Tabiki size sonucu zaten ultrasonu yapan anlatiyor. Bende bakti sonrada safra kesesi yok demisti mesela Allah korusun hicbirimiz yasamayalim. Haftaya gel tekrar bakalim demisti ki gorunmustu sukurKızlar gerginim :-/ sorum var size , eski doktorumla görüştüm hastanede olucam dedi detaylı ultrasonu sordum 20 ila 22 haftalar arası öneriyorum dedi radyoloji bölümünden randevu al dedi, fiyatı öğrenemedim, daha dönüş yapmadılar tarih belirleyemedim..sizce 22 yi beklemeli miyim yoksa bir iptal olmasın diye hemen yaptırmalımıyım düşünceniz nedir, diğer hastane için ayın sonunda arayacakmışım dışarıdan perinatolog geliyormuş akşam 5 randevu verecek o da , riskleri , avantajları neler sizce bu iki varsayımın. Ayrıca sonucu doktoruma gösteremem hastanede yok ama ilk doktorum mevcut , Meral ettiğim o radyolog ya da perinatolog Bilgi veriyor mu bize ultrason çekerken ? Uzun oldu biraz ama :-/ rahatlatın beni
Selamlar, bence yaptırma imkanınız varsa hemen yaptırın radyolog/perinatolog ayrımı yapmaksızın. Günden güne kötüye gidiyoruz, baksanıza üniversiteler tüm dönem kapalı olacakmış, az önce açıkladılar.Kızlar gerginim :-/ sorum var size , eski doktorumla görüştüm hastanede olucam dedi detaylı ultrasonu sordum 20 ila 22 haftalar arası öneriyorum dedi radyoloji bölümünden randevu al dedi, fiyatı öğrenemedim, daha dönüş yapmadılar tarih belirleyemedim..sizce 22 yi beklemeli miyim yoksa bir iptal olmasın diye hemen yaptırmalımıyım düşünceniz nedir, diğer hastane için ayın sonunda arayacakmışım dışarıdan perinatolog geliyormuş akşam 5 randevu verecek o da , riskleri , avantajları neler sizce bu iki varsayımın. Ayrıca sonucu doktoruma gösteremem hastanede yok ama ilk doktorum mevcut , Meral ettiğim o radyolog ya da perinatolog Bilgi veriyor mu bize ultrason çekerken ? Uzun oldu biraz ama :-/ rahatlatın beni
Bir şeyi yoktu inşallah şükür yokmuş:) Peki haftaya gel dediğinde eğer özele gittiysen yeniden ücret alıyor muTabiki size sonucu zaten ultrasonu yapan anlatiyor. Bende bakti sonrada safra kesesi yok demisti mesela Allah korusun hicbirimiz yasamayalim. Haftaya gel tekrar bakalim demisti ki gorunmustu sukur ❤ Olumlu olumsuz herseyi ultrasonu yapan kisi soyluyor, kendi doktorumuza gostermek ikinci bi goz/yorum oluyor.
Onceden hangi haftada gitmeliyim diye sorsan 20+ lardan once gitme, mumkunse 21+ da git derdim ama simdi kim hangi haftada bulursa gitsin bence. Sonrasinda gitme durumumuz olucak mi hicbirimiz bilemeyiz.
İnsallah bi an once düzelir bu durumlarda hicbirimizin randevusu aksamaz
Bir şeyi yoktu inşallah şükür yokmuş:) Peki haftaya gel dediğinde eğer özele gittiysen yeniden ücret alıyor mu
Cok sukur görüldü sonraki gittigimde. Sadece safra kesesine bakti var dedi bitti ultrason o yuzden ucret almadi canim bu durumda alınmıyorBir şeyi yoktu inşallah şükür yokmuş:) Peki haftaya gel dediğinde eğer özele gittiysen yeniden ücret alıyor mu
Evet randevumu oluşturdum hem troitime baktırıcam kadın doğum doktoruma, hem detaylı ultrason randevumu aldım aynı hastane, çıkınca da ultrasondan, yeniden doktoruma sonucumu gösterebilicem.. rahatladım ya nasıl stres yapmıştım anlatamam , kafama takılan yalnızca tetenoz aşısı kaldı, aradım onu da hemşire öğleden sonra olmuyormuş mesaj attım yarın dönüş yapar inşallahCanim anlik olarak sana detayliyi yapan doktor soyluyor. En son verdigi raporu kendi doktoruna whatsapp’dan atip ikinvi bir gorus alabilirsin.
Her doktorun ayri uygulamasi var ucret konusunda. Benimki muayene gununden sonra 15 gun icindeki diger kontrolleri ucretsiz yapiyor. 15 gun sonrasi icin yeniden muayene ucreti odeniyor.
