Sen yine genel iste istersen onlar bilir hamilelere yapılması gerekeni bunara bende yaptırmak istiyorum ama kendi doktorum gerek yok diyince vazgeçtim,için rahat olsun gittikçe dahada hissedeceksinTamam canim sagolasin. Baska bir seye de baktirmam gerekir mi ki?
Allah’a sukur
Dun aksamdan beri halsizim. Hafif bas donmem var. Mizmizligim uzerimde yani. Ustune bu gidiklanmalar olunca sorun mu var acaba diye korkuyordum yalan yok.
İnşallhGünaydın bu arada kuzular❤❤
Bebişlerimiz sağlıkla hareket etsin bugün
Benim tekrarlayan düşükler vardı, genetik test yapıldı pıhtılaşma problemim varmış, her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum,Aaa ben de perinatolog takibindeyim. Yas + miyom dolayisiyla. Senin risk nedir?
Benim tekrarlayan düşükler vardı, genetik test yapıldı pıhtılaşma problemim varmış, her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum,
Sizinki renkli olabilir. Bilmiyorum. Turkiye'de 12 haftalik da bile 4d udltrasona girilebiliemis. Burada farkli isliyor. Detayli ultrason dedigi anomoly ultrason ve 2D. 4Dye girmek istiyorum dedi, 30. haftadan sonra randevu alabilirsiniz dedi.Aaaa bu şekilde olmayacak mı bugün gideceğimiz?
Daha tecrubeliler daha iyi bilir ama bana her sey normal gorunfu. Akinti zaten oluyor. En azindan bende hep oluyor. Dediginiz gibi hep islaklik hissediyorum. Ped kullanmayi sevmedigim icin gunde defalarca ic camasiri degistiriyorum bu his yuzunden. Bu hafta benim de kasiklarimda ani hareketlerde agri oluyor. Yavas hareket etmeye calisiyorum. Bence bir seyiniz yoktur. Normal geliyor kulaga. Rahatsizliginizin geçmesini diliyorum.Hanimlar,
Dun aksamdan beri garip haller oluyor demistim ya, korkmaya basladim. İslanma hissediyorum, pede gelen bir sey yok. Cok afedersiniz tuvalet kagidiyla sildigimde bir nemlenme oluyor. Kokusu yok. Gozle gorunen bir akinti yok.
Daha once rahim genislemesine yordugum agrilar su an daha kuvvetli. Surekli degil, ritmik de degil. Dayanilmayacak gibi de degil. Ozellikle kalkarken kitleniyorum resmen, hemen dogrulamiyorum. Kalp atisim sanki daha hizli geliyor.
Digerleri neyse de akinti durumuna anlam veremedim. Akinti da denmez, nemlenme. Plesanta sivisi boyle bir sey mi oluyor acaba?
Daha tecrubeliler daha iyi bilir ama bana her sey normal gorunfu. Akinti zaten oluyor. En azindan bende hep oluyor. Dediginiz gibi hep islaklik hissediyorum. Ped kullanmayi sevmedigim icin gunde defalarca ic camasiri degistiriyorum bu his yuzunden. Bu hafta benim de kasiklarimda ani hareketlerde agri oluyor. Yavas hareket etmeye calisiyorum. Bence bir seyiniz yoktur. Normal geliyor kulaga. Rahatsizliginizin geçmesini diliyorum.
Akinti bende de var. Hep vardi ama bazi gunler daha az bazen daha cok. Kokusu, rengi yoksa normaldir bence.Hanimlar,
Dun aksamdan beri garip haller oluyor demistim ya, korkmaya basladim. İslanma hissediyorum, pede gelen bir sey yok. Cok afedersiniz tuvalet kagidiyla sildigimde bir nemlenme oluyor. Kokusu yok. Gozle gorunen bir akinti yok.
Daha once rahim genislemesine yordugum agrilar su an daha kuvvetli. Surekli degil, ritmik de degil. Dayanilmayacak gibi de degil. Ozellikle kalkarken kitleniyorum resmen, hemen dogrulamiyorum. Kalp atisim sanki daha hizli geliyor.
