vardı canım. Ecmo ameliyatından çıkamadı meleğim.Canım basın sag olsunAcını tazelemek asla istemem ama neden bu sekilde sonuclandı?
Öyle mi..Pozitif mi cikmisti sende canm? Benim ablamda ve bi arkadasimda pozitif çıktı ama hicbi sorun yasamadılar. Bebekleri gayet sağlıklı dogdu.
Benimde kedim var. 2018 temmuzdan beri bizimle, demiştim hatta :)Selam kızlar Biraz canım sıkıldı..Daha önce de yazmıştım toksoplazma testini..
Bugün doktoruma yazdım yaptırmak istiyorum diye o da artık anlamı yok yaptırmanın dışarı çıkmayın yazmış
Arkadaşlar aranızda yasayan veya örneğini gören var mı?
Kedimiz 1.5 yıldır bizimle temiz evde doğmuş bir yavruydu..
Hamile kalana kadar bütün her şeyiyle ben ilgilendim ..ama hijyenik bir şekilde.
Şimdi her şeyini eşim yapıyor..
Kuru mama ve yaş mama dışında bir şey vermiyoruz 2-3 ayda yaptırdığımız aşıları 45 günde bir yaptırıyoruz..Bilmiyorum inşallah bebeğim zarar görmemiştir
İkisinde de kedi yoktu canım. Sadece kediden dolayi bulasmiyor ya nerden bulaştığını bilemiyorsun o yüzden. Tam pismemis et, toprakla cok ugrasan insanlarda falanda cikabiliyor yada iyi yikanmamis sebzelerdende geçebiliyor. İkisininde tedavi gormedigine eminim ama yine de ablama sorayim.Öyle mi..
ben testi hiç yaptıramadım ki .Kedileri hep onlarla mıydı ?Pozitif olup da tedavi görmüş olabilir mi acaba canım?
Mümkün mü Ablana sorabilir misin?
Ah sağol canım benim ..Biraz içim rahatladı gerçekten tertemiz bir kedi .Bakımlarını aksatmıyoruz. Biraz vicdan yaptım testi yaptırmadım diye.Benimde kedim var. 2018 temmuzdan beri bizimle, demiştim hatta :)
Dışarı çıkmıyorsa, aşıları tam ise, iç-dış parazitleri düzenli yapılıyorsa ve kumunu eşin temizliyorsa hiç birşeycik olmaz.
Kediler gerçekten aşırı temiz canlılar.
Ve sadece mama ile besleniyorsa ihtimal çok düşük.
Hiç yaptırmadım diye telaşe yapma bence canım benim. Neden dersen.. Benim kadar hayvanlarla içli dışlı olup (özellikle çocukluğumda) Doğayla iç içe olmuş birinde bile yoksa (önceki ve şimdiki hamileliğimde de negatif çıktı) demek ki kolay bulaşabilen bir şey değil bu toksoplazma.
İyi temizlenmeyen yeşillikten daha kolay geçtiğine inanıyorum ben, kedilere nazaran.
Yok yok ben inanıyorum hiçbir şeycik olmadığına.Ah sağol canım benim ..Biraz içim rahatladı gerçekten tertemiz bir kedi .Bakımlarını aksatmıyoruz. Biraz vicdan yaptım testi yaptırmadım diye.
Evet haklısın canım her yerden bulaşabilir..İkisinde de kedi yoktu canım. Sadece kediden dolayi bulasmiyor ya nerden bulaştığını bilemiyorsun o yüzden. Tam pismemis et, toprakla cok ugrasan insanlarda falanda cikabiliyor yada iyi yikanmamis sebzelerdende geçebiliyor. İkisininde tedavi gormedigine eminim ama yine de ablama sorayim.
Zaten bence cok aşırı önemli bisey olsa doktor da daha farklı konusurdu bence
Canım çok sağolYok yok ben inanıyorum hiçbir şeycik olmadığına.
Birde gerçekten aklına takılıyorsa bir şekilde yaptır doktorunu dinleme, insanın aklına takılınca takılıyor çünkü. İçini rahatlatmış olursun
Hayır tabiki canim :) ama insan yine de anlamlandirmaya çalışıyor tabi makarasına
[/QUOT
Hicbi fikrim yok canım insallah kotu bisey olmasin tabikiBenimde göbek deliğimin hemen altında önceleri çok hafif iki gündür ağrısını baya hissettiren böyle sanki damar atıyormuş gibi sürekli aynı yerde olan bir ağrım var bu hastalık olmasaydı doktora çoktan gitmiştim eşim gidelim dedi gitmedim iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum
Ben de ikisi arasında kalmıştım, 2 si için de çok güzel şeyler duydum herkestenAaa merhaba çok memnun oldum. Tanser Hocayı da çok duydum hatta doğum yapan arkadaşlarım var. Ya Tanser hocaya ya Murat Hocaya gidecektim. Sadece Murat Hocayı tercih etme sebebim Tanser hoca mesai dışı doğuma gelmiyor dediler ondan Murat beye yöneldim bilemedim.
Bu arada gebelikte troid problemim çıktı onun içinde her ay Anadolu'da endokrin Osman Beydeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?