- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Asi yaparken hiç acimadigi için sanki bişey olmaz sandim.o günde biseyim yoktu bugün kolum vücudum çok ağrıyor ateşim de hafif var .aşıdan demekki o ağrılarım da ben de grup oldum sandim
Ne yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Başın sağ olsun.Ne yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Canım benim nasıl üzüldüm anlatamam. İçim parçalandı inan ki. Buradaki bütün melekler hepimizin. Çok zor Bi durum farkındayım. Acını tahmin bile edemem anlayamam belki ama ne zaman istersen yaz bizlere. Allahım sabır versin inşallahNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Çok üzgünümNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Allah sabır versin diyecek bir şey bulamıyorum çok üzüldümNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Hepinizden Allah razı olsun zor günler geçiriyorum evladımın hareketlerini pıt pıtlarını beklerken hazırlık yapmayı heves ederken aldım haberi bulantılarıma söylenip duruyordum bitsin artık diyordum şimdi bulantım olsaydı da bebegim benimle olsaydı diyorum sinir krizi geçirdim kanamam vardı dün eve döndüm atlatmaya çalışıyorum geçicek inşallah 2020 agustos anneleri nasip degilmişRabbim kucagınızı boş bırakmasın
Iyi akşamlar kızlar. Giremiyorum bu ara yine . Benim oğlan iyileşmedi 3 haftadır 3 gündür akşam çıkıp inen bir ateşi oluyor doktoru yarın getirin dedi hastaneye gideceğiz diye ayrıntılı randevusu da aldım. 2 haftadır evdeyiz yarın hastane ortamı
Ben daha bi corap bile almadim ya. Şu zamanlar gecse de biseyler almaya baslasak. İnternetten de alamiyorum yine virusten dolayiKaldık böyle
Kontrolden ciktim. 20 cm’lik bir delikanli var icimde. Allah’a sukur amniyon sivisi degilmis. Aciklik durumu da yokmus. Sadece miyomdan kaynakli bir akinti cikti. 1 hafta 10 gun icinde Tekrar akinti ya da kanama olabilirmis ama normalmis. 16 Nisan’a 2. Detay usg randevusu verdi. 21+2 olacagim.
Bebek 19+3 cikti, onden gidiyor. Ben de 1 kg zayiflamisim yine.
Gecmis olsun canim, Allah sifalar versin. Detaylida guzel haberler alman duasiyla.
Gecmis olsun canim benim. Bizede haber ver olur muIyi akşamlar kızlar. Giremiyorum bu ara yine . Benim oğlan iyileşmedi 3 haftadır 3 gündür akşam çıkıp inen bir ateşi oluyor doktoru yarın getirin dedi hastaneye gideceğiz diye ayrıntılı randevusu da aldım. 2 haftadır evdeyiz yarın hastane ortamı
Geçmiş olsun paşaya ,hayırlı haberler alırsın inşallahIyi akşamlar kızlar. Giremiyorum bu ara yine . Benim oğlan iyileşmedi 3 haftadır 3 gündür akşam çıkıp inen bir ateşi oluyor doktoru yarın getirin dedi hastaneye gideceğiz diye ayrıntılı randevusu da aldım. 2 haftadır evdeyiz yarın hastane ortamı
Maşallah boylu poslu delikanlı
Rabbim sabır versin inşallah terkar hamile olur bebeğini kucağına alırsınHepinizden Allah razı olsun zor günler geçiriyorum evladımın hareketlerini pıt pıtlarını beklerken hazırlık yapmayı heves ederken aldım haberi bulantılarıma söylenip duruyordum bitsin artık diyordum şimdi bulantım olsaydı da bebegim benimle olsaydı diyorum sinir krizi geçirdim kanamam vardı dün eve döndüm atlatmaya çalışıyorum geçicek inşallah 2020 agustos anneleri nasip degilmişRabbim kucagınızı boş bırakmasın
Ay maşallah paşayaKontrolden ciktim. 20 cm’lik bir delikanli var icimde. Allah’a sukur amniyon sivisi degilmis. Aciklik durumu da yokmus. Sadece miyomdan kaynakli bir akinti cikti. 1 hafta 10 gun icinde Tekrar akinti ya da kanama olabilirmis ama normalmis. 16 Nisan’a 2. Detay usg randevusu verdi. 21+2 olacagim.
Bebek 19+3 cikti, onden gidiyor. Ben de 1 kg zayiflamisim yine.
Ay maşallah paşaya
Abla nasıl zayıflıyorsunuz ya ben bilmiyorum bu ara kilo mu,evde otura otura zaten yemekle geçiyor günüm ama bu ara annemle falan konuştukta orda olan herkes zayıfladın dedi yok ya görüntüdendir dedim herhalde
Belkide bu stresler bizi zayıflatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?