2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kontrolden ciktim. 20 cm’lik bir delikanli var icimde. Allah’a sukur amniyon sivisi degilmis. Aciklik durumu da yokmus. Sadece miyomdan kaynakli bir akinti cikti. 1 hafta 10 gun icinde Tekrar akinti ya da kanama olabilirmis ama normalmis. 16 Nisan’a 2. Detay usg randevusu verdi. 21+2 olacagim.

Bebek 19+3 cikti, onden gidiyor. Ben de 1 kg zayiflamisim yine.

Asi yaparken hiç acimadigi için sanki bişey olmaz sandim.o günde biseyim yoktu bugün kolum vücudum çok ağrıyor ateşim de hafif var .aşıdan demekki o ağrılarım da ben de grup oldum sandim

Gecmis olsun canim, yazmistim. Kaza sonrasi kafama dikis altildi hem de uyusturulmadan. Onun icin degil, tetanoz agrisi icin aglamistim. Tedbirli gittim bu defa. Kolumu yerinden kimildatmadim. En azindan simdi 2. Doz icin tecrubemiz oldu. Gecmis olsun canim.

Diyecek soz bulamiyorum. Rabbim acini dindirsin guzelim. Allah sabir versin.

Başın sağ olsun.
Rabbim böylesi bir acı bir daha yaşatmasın sabır versin size.

Canım benim nasıl üzüldüm anlatamam. İçim parçalandı inan ki. Buradaki bütün melekler hepimizin. Çok zor Bi durum farkındayım. Acını tahmin bile edemem anlayamam belki ama ne zaman istersen yaz bizlere. Allahım sabır versin inşallah

Çok üzgünüm Allah dayanma gücü versin inşallah.

Allah sabır versin diyecek bir şey bulamıyorum çok üzüldüm

Iyi akşamlar kızlar. Giremiyorum bu ara yine . Benim oğlan iyileşmedi 3 haftadır 3 gündür akşam çıkıp inen bir ateşi oluyor doktoru yarın getirin dedi hastaneye gideceğiz diye ayrıntılı randevusu da aldım. 2 haftadır evdeyiz yarın hastane ortamı

Allah sabır versin inşallah

Gecmis olsun canim, Allah sifalar versin. Detaylida guzel haberler alman duasiyla.

Maşallah boylu poslu delikanlı

Gecmis olsun canim benim. Bizede haber ver olur mu

Geçmiş olsun paşaya ,hayırlı haberler alırsın inşallah

Rabbim sabır versin inşallah terkar hamile olur bebeğini kucağına alırsın

Ay maşallah paşaya
Abla nasıl zayıflıyorsunuz ya ben bilmiyorum bu ara kilo mu,evde otura otura zaten yemekle geçiyor günüm ama bu ara annemle falan konuştukta orda olan herkes zayıfladın dedi yok ya görüntüdendir dedim herhalde
Belkide bu stresler bizi zayıflatıyor

Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Ben bi tane magnezyum bi tane kan ilaci bide omega 3 iciyorum tabi iclerinde baska vitaminlerde var. Sorun şu ki ilaclar aşırı büyük, cok zorlaniyorum yutarken. Sizde var mi boyle bi durum? Açıkçası ilacların fiyatlari da oyle uçuk olunca bitince doktordan muadillerini istiycem. Sizin ilaclarin boyutu da boyle mi?

Sagol fistigim ben isten ayrilmis olmaya bagliyorum canim. Yogun bir stres kaynagindan kurtuldum. Hep derdim isim geregi sisiyorum ben diye kahvalti ve 5 gibi yemek yiyorum. Aralarda badem, ceviz atistiriyorum, kefir iciyorum canim. Sanirim fikren rahat olmak yaradi bana. Doktorum da memnun bu durumdan. Su ana kadar bana 3 kg alma izni vermisti, ben 3 kg verdim Sonraki aylara hakkim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…