. Merhaba Aynı stresi bende yaşıyorum 30 martta randevum üniversitede prof. Yapıcak ama Yaş 35 ayrıntılı ultrasonuda atlatsak diye düşünürken acaba hiç gitmesemmi diye düşünüyorum korkudan. dün tetenoz oldum bende akşam ağrıdı biraz ama bugün geçti yapan hemşirenin tecrübesiylede alakalı olabilir ağrıVaka olduğuna eminim şehir Hastanesi'nde çok var ama üniversitede de olduğunu biliyorum.ikili test yaptırmadım yaşımda 34 neredeyse .ayrintiliya girip bı rahatlamak istiyorum artık açıkçası .haftaya ultrason o zamana kadar duruma da bakayım vaka çok artarsa düşünürüm yine.sunu da bir atlataydik hayırlısıyla kaç haftadır onu bekliyorum.
Asi yaparken hiç acimadigi için sanki bişey olmaz sandim.o günde biseyim yoktu bugün kolum vücudum çok ağrıyor ateşim de hafif var .aşıdan demekki o ağrılarım da ben de grup oldum sandimDaha once aci bir tecrubem oldugu icin asinin yapildigi gun kolumu hareket bile ettirmedim. O gece sitma gibi bir Sey tuttu. Ertesi gun azicik atesim cikti, sadece sag kolumu kullandim. 3. Gun dokundugumda hafif bir agrisi oldu ve sonra gecti canim.
Hemsire bana kiyafetinin uzerinden 2 dakika buz tut demisti. Aklima geldikce kompres yapmistim ben de. O da iyi gelmis olabilir. Gecmis olsun.
MaşallahSelam kızlar,biliyorsunuz kaç gündür yaşadığım ağrılardan duramıyordum ve sabah mhrsden sıra alıp gittim hastane bomboştu tedbirlerimi almıştım zaten,dr tek başına magnezyum yetmiyor bu dönemde bebek hızlı büyüdüğü için annede ağrılar başlar dedi kalsiyum eksikliğide olabilir dedi kalsiyum verdi,progestan kullan tekrardan bu ara dedi kasık ağrım olduğu için,detaylı için muhakkak sıra almaya çalış dedi,bu arada bebeğim gayet iyi 18+3çıktık 18cm,Çok şükrettim okadar korkarak gittim ki rüyalar ve kötü hislerim boşuna telaş yapmışım,boşuna bebeğimide strese sokmuşum
Allah rahmet eylesin Canim,ne desem bos bu durumda Rabbim sana sabr versin insallahNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Çok çok üzüldümNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Pıhtılaşma sebebi suni sancı verilerek oldu dogum kürtaj olucaktı ama doguma karar verdiler pazartesi gitti melegimÇok çok üzüldümsebebi belli mi, pıhtılaşma sorunu olabilir mi acaba ilerleyen dönemdeki kayıplar pıhtılaşma sorunu nedeniyle olabiliyor, benim erken dönemde olmuştu ama ilerleyen dönemde olup sebebi pıhtılaşma olan birkaç tanıdığım var
Canim benim onceden pihtilasmanin oldugu bilinmiyor mu peki herhangi bi testle anlasilmiycak bisey mi? Hic bilmedigim icin soruyorum Allah insallah en kisa zamanda acını hafifletsinPıhtılaşma sebebi suni sancı verilerek oldu dogum kürtaj olucaktı ama doguma karar verdiler pazartesi gitti melegim
Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceği mi ne yazacağımı hiç bilmiyorum çok zor bi durum alllah yardımcınız olsunNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsinPıhtılaşma sebebi suni sancı verilerek oldu dogum kürtaj olucaktı ama doguma karar verdiler pazartesi gitti melegim
Başın sağolsun canımNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Allah rahmet eylesin Canim,ne desem bos bu durumda Rabbim sana sabr versin insallah
Canim benim onceden pihtilasmanin oldugu bilinmiyor mu peki herhangi bi testle anlasilmiycak bisey mi? Hic bilmedigim icin soruyorum Allah insallah en kisa zamanda acını hafifletsin
Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceği mi ne yazacağımı hiç bilmiyorum çok zor bi durum alllah yardımcınız olsun
Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin, ben 2 kayıptan sonra genetik test yapıldı pıhtılaşma çıktı sonraki gebeliğimde kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullandım sağlıkla doğdu, şimdi de iğne ve coraspin devam, inşallah en kısa zamanda siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza
Hepinizden Allah razı olsun zor günler geçiriyorum evladımın hareketlerini pıt pıtlarını beklerken hazırlık yapmayı heves ederken aldım haberi bulantılarıma söylenip duruyordum bitsin artık diyordum şimdi bulantım olsaydı da bebegim benimle olsaydı diyorum sinir krizi geçirdim kanamam vardı dün eve döndüm atlatmaya çalışıyorum geçicek inşallah 2020 agustos anneleri nasip degilmişBaşın sağolsun canım
Seni en çok biz anlarız
Yarın kime ne olacağı hiç belli değil
Üzülme diyemiyorum sadece sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?