2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aaaa bu şekilde olmayacak mı bugün gideceğimiz?
Ayrıntılı ultrasonda böyle fotoğraf verir doktorunuz, ben hep perinotolojide takip oluyorum kontrollerde böyle fotoğraflar veriyorilkinde oğlum oradaki fotoğrafın aynısı doğdu

Gunaydin.

Dun aksamdan beri gidiklaniyorum. 10-15 saniye suruyor, yarim saate tekrarliyor. Bebek hareketiymis.

Eklentiler

• 09FE6964-CDBF-406A-BEF5-096E9E062B33.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 43
Ayrıntılı ultrasonda böyle fotoğraf verir doktorunuz, ben hep perinotolojide takip oluyorum kontrollerde böyle fotoğraflar veriyorilkinde oğlum oradaki fotoğrafın aynısı doğdu

Aaa ben de perinatolog takibindeyim. Yas + miyom dolayisiyla. Senin risk nedir?

Basit kan ve idrar testi yapılıyor abla

Onumuzdeki hafta randevum icin doktor benden demir + magnezyum, d vitamini vb testler istemisti. Bu durumda bunlari yaptirabilir miyim ki?

İle göre değişiyor. Bazı illerde hastanenin yapabildiği bütün testleri aile sağlığı merkezleri yapabiliyor. Mesela özlediğim Manisa’da hepsi yapılabiliyor

Ah oraya bir gidebilsen de detayliyi gonul rahatligiyla yaptirabilsen...

Evet canım..Yediklerime her zaman çok dikkat etmişimdir yani hijyen konusunda ..Yeşillikler hep sirkeli suda dır,sebze yıkamak için sünger kullanırım..

Sağolasın canım..Aynen ben de çok dikkat ederim.Sebzeleri süngerle yıkarım.. Yeşillikler muhakkak sirkeli suya girer; evet karbonatla temizliği de duymuştum..Dışarda çok nadir bildiğimiz yerden yeriz ..Genelde dışarıda yapılan bir çok şeyi evde kendim yaparım özellikle oğlum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…