2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canim, acikcasi sormasan yazmayacaktim ama daha bugun doktorum bana ne magnezyum, ne demir ne de baska bir takviye vermeyecegini soyledi. Tamamini dogal yoldan aldiracakmis. Bu ilac ve takviyelerin bobrekte agir Deformasyona sebep olacagini soyledi. Benden test istedi fakat hangi besini yemem gerektigini soylemek icinmis.

Bana sadece Pregnacare (69 TL) ve Wellcare marka D vitamininden (43,5 TL) gunde 1 fis kullandirtiyor. Bunun harici hicbir sekilde ilac kullandirmiyor. Sadece Pregnacare hap formunda oldugu icin beni yoran bir durum yok.

Ahh.. Allah sabırlar versin. Bu dünyada nasibi yokmuş yavrucağın.. En kısa zamanda, en hayırlı şekilde o güzel duygular yeniden nasip olsun size.

Canım ben hiçbirşey kullanmıyorum,Zeydde sadece demir ilacı kullanıyordum bunda o da yok şimdilik

Sadece elevit vitamin kullanıyorum canım ben. Dün doktoruma ayrıntılının raporunu attığımda sordum devam et dedi. 2. Kutu bu. Magnezyumu 12. Haftadan sonra vermişti magvital. Onuda 1 kutu kullandım kesti sonra.

Bi kan ilacı, bi de regenesis marka takviye ilaç .. tabi düzenli içtiğim tiroit ilacım var bi de , bu vitamin büyük biraz ama çok zorlamadı beni

Ben bunlara ek tiroid ve decavit içiyorum.
Kalçamdaki ani krampları anlatınca magnezyuma başladım. Balık çok seven ben asla yiyemiyorum, bitkisel omega alsam da yetersiz olacağını söyledi doktorum ve omegaya da başladım.
Beslenmemin de gayet iyi ve dengeli olduğunu düşünüyorum, balık dışında, ama gerekiyodu bunlar demek ki.

iİaçlar hakkaten epey büyük,omegayı 2 3 seferde ancak yutuyorum. Fiyatlarına gelince de, bu tip takviyeler genel olarak böyle sanırım :/

Decavitve elevit bunlar birbirinin muadili ama maalesef ikisi da büyük. Oğlumda içmiştim ama bu hamilelikte denemedim bile çünkü küçük ilaçta bile zorlandım oyuzden ocean mummy aldım. D vitamini kullanıyorum. Birde tiroit ilacın

Maşallah supersin evet ya son aylara kalsın o kilo hakların
Ben de sadece 10-11 gibi kahvaltı ve akşam 7gibi yiyorum çok acıkırsam 3-4 gibi atıştırma yapıyorum yulaf süt,sorunum yemeklerle ekmek yemeyi çok seviyorum bence bana da kilo aldıran odur
Meyve ve tatlıları saymıyoruz dimi?

Ne zaman karnimda sertlik bisi mi oluyoracaba diye hissetsem sonrası güzel oluyor. 17. Haftada 2 gün sertlik hissetmiştim sonra hareketleri başladıydı şimdi de 3 gündür bi yere toplanma gerilme hissediyordum artık hareketleri dıştan görüyorum. Inşallah yarin ayrıntılı da güzel geçer

Afiyet olsun. Gebelikte alinan kiloya kilo diye bakma canim. Bak olabilir, ekmek yemiyorum ben. Etkisi vardir muhakkak.

Porsiyonu abartmadikca meyve ve tatlilar bence de sayilmasin.

Kızlar topluca tesekkur ederim cevaplarınız icin
Bende bittiginde doktoruma sorayim belki vermez baska

Bu arada ögünlerden konusmussunuz bende benimkini soyleyeyim. Sabah 10 gibi kalkıyorum biraz fındık, meyve yiyorum 12-1 gibi kahvalti sonrasinda meyve, ikramlik bisey cogu zaman, hic agzim bos kalmiyor evde ne varsa canimin istegine gore. Sonra aksam yemegi ama aksam yemeğinden sonra acıkıyorum bazen oyle olunca bazen tost bazen yine evde ne varsa veya sandavic. Arada cikolata, cips.
Bu virus disardan siparisleri sekteye ugratti Hamburger, pizza vs yiyordum haftada 1-2 ama onlar yok suan

Mesajınızı tesadüfen gördüm 6.y cm miyom var rahmin dışına doğru büyüyen saplı miyom tüp bebek yaptıracam kararsız kaldım miyomu aldırıp mı yaptırsam aldırmadan mı engel olan yerde değil sizin kaç cm miyom

Benim biri 6 cm, digeri 4 cm 2 buyuk, bir kac tane kucuk miyom var. Riskli gebe olma gerekcem iki buyuk miyom o Kadar yakin ki; 10 cm olarak degerlendiren doktorlar oldu. Tamami rahim icinde, fakat anuse dogru konumlanmis. Gebelige ve doguma engel degil perinatologumun soyledigine gore. Miyomun varligindan ziyade konumu onemli. Perinatolog Benim durumum icin ameliyati asla onermedi.

Tup bebege dair hic bir fikrim yok. Size tek tavsiyem, gercekten uzman bir perinatologa gorunmeniz. Sayet İstanbul’daysaniz doktorumu tavsiye ederim. Kendisi gereksiz test yaptirmaz, ilac kullandirmaz.

İsmi Prof. Dr. A. Nuri Danisman, Altunizade Acibadem Hastanesi’nde.

Rabbim gonlunuze gore versin.

Kendin yap canım pizzayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…