Digerleri neyse de akinti durumuna anlam veremedim. Akinti da denmez, nemlenme. Plesanta sivisi boyle bir sey mi oluyor acaba?
Ablacim burdan okudugum kadariyla degisiyomus sen bi ararsin hemsireni ona göre gidersinOnumuzdeki hafta randevum icin doktor benden demir + magnezyum, d vitamini vb testler istemisti. Bu durumda bunlari yaptirabilir miyim ki?
Valla canımm. 3 martta gitmiştim 1 ay sonra gel demişti.Mtad canım Filiz Hanıma ne zaman randevun var detaylı için Bülent Beyde kararlısın di mi,Ada Tıp ta erteleme olayı var mı bu ara,Eğitimdeki detaylıdan vazgeçtin mi,çok sordum di mi
Bende 13martta gitmiştim banada 1ay sonra gel Bülent Beyden sıra alalım demişti,2-3hafta sonra giderim,dediğin gibi ana sağlıkta genelde bebek ve hamileler var ama çocuklarda oluyor ve onları götüren büyüklerValla canımm. 3 martta gitmiştim 1 ay sonra gel demişti.
Pazartesiye bir randevu alacam bakalım filiz ne diyecek inş erteleme yoktur. Varsada nasip yani Allaha emanetler bir sıkıntı olur ise normal ultrasondada belli olurdu heralde diyip içimi rahatlatıp ssğlıklıdır demekten başka çare yok.
Özelde detaylıyı yaptırırsam , bide doğumevine gitmem ya . Kendi kontrolüme bile korka korka gidicem
Hoş doğumevinde sadece gebe ve bebek oluyor ama gitmem sanırım kesin konışmayım
Daha tecrubeliler daha iyi bilir ama bana her sey normal gorunfu. Akinti zaten oluyor. En azindan bende hep oluyor. Dediginiz gibi hep islaklik hissediyorum. Ped kullanmayi sevmedigim icin gunde defalarca ic camasiri degistiriyorum bu his yuzunden. Bu hafta benim de kasiklarimda ani hareketlerde agri oluyor. Yavas hareket etmeye calisiyorum. Bence bir seyiniz yoktur. Normal geliyor kulaga. Rahatsizliginizin geçmesini diliyorum.
Canım doktoruna yazdın mı aynen? Yani o renksiz nemlenme arada ben de de oluyor..Ağrı da oluyor ben biraz gaz sancısına da bağlıyorum.Ayaklarnda mutlaka çorabın olsun,sıcak tut kendini.Hanimlar,
Akinti bende de var. Hep vardi ama bazi gunler daha az bazen daha cok. Kokusu, rengi yoksa normaldir bence.
Agri ara ara oluyor. Bir anda kalkiyorsam mesela. Daha yavas hareket etmeye calisoyorum, geciyor. Ben de olan seyler her gun olmuyor. Mesela 2 gun agri hissediyorsam sonraki gun bir sey kalmiyor. Ya da bebegi 2 gun net hissediyorum ama sonra 1 gun hareket yok gibi. Normal oldugunu dusunup rahatlamaya calisiyorum
Ablacim burdan okudugum kadariyla degisiyomus sen bi ararsin hemsireni ona göre gidersin
tatlicincap abla akıntı bende de oluyor arada ama Allah korusun amniyon sıvısı vs midir ayrimi nasil olur bilmiyorum belki bilen kizlar vardir
tatlicincap
Bende çok sık oldu abla ilk gebeliğimde akıntı diil su idi sanki kokusuz ıslak su yani. Doktoruma söylediğimde önemsememiş ve normal demişti. Bende üstünde durmadım hatta bir ara acaba terliyor mu orası diyordum. Ama amniyon sıvısı mıdır değil mi bilmiyorum sadece doktorum önemsemrmişti hiç hatta normal demiş alttan bile bakmamıştı
Canım doktoruna yazdın mı aynen? Yani o renksiz nemlenme arada ben de de oluyor..Ağrı da oluyor ben biraz gaz sancısına da bağlıyorum.Ayaklarnda mutlaka çorabın olsun,sıcak tut kendini.
Sen içini ferah tut ama Doktoruna bir sor bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?