- 3 Eylül 2012
- 21.902
- 57.852
- 798
11. 13. haftada olan bana yapılmadı.Canim ben Acibadem’e gidiyorum. Soyle bir aciklamalari var. Yuksek risk oldugum icin bende 3, sizde 2 defaymis.
Bendede bi ara oldi abla hatta dedim sıvı sızıntısı mı oluyor acaba diye korkmuştum bi kac gun devam edip kesilmisti sonra iki kez yasadim onu
11. 13. haftada olan bana yapılmadı.
İlk kez detaylı ultrasona girecektim.
Off ya istiyordum gerçekten
Sagolasin guzel cicegim. Epey icim rahatladi sayenizde. O sizinti ihtimali beni de epey evhamlandirdi bugun.saglikla gelsinler insallah.
Valla akla hersey geliyor abla bi ara o olaya bende baya takmıştımherşeyin hayırlısı rabbimin izniyle hic birsey olmaz ❤❤
Riskli gebeliklerde veya gerekli durumlarda yapiliyormus diye biliyorum ben abla. Veya sadece bi organi incelemek icin 24+ lardan sonrki haftalarda yine bakmak mümkünmüş ama en ideal zaman 19-23 hafta diye biliyorum
Ayy bende eşimle gidemeyeceğim çok üzgünüm. Kızımı bırakcak kimse yok, ee onuda hastaneye götüremem bu süreçte. Mecbur babası ona bakacak ben giricem.Kızlar ya perinatolog dan aradılar doktor altan cebecinin asistani yarin randevum vardı diyor doktorumuz yasli gruba girdiği için iceri sizden başkasını alamayız dediler böylede icime sinmiyor ne zamandır bekliyoruz eşimle bugünü başka iyi doktor onerisi olan varmi ? Arayıp bilgi alirim en azindan eşimi alan biyer olursa oraya gideriz olmadı
Benim ilk hamileliğimde 9 ay boyunca akıntım oldu, şimdi bunda da var günde bir kaç kez çamaşır değiştiriyorum. Ağrı sızı da ani hareketlerde olur mümkün olduğunca yavaş hareket edin, ben bazen oğlumu kucağıma alırken ya da onun peşinde koşarken oluyor bıçak saplanır gibi ya da kasılma gibi oturup dinlenince geçiyor, bir de adet döngüsüne denk gelen zamanlarda da kasık ve bel ağrısı oluyor,plasenta sıvısı için de çok bilmiyorum ama turnusol kağıdı pedi ile bakılıyor belki medikal veya eczaneden bulunabilir doktora gidemeyecekseniz, sanırım al sense adı amniyon sıvısı testi, internette de satışı varHanimlar,
Dun aksamdan beri garip haller oluyor demistim ya, korkmaya basladim. İslanma hissediyorum, pede gelen bir sey yok. Cok afedersiniz tuvalet kagidiyla sildigimde bir nemlenme oluyor. Kokusu yok. Gozle gorunen bir akinti yok.
Daha once rahim genislemesine yordugum agrilar su an daha kuvvetli. Surekli degil, ritmik de degil. Dayanilmayacak gibi de degil. Ozellikle kalkarken kitleniyorum resmen, hemen dogrulamiyorum. Kalp atisim sanki daha hizli geliyor.
Digerleri neyse de akinti durumuna anlam veremedim. Akinti da denmez, nemlenme. Plesanta sivisi boyle bir sey mi oluyor acaba?
Ayrıntılı ultrason çok önemli bebeğin genel durumu, herhangi bir sorun varsa bazen anne karnında bazen doğum sonrasında hemen müdahale ediliyor, doğum ona göre yenidoğan yoğun bakımlı hastanede yapılıyor, bence imkanınız varsa mutlaka özelde yaptırınMerhaba kızlar.
Az önce hastaneden aradılar detaylı ultrason randevumu iptal ettiklerini söylediler. (Haftayaydı.)
Mevcut durumlardan ötürü.
İkinci bir talimata kadar randevu almayacaklarmış.
Şuana kadar tarama testlerini yaptırmadım bu ultrasonu çok önemsiyordum.
Acaba vardır bir hayır deyip yaptırmayayım mı yoksa özel hastaneler bakar mı, araştırayım mı?
Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalı?
Benim de öyle olacak maalesefAyy bende eşimle gidemeyeceğim çok üzgünüm. Kızımı bırakcak kimse yok, ee onuda hastaneye götüremem bu süreçte. Mecbur babası ona bakacak ben giricem.
Çok sağol canım gittik geldik malesef bakmadı dr,yarın sabah sıra alıp gidecekmişimHadi ya... Bugun bende de bulanti oldu, mide suyunu cikardim, sonra biraz cikolata yedim gecti bende canim. İnsallah esin gelmeden gecer de evde kalirsin canim. Cok gecmis olsun.
Canım benimde oluyor baya şu 3 gündür bazen sklastgi oldu kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum hemen oturup derin derin nefes alıyorumKizlar çarpıntı sıkıntısı yasayan var mi bu surecte? Ne yapiyorsunuz çarpıntı olunca? Saga yatıyorum gecmiyor sola yatiyorum gecmiyor. E evde harekette edemiyorum cok yiyorum ondan mi oluyo acaba harekette edemeyince
Ayy bende eşimle gidemeyeceğim çok üzgünüm. Kızımı bırakcak kimse yok, ee onuda hastaneye götüremem bu süreçte. Mecbur babası ona bakacak ben giricem.
Bence yaptırın içiniz rahat etsin süreç daha kötüye de gidebilir gidebiliyorken özelde de olsa yaptırın bence ama siz bilirsinizMerhaba kızlar.
Az önce hastaneden aradılar detaylı ultrason randevumu iptal ettiklerini söylediler. (Haftayaydı.)
Mevcut durumlardan ötürü.
İkinci bir talimata kadar randevu almayacaklarmış.
Şuana kadar tarama testlerini yaptırmadım bu ultrasonu çok önemsiyordum.
Acaba vardır bir hayır deyip yaptırmayayım mı yoksa özel hastaneler bakar mı, araştırayım mı?
Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalı?
Benim ilk hamileliğimde 9 ay boyunca akıntım oldu, şimdi bunda da var günde bir kaç kez çamaşır değiştiriyorum. Ağrı sızı da ani hareketlerde olur mümkün olduğunca yavaş hareket edin, ben bazen oğlumu kucağıma alırken ya da onun peşinde koşarken oluyor bıçak saplanır gibi ya da kasılma gibi oturup dinlenince geçiyor, bir de adet döngüsüne denk gelen zamanlarda da kasık ve bel ağrısı oluyor,plasenta sıvısı için de çok bilmiyorum ama turnusol kağıdı pedi ile bakılıyor belki medikal veya eczaneden bulunabilir doktora gidemeyecekseniz, sanırım al sense adı amniyon sıvısı testi, internette de satışı var
İnsallah gecer canim hepimizinki. Oglumda son ayimda bile yasamamistim carpinti olsun kasilma olsun bunda erken basladiCanım benimde oluyor baya şu 3 gündür bazen sklastgi oldu kendimi sakinlestirmeye çalışıyorum hemen oturup derin derin nefes alıyorum
Ayy bende eşimle gidemeyeceğim çok üzgünüm. Kızımı bırakcak kimse yok, ee onuda hastaneye götüremem bu süreçte. Mecbur babası ona bakacak ben giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?