Amin kuzumİnsallah gecer canim hepimizinki. Oglumda son ayimda bile yasamamistim carpinti olsun kasilma olsun bunda erken basladiHayir olsun
Komple video veriyolar fotolarini da ayri olarak veriyolar canim bi dosya halinde hepsi icindeydi bana verdiklerinde. Ama ben 19+6 da gitmistim o yuzden cok belli degildiOf of cok uzuldu eşim ya bigun bile tek bırakmadı hep anlatıyordum ona parmaklarını ayaklarını heryerini gorcez diye cok heveslenmiştivideo vercez dediler ama direk videomu yoksa fotolarin videosu mu onu bilmiyorum
Of of cok uzuldu eşim ya bigun bile tek bırakmadı hep anlatıyordum ona parmaklarını ayaklarını heryerini gorcez diye cok heveslenmiştivideo vercez dediler ama direk videomu yoksa fotolarin videosu mu onu bilmiyorum
Bende aynı ikilemdeyim.Merhaba kızlar.
Az önce hastaneden aradılar detaylı ultrason randevumu iptal ettiklerini söylediler. (Haftayaydı.)
Mevcut durumlardan ötürü.
İkinci bir talimata kadar randevu almayacaklarmış.
Şuana kadar tarama testlerini yaptırmadım bu ultrasonu çok önemsiyordum.
Acaba vardır bir hayır deyip yaptırmayayım mı yoksa özel hastaneler bakar mı, araştırayım mı?
Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalı?
Bende aynı ikilemdeyim.
Gideceğim doktor randevu almıyormuş.
Ne zaman akmaya başlayacağı da belli değil.
Randevusunu açmasını mı beklesem yoksa başka bir doktora mı gitsem bilmiyorum.
Randevu açmasını beklerken zamanı geçerse vs aklım sorularla dolu
Ama kesin yaptıracağım ben. O yönden ikilemim yok.
Cekirdekte yiyorum cipsteÇekirdek çitlemek, biraz da cips yemek zararlı mı
Çinko ve protein var çekirdekte ben artık zararına değil yararına bakıyorumÇekirdek çitlemek, biraz da cips yemek zararlı mı
Yaa sizinle bunu konuşmuştuk hatırlatsanız, hatta hemen arayıp öğrenmiştiniz 1 hafta önce arasanız yeter demişlerdi dimi?Bende aynı ikilemdeyim.
Gideceğim doktor randevu almıyormuş.
Ne zaman akmaya başlayacağı da belli değil.
Randevusunu açmasını mı beklesem yoksa başka bir doktora mı gitsem bilmiyorum.
Randevu açmasını beklerken zamanı geçerse vs aklım sorularla dolu
Ama kesin yaptıracağım ben. O yönden ikilemim yok.
Doktor bana yarım çay bardağı kabak çekirdeği ye dedi vallahiÇekirdek çitlemek, biraz da cips yemek zararlı mı
Benimki kabak değil ki normal çekirdek varya o bi de tuzlu bi kase yedimDoktor bana yarım çay bardağı kabak çekirdeği ye dedi vallahitabi ben bir yarım daha koyuyorum üstünee, ama tuzsuz yiyorum, öyle rahatlatıyorum içimi
Çekirdek öneriliyor sağlıklı atıştırmalık olarak, günde birkaç avuç yiyebilirsiniz. Ben yeni yedim. Ama tabii ki cips önerilmiyor, uzat durulması gereken abur cuburlardan :)Çekirdek çitlemek, biraz da cips yemek zararlı mı
Tuzlu yiyorum yada hiç yemiyorum tuz odem yapar şişersin diyorlar da napayım ya evden dışarı çıktığım yok TV karşısında da çekirdekle sitres atıyorum resmenDoktor bana yarım çay bardağı kabak çekirdeği ye dedi vallahitabi ben bir yarım daha koyuyorum üstünee, ama tuzsuz yiyorum, öyle rahatlatıyorum içimi
Olsun canim kendi doktorundan istersen oda verebiliyor bazen. Cok sukur saglikliymis ya önemli olan o.kızlar iyi akşamlar detaylı usg ye gittim. 15 dk falan sürdü. Allaha şükür kızımın saglıgında organlarında hiç Bi problemi yok fakat cok hareketlıydı renklide göremedik.. Cok da ugrasmadılar acıkcası. Maalesef beklediğim gibi olmadı. Renklı Fotosu falan yok. 15 dk ya 400lira bayıldıgımızla kaldık. Kendı doktorumda zaten dış organlarına böyle tek tek bakıyordu. Tek fark iç organlarına bakılması oldu. Kalp mide safra kesesi vb gibi. Neyse sağlıklı ya Renklı fotosu olmasa daolur ne diim
.kızlar iyi akşamlar detaylı usg ye gittim. 15 dk falan sürdü. Allaha şükür kızımın saglıgında organlarında hiç Bi problemi yok fakat cok hareketlıydı renklide göremedik.. Cok da ugrasmadılar acıkcası. Maalesef beklediğim gibi olmadı. Renklı Fotosu falan yok. 15 dk ya 400lira bayıldıgımızla kaldık. Kendı doktorumda zaten dış organlarına böyle tek tek bakıyordu. Tek fark iç organlarına bakılması oldu. Kalp mide safra kesesi vb gibi. Neyse sağlıklı ya Renklı fotosu olmasa daolur ne diim
Yaa aslında tuzsuza alışınca tuzluyu yiyesi gelmiyor insanın, şekersiz çay gibi resmen :)Tuzlu yiyorum yada hiç yemiyorum tuz odem yapar şişersin diyorlar da napayım ya evden dışarı çıktığım yok TV karşısında da çekirdekle sitres atıyorum resmen
Maşallah.kızlar iyi akşamlar detaylı usg ye gittim. 15 dk falan sürdü. Allaha şükür kızımın saglıgında organlarında hiç Bi problemi yok fakat cok hareketlıydı renklide göremedik.. Cok da ugrasmadılar acıkcası. Maalesef beklediğim gibi olmadı. Renklı Fotosu falan yok. 15 dk ya 400lira bayıldıgımızla kaldık. Kendı doktorumda zaten dış organlarına böyle tek tek bakıyordu. Tek fark iç organlarına bakılması oldu. Kalp mide safra kesesi vb gibi. Neyse sağlıklı ya Renklı fotosu olmasa daolur ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?