Yapiyorum pizzanın tum cesitlerini de malum yerden siparis etmesi daha guzel oluyordu zahmetsiz hazir sicakKendin yap canım pizzayı
Ben detaylı ultrason u bu doktor a gittim mükemmel bir doktor riskli gebelik varsa gidilmesi gereken tek doktor bence deBenim biri 6 cm, digeri 4 cm 2 buyuk, bir kac tane kucuk miyom var. Riskli gebe olma gerekcem iki buyuk miyom o Kadar yakin ki; 10 cm olarak degerlendiren doktorlar oldu. Tamami rahim icinde, fakat anuse dogru konumlanmis. Gebelige ve doguma engel degil perinatologumun soyledigine gore. Miyomun varligindan ziyade konumu onemli. Perinatolog Benim durumum icin ameliyati asla onermedi.
Tup bebege dair hic bir fikrim yok. Size tek tavsiyem, gercekten uzman bir perinatologa gorunmeniz. Sayet İstanbul’daysaniz doktorumu tavsiye ederim. Kendisi gereksiz test yaptirmaz, ilac kullandirmaz.
İsmi Prof. Dr. A. Nuri Danisman, Altunizade Acibadem Hastanesi’nde.
Rabbim gonlunuze gore versin.
Çok takmıyorum yani canım istedikte yiyorum sadece gece 10-12 gibi acıkırsam yememek için su çay içiyorumAfiyet olsun. Gebelikte alinan kiloya kilo diye bakma canim. Bak olabilir, ekmek yemiyorum ben. Etkisi vardir muhakkak.
Porsiyonu abartmadikca meyve ve tatlilar bence de sayilmasin.
Teşekkür ederim canım adanadayım maalesef gebe kalmadan kaç cm miyomlar şuan kaç cm büyüdüBenim biri 6 cm, digeri 4 cm 2 buyuk, bir kac tane kucuk miyom var. Riskli gebe olma gerekcem iki buyuk miyom o Kadar yakin ki; 10 cm olarak degerlendiren doktorlar oldu. Tamami rahim icinde, fakat anuse dogru konumlanmis. Gebelige ve doguma engel degil perinatologumun soyledigine gore. Miyomun varligindan ziyade konumu onemli. Perinatolog Benim durumum icin ameliyati asla onermedi.
Tup bebege dair hic bir fikrim yok. Size tek tavsiyem, gercekten uzman bir perinatologa gorunmeniz. Sayet İstanbul’daysaniz doktorumu tavsiye ederim. Kendisi gereksiz test yaptirmaz, ilac kullandirmaz.
İsmi Prof. Dr. A. Nuri Danisman, Altunizade Acibadem Hastanesi’nde.
Rabbim gonlunuze gore versin.
Afiyet olsunKola içtim valla hem de bi su bardağıpişman mıyım biraz ama nasıl özlemişim 5 aydır içmiyordum
Ya ne güzel sabah kalkınca ben ac kalkıyorum ,yüzümü yıkadıktan sonra mutfakta bitiyorum hemen yemekKızlar topluca tesekkur ederim cevaplarınız icin
Bende bittiginde doktoruma sorayim belki vermez baska
Bu arada ögünlerden konusmussunuz bende benimkini soyleyeyim. Sabah 10 gibi kalkıyorum biraz fındık, meyve yiyorum 12-1 gibi kahvalti sonrasinda meyve, ikramlik bisey cogu zaman, hic agzim bos kalmiyor evde ne varsa canimin istegine gore. Sonra aksam yemegi ama aksam yemeğinden sonra acıkıyorum bazen oyle olunca bazen tost bazen yine evde ne varsa veya sandavic. Arada cikolata, cips.
Bu virus disardan siparisleri sekteye ugrattiHamburger, pizza vs yiyordum haftada 1-2 ama onlar yok suan
Teşekkür ederim canım adanadayım maalesef gebe kalmadan kaç cm miyomlar şuan kaç cm büyüdü
Ben detaylı ultrason u bu doktor a gittim mükemmel bir doktor riskli gebelik varsa gidilmesi gereken tek doktor bence de
Ben normalde esim olmadiginda uyaninca hemen kahvalti yapardim ama simdi degisti duzenimiz.Ya ne güzel sabah kalkınca ben ac kalkıyorum ,yüzümü yıkadıktan sonra mutfakta bitiyorum hemen yemekyoksa baş dönmesimi dersin,uyuşması mı dersin
Abla ya sen ne kadar yardimsever birisisinAdana’da da muhakkak iyi bir hekim bulma sansiniz olur. Adana Adli Tip’ta arkadasim var. İsterseniz ona sorayim, hekimler tanir birbirini.
Gebe kalmadan onceki boyutlar bunlar. Allah’a sukur su an kireclenmeye basladilar, yani bebek kani miyomlara yonlendirmedigi icin beslenemiyorlar.
Abla ya sen ne kadar yardimsever birisisinhic tanımadan hepimizin ne sıkıntısı olsa yapabilcegin herseyi yapmak istiyorsun. Seni taniyanlar cok sansli, icimden geldi yazmak istedim
Çok sevinirim canım senin adına da çok mutlu oldum sıkıntısız bu süreç atlatılır inşallahAdana’da da muhakkak iyi bir hekim bulma sansiniz olur. Adana Adli Tip’ta arkadasim var. İsterseniz ona sorayim, hekimler tanir birbirini.
Gebe kalmadan onceki boyutlar bunlar. Allah’a sukur su an kireclenmeye basladilar, yani bebek kani miyomlara yonlendirmedigi icin beslenemiyorlar.
Gerçekten çok iyi yüreklisiniz ben ilk kızıma 5cm ile hamile kaldım 10 cm ile doğuma gittim sıkıntı olmadı şuan 6.5 cm kardeş istiyoruz tüp denedik olmadı ikinci tüp için acaba aldırıp mı denesek dedik ama gerek yok sanırım ya rahme müdahale etmeyeCanimsinBurada olma amacimiz birbirimize destek olmak, yeri geldi mi dertlesmek, keske elimden fazlasi gelse. Dilerim hepimiz saglikla kavusuruz evlatlarimiza.
Çok sevinirim canım senin adına da çok mutlu oldum sıkıntısız bu süreç atlatılır inşallah
Amin inşallah ikiz istiyorum ama risk tabi :)İnsallah canim, sagolasin iyi dileklerin icin. Yarin arkadasimla konusur, bir isme ulasir ulasmaz yazarim. Rabbim bu duygulari tez zamanda sana da yasamayi nasip etsin, sihhatli evlatlarin olsun insallah.
Gerçekten çok iyi yüreklisiniz ben ilk kızıma 5cm ile hamile kaldım 10 cm ile doğuma gittim sıkıntı olmadı şuan 6.5 cm kardeş istiyoruz tüp denedik olmadı ikinci tüp için acaba aldırıp mı denesek dedik ama gerek yok sanırım ya rahme müdahale etmeye
Amin inşallah ikiz istiyorum ama risk tabi :)
Çok teşekkür ederim benim de dualarım sizinle sıkıntısız geçsin süreçTesekkur ederim, o sizin kalbinizin iyiligi.Miyom o kadar kendine ve lokasyonuna ozgu bir sey ki; kestirilemiyor. Bunun icin de gercekten tecrubeli hekim gerekiyor. Dilerim kiziniz en kisa zamanda abla olur. Siz de ameliyatsiz bu sureci atlatirsiniz. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?