30 yaşındayım canım bende kızımda 22 ydim dediğin gibi daha enerjiktim ama ben bu olaylara bağlıyorum enerjimi çeken çok şey var ha tabi birde kızımda da bulantım oldu ama ağzımda acı tat yoktu bu tat beni öldürüyor.. geleceğe dair bi umut olsun istiyorum Rabbimden umudum sonsuz ama kuluz işte çıkmaza bende giriyorum inşallah sonumuz hayr olsunArkadaşlar merhaba
Ben bazı günler kendimi aşırı hasta hissediyorum..Midem, ağzımda ki acılık beni çok halsiz bırakıyor. İstifra edince biraz toparliyorum ama o mutsuzluk ,halsizlik devam ediyor..Enerjik de değilim.. Sizler nasılsınız özellikle midesi bulananlar,ağzı tatsız olanlar.
Bazi günler iyiyim ama bazı günler böyle ağır geçiyor. Gerçi yaş 39 belki o yüzden böyle oluyorum. Oğlumda 22 yaşımdaydim 9 ay gece gündüz istifra ettim ama enerjim çok iyiydi bütün işlerimi kendim yapıyordum.. Burnumu kapatır yemeğimi bile yapardım.
Doğal bir süreçtir mutlaka Allah bebeklerimize,bize sağlık,şifa versin ,sağlıkla kucağımiza alalım..Sadece içimi dökmek istedim
Canim belki hepimizin yasadigi hamileligin getirdigi sıkıntılar farkli ama genel durum itibariyle çoğumuzda boyle durumlar var sanirim burdan okudugum kadariyla. Bende agizda acı hissi veya halsizlik yok ama bende de baska seyler var mesela çarpıntı, stres hali. Bunlarda beni olumsuz etkiliyor baska arkadaslari baska problemler boyle hissettiriyordur. Belki yasın getirdigi bazi seyler olabilir ama yasın getirdigi guzel seylerde var tecrübe gibi. Sen cogumuzdan daha tecrubelisindir mesela hem annelik hem senelerin egitimciliginin getirdigi guzellikle buyutuceksin kuzunuArkadaşlar merhaba
Ben bazı günler kendimi aşırı hasta hissediyorum..Midem, ağzımda ki acılık beni çok halsiz bırakıyor. İstifra edince biraz toparliyorum ama o mutsuzluk ,halsizlik devam ediyor..Enerjik de değilim.. Sizler nasılsınız özellikle midesi bulananlar,ağzı tatsız olanlar.
Bazi günler iyiyim ama bazı günler böyle ağır geçiyor. Gerçi yaş 39 belki o yüzden böyle oluyorum. Oğlumda 22 yaşımdaydim 9 ay gece gündüz istifra ettim ama enerjim çok iyiydi bütün işlerimi kendim yapıyordum.. Burnumu kapatır yemeğimi bile yapardım.
Doğal bir süreçtir mutlaka Allah bebeklerimize,bize sağlık,şifa versin ,sağlıkla kucağımiza alalım..Sadece içimi dökmek istedim
Benim ilk gebelik 24 yaşındaydı şu an 34 um kızımda bu aylarda bulantim bitmişti ve çok niyiydim 20.haftadayim hala zofer içiyorum icmezsem çıkarıyorum ama şu anda da günde 1 kez çıkarıyorum tiksinmem hala devam ediyor Zbilmiyoorum geçip gider inşallah bu günler .yediğim hicbirsey tat vermiyor.Arkadaşlar merhaba
Geçmiş olsun. Amniyon sıvısı mı diye şüpheleniyorsanız eczanede bunu denemek için test pedleri oluyor. Pedin rengine göre amniyon sıvı olup olmadığı anlaşılıyor. İçeriğinde yazar galiba hangi rengin neyi ifade ettiği ama bence sıvı olsa bariz çamaşırınız ıslanırdı.Hanimlar,
Dun aksamdan beri garip haller oluyor demistim ya, korkmaya basladim. İslanma hissediyorum, pede gelen bir sey yok. Cok afedersiniz tuvalet kagidiyla sildigimde bir nemlenme oluyor. Kokusu yok. Gozle gorunen bir akinti yok.
Daha once rahim genislemesine yordugum agrilar su an daha kuvvetli. Surekli degil, ritmik de degil. Dayanilmayacak gibi de degil. Ozellikle kalkarken kitleniyorum resmen, hemen dogrulamiyorum. Kalp atisim sanki daha hizli geliyor.
Digerleri neyse de akinti durumuna anlam veremedim. Akinti da denmez, nemlenme. Plesanta sivisi boyle bir sey mi oluyor acaba?
Komple video veriyolar fotolarini da ayri olarak veriyolar canim bi dosya halinde hepsi icindeydi bana verdiklerinde. Ama ben 19+6 da gitmistim o yuzden cok belli degildi
13+1’deki detaylida bir rapor ve cd verdiler. Bebegin 20 tane, miyomun 5 tane fotograf ve 3-5 saniyelik videolari vardi.
Videolar fotograflardan daha fazlaydi canim.
Arkadaşlar merhaba
Çok haklısın kuzum dogru dıyorsun. Araştırmaya randevu almak için cok ugrasmıştım ama full dolu olunca özel kliniğe almıştım randevuyu. Şimdi araştırma pandemi hastanesi oldu ve hepsinin randevularını iptal etmişler. Yine dediğin gibi şanslıyımeğer hastaneden almış olsam benımkınide iptal edıceklerdı ve belkı de özel klınıkte de sıra bualamıcaktım.Purposeless Canım sen yine sanslisin en azından detayli ultrason oldu❤Bence kendini bu konuda sansli hisset. Burda bi kısmımız detayliya giremeyebiliriz bile maalesef keske bende girebilcek olan sansli kesimde olsamda 15-20 dkda girip ciksam diye düşünüyorum. Belkide giremiycem cok üzücü
Geçmiş olsun. Amniyon sıvısı mı diye şüpheleniyorsanız eczanede bunu denemek için test pedleri oluyor. Pedin rengine göre amniyon sıvı olup olmadığı anlaşılıyor. İçeriğinde yazar galiba hangi rengin neyi ifade ettiği ama bence sıvı olsa bariz çamaşırınız ıslanırdı.
Ay insallah abla ya valla hic degilse adam videoan görür yavrusunu
Purposeless Canım sen yine sanslisin en azından detayli ultrason oldu❤Bence kendini bu konuda sansli hisset. Burda bi kısmımız detayliya giremeyebiliriz bile maalesef keske bende girebilcek olan sansli kesimde olsamda 15-20 dkda girip ciksam diye düşünüyorum. Belkide giremiycem cok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?