2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar merhaba
Ben bazı günler kendimi aşırı hasta hissediyorum..Midem, ağzımda ki acılık beni çok halsiz bırakıyor. İstifra edince biraz toparliyorum ama o mutsuzluk ,halsizlik devam ediyor..Enerjik de değilim.. Sizler nasılsınız özellikle midesi bulananlar,ağzı tatsız olanlar.
Bazi günler iyiyim ama bazı günler böyle ağır geçiyor. Gerçi yaş 39 belki o yüzden böyle oluyorum. Oğlumda 22 yaşımdaydim 9 ay gece gündüz istifra ettim ama enerjim çok iyiydi bütün işlerimi kendim yapıyordum.. Burnumu kapatır yemeğimi bile yapardım.
Doğal bir süreçtir mutlaka Allah bebeklerimize,bize sağlık,şifa versin ,sağlıkla kucağımiza alalım..Sadece içimi dökmek istedim

30 yaşındayım canım bende kızımda 22 ydim dediğin gibi daha enerjiktim ama ben bu olaylara bağlıyorum enerjimi çeken çok şey var ha tabi birde kızımda da bulantım oldu ama ağzımda acı tat yoktu bu tat beni öldürüyor.. geleceğe dair bi umut olsun istiyorum Rabbimden umudum sonsuz ama kuluz işte çıkmaza bende giriyorum inşallah sonumuz hayr olsun

Benim gittiğim özel hastanede altı adet kadın doğum doktoru vardı şimdi bir tane kendi doktorum yok, süresiz izne ayrılmışlar yarın ilk başta gittiğim hastaneye doktorumu bi arıcam acaba onlar yerinde mi hiçbir fikrim yok, sinirim bozuldu tiroit kontrolüm vardı, detaylı ultrason için randevu vs.. ne yapıcam şimdi bu gerginlikten sonra nasıl bir benek dünyaya gelecek acaba sinirli stresli gergin olması kaçınılmaz gibi geliyor

Canim belki hepimizin yasadigi hamileligin getirdigi sıkıntılar farkli ama genel durum itibariyle çoğumuzda boyle durumlar var sanirim burdan okudugum kadariyla. Bende agizda acı hissi veya halsizlik yok ama bende de baska seyler var mesela çarpıntı, stres hali. Bunlarda beni olumsuz etkiliyor baska arkadaslari baska problemler boyle hissettiriyordur. Belki yasın getirdigi bazi seyler olabilir ama yasın getirdigi guzel seylerde var tecrübe gibi. Sen cogumuzdan daha tecrubelisindir mesela hem annelik hem senelerin egitimciliginin getirdigi guzellikle buyutuceksin kuzunu

Purposeless Canım sen yine sanslisin en azından detayli ultrason olduBence kendini bu konuda sansli hisset. Burda bi kısmımız detayliya giremeyebiliriz bile maalesef keske bende girebilcek olan sansli kesimde olsamda 15-20 dkda girip ciksam diye düşünüyorum. Belkide giremiycem cok üzücü

Benim ilk gebelik 24 yaşındaydı şu an 34 um kızımda bu aylarda bulantim bitmişti ve çok niyiydim 20.haftadayim hala zofer içiyorum icmezsem çıkarıyorum ama şu anda da günde 1 kez çıkarıyorum tiksinmem hala devam ediyor Zbilmiyoorum geçip gider inşallah bu günler .yediğim hicbirsey tat vermiyor.

Geçmiş olsun. Amniyon sıvısı mı diye şüpheleniyorsanız eczanede bunu denemek için test pedleri oluyor. Pedin rengine göre amniyon sıvı olup olmadığı anlaşılıyor. İçeriğinde yazar galiba hangi rengin neyi ifade ettiği ama bence sıvı olsa bariz çamaşırınız ıslanırdı.

Bende ayniym herzeman derim kustugum zaman sanki dunyanin en mutsuz insani oluyorum yasla alakali degil bence tamamen bizle bide istende izne çıkarttılar alışık değilim sıkıntıdan patliyorum tum gun bisiler yiyeym diyrm fazla geliyor cikartiyrm acayip bir donguye girmis vaziyetteyim

Çok haklısın kuzum dogru dıyorsun. Araştırmaya randevu almak için cok ugrasmıştım ama full dolu olunca özel kliniğe almıştım randevuyu. Şimdi araştırma pandemi hastanesi oldu ve hepsinin randevularını iptal etmişler. Yine dediğin gibi şanslıyımeğer hastaneden almış olsam benımkınide iptal edıceklerdı ve belkı de özel klınıkte de sıra bualamıcaktım.

Tesekkur ederim. Doktorumla gorustum, o pedlerin hatali sonuc gosterme durumu olabiliyormus. En iyisi kontrol dedi. Minicik bir delikten de sizma yapabiliyormus, riske atmayalim dedi. Yarin kontrole gececegim. Burada da konu acan cok kisi olmus. Anladigim kadariyla camasirin komple islanmasi zaten kotu sondan bir onceki asama olabiliyor. Benim anlattiklarima benzer vakalar genelde doguma kadar idare edebiliyorsa da doktor takibi gerekliymis. Bakalim, hayirlisi.

size katılıyorum.. benim bu hafta özel klinikte ayrıntılı ultrasonum vardı 16 nisana ertelendi.. o zaman evden çıkabilecek miyim mechul.. umarım gidebiliriz

Günaydınlar, güzel bir gün olsun hepimiz için
Rüyamda tam şu haftamda doğum yapıyordum, ama bildiğiniz normal boyutlarda sağlıklı doğuyor. Nasıl olur bu diyorum, tek başımayım. Eve geliyorum alakalı alakasız herkes evde, bebeği emzirmeme fırsat vermiyorlar, sütüm akıp gidiyor. Evde odayı kaplayan koca bir köpek var,

Ayy o kadar içim şişti ki anlatamam. Bu hamilelik rüyaları yetmezmiş gibi bir de şu stresli günler eklendi üstüne, rüyalar iyice azap oldu

Günaydın kizlar
Zaman icinde yasarken gecmiyor gibi geliyor ama bakiyorum altta 150 kusur gun kalmis sezeryan olcagi icin 10 daha eksilt 140 140 gun sonra kuzuma kavusucam 1 hafta sonra yarılıycam hamileligi insallah ki biz en sonlardayiz. Agustosun ilk zamanlarinda olanlar icin ne kadar az kaldi masallah hepimize

İlk hamileligimde çamaşıra ıslaklık oluyordu zaten bı ara suyun az baya demişti.ondan sonra sorduğumda sorun yok deyip geçiştirdi dr.8aylikken suyum çok azaldı son haftalar kızım hiç kilo almadi plesanta yaşlanması oldu rahime yapışmıştı susuzluktan baya zor bir ameliyat oldum.bu sefer Dr a önceden söyledim yasadiklarimi daha titiz davranıyor bı işlem varmış onu yapalım şüphelenir sen dedi ama benim idrarkacirmaoldugunu farkettim.zaten o da öncesinde vardı .birde akıntı da sanki öyle su gibi oluyor .normal ğeliuor bana suyum da iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…