2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar bı fikrinizi alsam .giitigim kadın dogumcu üniversitede prof.tahlilleri fln orda yaptırıyor.kendi ultrasonuda renkli .2 nişana üniversiteden ayrıntılı ultrason randevum var.dr umuz illa geleceksin diyor.ke di de bakacak muayenehane de ama ikinci bir göz görsün diyor..şu an yaşadığım şehirde gideceğim hastanede de koronavirus vakaları var.cesaret edemiyorum .siz ne dersiniz bu tehlikeyi göze almaya değer mi.birde tetanoz aşısı olanalar kolunuz ne zaman normale döndü üzerine yatamıyoruz kullanamıyorum çok agriyor

Ben sahsen vakanın oldugu hastaneye gitmek istemezdim eger ki eminsen vakanın oldugundan tabi.
Oglumda kolum hemen normale dönmüştü benim herhangi bi problem olmamisti. Simdi daha yaptırmadım

Ben olsam giderdim tekrar randevu ne zaman verecek bilmiyorsun ben iki perinatalog a gitmek zorunda kaldı m sirf ilk gittiğim prf diye güvendim cihazı n dan dolayı yüksek çıktı ense kalınlığı sonra acıbadem Altunizade Hastanesine gitttik prf Ahmet Nur bey e gittim bir mm farkla o daha düşük söyledi ne kadar önemli olduğunu anlatamam ilk gittiğim aminosentez yaptıralım dedi acıbadem de ki ise hayır gerek yok o fazla ölçmus dedi ben yine rahat edemedim aynı gün araştırma hastanesi ne gittim tanıdık rica ile orda da ölçüm yaptırdım normal çıktı bence fırsat varken yaptırın yarın Hastane ler daha kötü olabilir hiç gidemezsiniz

Güvenmediğiniz doktora gitmeyin detaylı ultrason çok önemli birini bir cümlesi 3 gün hastane hastane dolastirdi beni yaşadığım korku endişeyi hiç hatirlamak istemiyorum

Canim benim doktorum Nuri bey. Rutin kontrollerim de onda. Gereksiz hicbir teste yanasmaz. İkili testi ben istemedim. Zaten 13+1 de detay usg’de sorun gormedi. Ben de Nifty niyetindeydim hic gerek yok dedi. Bugun yine kontrolum var.

Canim benim doktorum Nuri bey. Rutin kontrollerim de onda. Gereksiz hicbir teste yanasmaz. İkili testi ben istemedim. Zaten 13+1 de detay usg’de sorun gormedi. Ben de Nifty niyetindeydim hic gerek yok dedi. Bugun yine kontrolum var.
Hadi guzel haberlerle gel abla

Tabi ki birebir kontrol her zaman en doğru sonucu verir. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. Korktuğunuz gibi değildir inşallah

Vaka olduğuna eminim şehir Hastanesi'nde çok var ama üniversitede de olduğunu biliyorum.ikili test yaptırmadım yaşımda 34 neredeyse .ayrintiliya girip bı rahatlamak istiyorum artık açıkçası .haftaya ultrason o zamana kadar duruma da bakayım vaka çok artarsa düşünürüm yine.sunu da bir atlataydik hayırlısıyla kaç haftadır onu bekliyorum.

Benim ilk vurulduğu gün birşey yoktu gecesinde ağrı oldu ikinci günde devam etti sonra bitti .

Aşının 4. Gunu bugun benim. Acısı anca gecti. Gene de bastirirsam hafif aciyor.

Benim aşı 1 hafta oldu. Hala dokunduğum zaman acıyor.

Selam kızlar,biliyorsunuz kaç gündür yaşadığım ağrılardan duramıyordum ve sabah mhrsden sıra alıp gittim hastane bomboştu tedbirlerimi almıştım zaten,dr tek başına magnezyum yetmiyor bu dönemde bebek hızlı büyüdüğü için annede ağrılar başlar dedi kalsiyum eksikliğide olabilir dedi kalsiyum verdi,progestan kullan tekrardan bu ara dedi kasık ağrım olduğu için,detaylı için muhakkak sıra almaya çalış dedi,bu arada bebeğim gayet iyi 18+3çıktık 18cm,Çok şükrettim okadar korkarak gittim ki rüyalar ve kötü hislerim boşuna telaş yapmışım,boşuna bebeğimide strese sokmuşum

Geçmiş olsun canım, bende 18+4 deyim.
Kasık ağrısı mi oluyor sende.

Çok svindim ❤ Bende hastaneyi aradım. Adatıp Korona hastanesi olmamış bu nedenle polikliniklerde ya da ultrasonlarda aynen devam hersey erteleme yok dedi görüştüğüm kişi.
Gönül rahatlığıyla gelip muayenenizi olabilirsiniz dedi ama ben genede tek gidicem. 30 marta aldım randevuyu. Detaylıyı muayeneden sonra filizin yönlendirmesiyle olacakmış 1 hafta içinde oluyormuş.

Ay evet ya
Ortalama 131 gün desem bende kendime, hiçbişi kalmadı gibi. Ay panik geliyor böyle hesapladıkca

Geçmiş olsun canım, bende 18+4 deyim.
Kasık ağrısı mi oluyor sende.
bel sırt ve kasığıma inen bi ağrıydı canım,dinlenerek zaman geçiricem evde yoruluyordum çok,çok teşekkür ederim
Çok sağol canımyaa çok sevindim benim FilizHanıma var daha inşallah kursllar değişmez o zamana kadar,FilizHanımda öyle demişti detaylıya bi kaç güne alırız sıra demişti,senin az kalmış

Daha once aci bir tecrubem oldugu icin asinin yapildigi gun kolumu hareket bile ettirmedim. O gece sitma gibi bir Sey tuttu. Ertesi gun azicik atesim cikti, sadece sag kolumu kullandim. 3. Gun dokundugumda hafif bir agrisi oldu ve sonra gecti canim.

Hemsire bana kiyafetinin uzerinden 2 dakika buz tut demisti. Aklima geldikce kompres yapmistim ben de. O da iyi gelmis olabilir. Gecmis olsun.

Ay evet ya
Ortalama 131 gün desem bende kendime, hiçbişi kalmadı gibi. Ay panik geliyor böyle hesapladıkca
Ayy ne alışveriş yapıcaz edicez dedik bişeyde yapamıyoruz iyi mi
Kızımda 33 den sonra almaya başladım bunda erkenden alacam dedim. Aldığım mont , mont olmazsa olmaz ya agustoslu bebeye. Gerisi kaldı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…