2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Of of cok uzuldu eşim ya bigun bile tek bırakmadı hep anlatıyordum ona parmaklarını ayaklarını heryerini gorcez diye cok heveslenmişti video vercez dediler ama direk videomu yoksa fotolarin videosu mu onu bilmiyorum
Komple video veriyolar fotolarini da ayri olarak veriyolar canim bi dosya halinde hepsi icindeydi bana verdiklerinde. Ama ben 19+6 da gitmistim o yuzden cok belli degildi

Of of cok uzuldu eşim ya bigun bile tek bırakmadı hep anlatıyordum ona parmaklarını ayaklarını heryerini gorcez diye cok heveslenmişti video vercez dediler ama direk videomu yoksa fotolarin videosu mu onu bilmiyorum

13+1’deki detaylida bir rapor ve cd verdiler. Bebegin 20 tane, miyomun 5 tane fotograf ve 3-5 saniyelik videolari vardi.

Videolar fotograflardan daha fazlaydi canim.

Ben bu zamana kadar 10 küsür gitmisimdir esim yalniz 3 tanesine gelebildi artik hic gelemez Cunku oglumu birakip cikiyorum bende baska bakacak kimse yok

Bende aynı ikilemdeyim.
Gideceğim doktor randevu almıyormuş.
Ne zaman akmaya başlayacağı da belli değil.
Randevusunu açmasını mı beklesem yoksa başka bir doktora mı gitsem bilmiyorum.
Randevu açmasını beklerken zamanı geçerse vs aklım sorularla dolu
Ama kesin yaptıracağım ben. O yönden ikilemim yok.

Süre uzaya bilir başka doktora randevu al istediğin doktor acarsa randevu alırsın yoksa ortada kalmış olmazsın.

Yaa sizinle bunu konuşmuştuk hatırlatsanız, hatta hemen arayıp öğrenmiştiniz 1 hafta önce arasanız yeter demişlerdi dimi?
Ne durumlara geldik benim de 11 nisanda ama aramaya korkuyorum, iptal olsa ararlardı diyorum. O tarihi bekleyip iptal olursa da naparım bilmem.

Doktor bana yarım çay bardağı kabak çekirdeği ye dedi vallahi tabi ben bir yarım daha koyuyorum üstünee, ama tuzsuz yiyorum, öyle rahatlatıyorum içimi
Benimki kabak değil ki normal çekirdek varya o bi de tuzlu bi kase yedim

Çekirdek çitlemek, biraz da cips yemek zararlı mı
Çekirdek öneriliyor sağlıklı atıştırmalık olarak, günde birkaç avuç yiyebilirsiniz. Ben yeni yedim. Ama tabii ki cips önerilmiyor, uzat durulması gereken abur cuburlardan :)

Doktor bana yarım çay bardağı kabak çekirdeği ye dedi vallahi tabi ben bir yarım daha koyuyorum üstünee, ama tuzsuz yiyorum, öyle rahatlatıyorum içimi
Tuzlu yiyorum yada hiç yemiyorum tuz odem yapar şişersin diyorlar da napayım ya evden dışarı çıktığım yok TV karşısında da çekirdekle sitres atıyorum resmen

Selam kızlar nasılsınız yazamıyorum hiç bakmaya bile fırsat bulamıyorum okulların kapalı olması evde durmak mahvetti beni çocukları birde ödev derdimiz var. Herşey stres rabbim ödev derdi olanların yardımcısı olsun hele küçük çocukla ders çalıştırmak inanılmaz zor. Detaylı zamanlarında geldi rabbimin bir sınavı deyip giremezsek dua edicez sağlıklı olsunlar diye hepimiz kendinize çok iyi bakın hayat eve sığar

.kızlar iyi akşamlar detaylı usg ye gittim. 15 dk falan sürdü. Allaha şükür kızımın saglıgında organlarında hiç Bi problemi yok fakat cok hareketlıydı renklide göremedik.. Cok da ugrasmadılar acıkcası. Maalesef beklediğim gibi olmadı. Renklı Fotosu falan yok. 15 dk ya 400lira bayıldıgımızla kaldık. Kendı doktorumda zaten dış organlarına böyle tek tek bakıyordu. Tek fark iç organlarına bakılması oldu. Kalp mide safra kesesi vb gibi. Neyse sağlıklı ya Renklı fotosu olmasa daolur ne diim

Olsun canim kendi doktorundan istersen oda verebiliyor bazen. Cok sukur saglikliymis ya önemli olan o

Saglik olsun canim.

MaşallahSağlıklı olması her şeyden önemli
Darısı başınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…