2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bendede bi ara oldi abla hatta dedim sıvı sızıntısı mı oluyor acaba diye korkmuştum bi kac gun devam edip kesilmisti sonra iki kez yasadim onu

Sagolasin guzel cicegim. Epey icim rahatladi sayenizde. O sizinti ihtimali beni de epey evhamlandirdi bugun. saglikla gelsinler insallah.

Riskli gebeliklerde veya gerekli durumlarda yapiliyormus diye biliyorum ben abla. Veya sadece bi organi incelemek icin 24+ lardan sonrki haftalarda yine bakmak mümkünmüş ama en ideal zaman 19-23 hafta diye biliyorum

İnsallah hepimiz vaktinde, olmasi gerektigi gibi ve icimize sinerek yaptirabiliriz canim. Hayirlisiyla su sureci de atlatiriz.

Ayy bende eşimle gidemeyeceğim çok üzgünüm. Kızımı bırakcak kimse yok, ee onuda hastaneye götüremem bu süreçte. Mecbur babası ona bakacak ben giricem.

Kizlar çarpıntı sıkıntısı yasayan var mi bu surecte? Ne yapiyorsunuz çarpıntı olunca? Saga yatıyorum gecmiyor sola yatiyorum gecmiyor. E evde harekette edemiyorum cok yiyorum ondan mi oluyo acaba harekette edemeyince

Benim ilk hamileliğimde 9 ay boyunca akıntım oldu, şimdi bunda da var günde bir kaç kez çamaşır değiştiriyorum. Ağrı sızı da ani hareketlerde olur mümkün olduğunca yavaş hareket edin, ben bazen oğlumu kucağıma alırken ya da onun peşinde koşarken oluyor bıçak saplanır gibi ya da kasılma gibi oturup dinlenince geçiyor, bir de adet döngüsüne denk gelen zamanlarda da kasık ve bel ağrısı oluyor,plasenta sıvısı için de çok bilmiyorum ama turnusol kağıdı pedi ile bakılıyor belki medikal veya eczaneden bulunabilir doktora gidemeyecekseniz, sanırım al sense adı amniyon sıvısı testi, internette de satışı var

Ayrıntılı ultrason çok önemli bebeğin genel durumu, herhangi bir sorun varsa bazen anne karnında bazen doğum sonrasında hemen müdahale ediliyor, doğum ona göre yenidoğan yoğun bakımlı hastanede yapılıyor, bence imkanınız varsa mutlaka özelde yaptırın

Hastaneye gittik bomboştu resmen poliklinikler tek dr vardı kadın doğumcuydu o da bakmadı,yarın sabah mhrsden sıra alman lazım dedi,magnezyum iç ve bacaklarını hafif kaldır uzan dedi,oraya kadar gittim bakmadı off

Hadi ya... Bugun bende de bulanti oldu, mide suyunu cikardim, sonra biraz cikolata yedim gecti bende canim. İnsallah esin gelmeden gecer de evde kalirsin canim. Cok gecmis olsun.
Çok sağol canım gittik geldik malesef bakmadı dr,yarın sabah sıra alıp gidecekmişim

Kizlar çarpıntı sıkıntısı yasayan var mi bu surecte? Ne yapiyorsunuz çarpıntı olunca? Saga yatıyorum gecmiyor sola yatiyorum gecmiyor. E evde harekette edemiyorum cok yiyorum ondan mi oluyo acaba harekette edemeyince
Canım benimde oluyor baya şu 3 gündür bazen sklastgi oldu kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum hemen oturup derin derin nefes alıyorum

Bence yaptırın içiniz rahat etsin süreç daha kötüye de gidebilir gidebiliyorken özelde de olsa yaptırın bence ama siz bilirsiniz

Tesekkur ederim. Vakit gectikce tuvalete gitme sikligim artti. Bir de cok afedersiniz koku hissetmeye basladim. Aslinda su an tam adet dongumun son gunu olmaliydi. Doktorla yazistim bu haftalarda normalmis ama yarin ogleden sonra kontrole gel istersen dedi. Ben de kontrol randevumu olusturdum.

Acikcasi plesanta sivisiyla ilgili yorumlari okuyunca tirstim. Turnusol kagidi da yanlis sonuc verebiliyormus en iyisi doktor kontrolu dedim, yarin gidecegim insallah.

Canım benimde oluyor baya şu 3 gündür bazen sklastgi oldu kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum hemen oturup derin derin nefes alıyorum
İnsallah gecer canim hepimizinki. Oglumda son ayimda bile yasamamistim carpinti olsun kasilma olsun bunda erken basladi Hayir olsun

Ayy bende eşimle gidemeyeceğim çok üzgünüm. Kızımı bırakcak kimse yok, ee onuda hastaneye götüremem bu süreçte. Mecbur babası ona bakacak ben giricem.

Of of cok uzuldu eşim ya bigun bile tek bırakmadı hep anlatıyordum ona parmaklarını ayaklarını heryerini gorcez diye cok heveslenmişti video vercez dediler ama direk videomu yoksa fotolarin videosu mu onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…