Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Ben bi tane magnezyum bi tane kan ilaci bide omega 3 iciyorum tabi iclerinde baska vitaminlerde var. Sorun şu ki ilaclar aşırı büyük, cok zorlaniyorum yutarken. Sizde var mi boyle bi durum? Açıkçası ilacların fiyatlari da oyle uçuk olunca bitince doktordan muadillerini istiycem. Sizin ilaclarin boyutu da boyle mi?
Ahh.. Allah sabırlar versin. Bu dünyada nasibi yokmuş yavrucağın.. En kısa zamanda, en hayırlı şekilde o güzel duygular yeniden nasip olsun size.Ne yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Bişey olmaz okadar dan canın çekmiş sonucta :)Bi çay bardağı kola içsem zararı olur mu bebeğe ya :-/ pizza yaptım da yanında çok kola içmek istiyorum
Canım ben hiçbirşey kullanmıyorum,Zeydde sadece demir ilacı kullanıyordum bunda o da yok şimdilikKızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Ben bi tane magnezyum bi tane kan ilaci bide omega 3 iciyorum tabi iclerinde baska vitaminlerde var. Sorun şu ki ilaclar aşırı büyük, cok zorlaniyorum yutarken. Sizde var mi boyle bi durum? Açıkçası ilacların fiyatlari da oyle uçuk olunca bitince doktordan muadillerini istiycem. Sizin ilaclarin boyutu da boyle mi?
Sadece elevit vitamin kullanıyorum canım ben. Dün doktoruma ayrıntılının raporunu attığımda sordum devam et dedi. 2. Kutu bu. Magnezyumu 12. Haftadan sonra vermişti magvital. Onuda 1 kutu kullandım kesti sonra.Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
İç canım bişey olmaz o kadarla benim canım çektikte içiyorum vallaBi çay bardağı kola içsem zararı olur mu bebeğe ya :-/ pizza yaptım da yanında çok kola içmek istiyorum
Bi kan ilacı, bi de regenesis marka takviye ilaç .. tabi düzenli içtiğim tiroit ilacım var bi de , bu vitamin büyük biraz ama çok zorlamadı beniKızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Gecmis olsun canim benim. Bizede haber ver olur mu
Ben bunlara ek tiroid ve decavit içiyorum.Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Maşallah supersin evet ya son aylara kalsın o kilo haklarınSagol fistigimben isten ayrilmis olmaya bagliyorum canim. Yogun bir stres kaynagindan kurtuldum. Hep derdim isim geregi sisiyorum ben diye kahvalti ve 5 gibi yemek yiyorum. Aralarda badem, ceviz atistiriyorum, kefir iciyorum canim. Sanirim fikren rahat olmak yaradi bana. Doktorum da memnun bu durumdan. Su ana kadar bana 3 kg alma izni vermisti, ben 3 kg verdim Sonraki aylara hakkim olsun.
Maşallah supersin evet ya son aylara kalsın o kilo hakların
Ben de sadece 10-11 gibi kahvaltı ve akşam 7gibi yiyorum çok acıkırsam 3-4 gibi atıştırma yapıyorum yulaf süt,sorunum yemeklerle ekmek yemeyi çok seviyorum bence bana da kilo aldıran odur
Meyve ve tatlıları saymıyoruz dimi?
Mesajınızı tesadüfen gördüm 6.y cm miyom var rahmin dışına doğru büyüyen saplı miyom tüp bebek yaptıracam kararsız kaldım miyomu aldırıp mı yaptırsam aldırmadan mı engel olan yerde değil sizin kaç cm miyomGebelik oncesi 3 litre icerdim zaten. Su miktarini perinatologum yukseltti ve 24 saate yaydi. Miyom, normalde bebege gidecek kani kendine cekilmp kendini besleyen, buyuten ve bebegi gelistirmeyen bir seymis. Kani bebege yonlendirmenin tek yolu da su icmekmis. İlk bebegimi mesela yine 3 litrede kalmistim, miyom sunger gibi kani kendine cekip bebege gondertmemisti diye kaybetmistim.
Benim icin 14 hafta cok kritikti. Bebegin olcusu miyomdan buyuk olana kadar yuksek riskim vardi. Allah’a sukur miyom (ki 2 adet buyuk miyom) bu surecte buyumedi, ustelik bebegim kani kendine cekip miyomu besletmedi diye miyomlar kireclenme gibi beyazlasmaya basladi. Minik oglum benim savasci cikti anasinin kanini miyoma biramadi.durum devam ederse doktora soracagim. ☺
Mesajınızı tesadüfen gördüm 6.y cm miyom var rahmin dışına doğru büyüyen saplı miyom tüp bebek yaptıracam kararsız kaldım miyomu aldırıp mı yaptırsam aldırmadan mı engel olan yerde değil sizin kaç cm miyom
;(( başınız sağolsun.. Rabbim sizlere sabır versinNe yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Kendin yap canım pizzayıKızlar topluca tesekkur ederim cevaplarınız icin
Bende bittiginde doktoruma sorayim belki vermez baska
Bu arada ögünlerden konusmussunuz bende benimkini soyleyeyim. Sabah 10 gibi kalkıyorum biraz fındık, meyve yiyorum 12-1 gibi kahvalti sonrasinda meyve, ikramlik bisey cogu zaman, hic agzim bos kalmiyor evde ne varsa canimin istegine gore. Sonra aksam yemegi ama aksam yemeğinden sonra acıkıyorum bazen oyle olunca bazen tost bazen yine evde ne varsa veya sandavic. Arada cikolata, cips.
Bu virus disardan siparisleri sekteye ugrattiHamburger, pizza vs yiyordum haftada 1-2 ama onlar yok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?