2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kendin yap canım pizzayı
Yapiyorum pizzanın tum cesitlerini de malum yerden siparis etmesi daha guzel oluyordu zahmetsiz hazir sicak yoksa normal pizza olsun patates pizzası olsun veya hamburger bu tarz olan herseyi evde yapiyorum. Adana bile yapiyorum evde bakma herseyi evde yapabiliyorum ama iste zahmetsiz olanda cazip geliyordu bazen :)))

Ben detaylı ultrason u bu doktor a gittim mükemmel bir doktor riskli gebelik varsa gidilmesi gereken tek doktor bence de

Afiyet olsun. Gebelikte alinan kiloya kilo diye bakma canim. Bak olabilir, ekmek yemiyorum ben. Etkisi vardir muhakkak.

Porsiyonu abartmadikca meyve ve tatlilar bence de sayilmasin.
Çok takmıyorum yani canım istedikte yiyorum sadece gece 10-12 gibi acıkırsam yememek için su çay içiyorum
Aslında boyuma göre zaten daha var
Bebişler sağlıklı olsun yeter ki

Teşekkür ederim canım adanadayım maalesef gebe kalmadan kaç cm miyomlar şuan kaç cm büyüdü

Ya ne güzel sabah kalkınca ben ac kalkıyorum ,yüzümü yıkadıktan sonra mutfakta bitiyorum hemen yemek yoksa baş dönmesimi dersin,uyuşması mı dersin

Teşekkür ederim canım adanadayım maalesef gebe kalmadan kaç cm miyomlar şuan kaç cm büyüdü

Adana’da da muhakkak iyi bir hekim bulma sansiniz olur. Adana Adli Tip’ta arkadasim var. İsterseniz ona sorayim, hekimler tanir birbirini.

Gebe kalmadan onceki boyutlar bunlar. Allah’a sukur su an kireclenmeye basladilar, yani bebek kani miyomlara yonlendirmedigi icin beslenemiyorlar.

Ben detaylı ultrason u bu doktor a gittim mükemmel bir doktor riskli gebelik varsa gidilmesi gereken tek doktor bence de

Ben de uzun arastirmalar sonucu kendisinde karar kilmistim. İlk gebeligimde memnun kaldigim icin (dogurmak kismet olmasa da) basindan beri ona takibe gidiyorum. İcim rahat ediyor.

Ya ne güzel sabah kalkınca ben ac kalkıyorum ,yüzümü yıkadıktan sonra mutfakta bitiyorum hemen yemek yoksa baş dönmesimi dersin,uyuşması mı dersin
Ben normalde esim olmadiginda uyaninca hemen kahvalti yapardim ama simdi degisti duzenimiz.
Sabah esim Arasa bakiyor ben uyuyorum sonra ben 10 gibi kalkiyorum esim uyumaya gidiyor oyle olunca biseyler atıştırıyorum Aras ta kalkip hemen kahvalti istemez kuruyemis yer öncesinde. İste sonra kalk anca kahvalti hazirla ye sonraya kaliyor esimin uyanmasini bekleyince :) 2 saat falan kesin oluyor ama uyandiktan sonra kahvaltiya oturmam

Abla ya sen ne kadar yardimsever birisisin hic tanımadan hepimizin ne sıkıntısı olsa yapabilcegin herseyi yapmak istiyorsun. Seni taniyanlar cok sansli, icimden geldi yazmak istedim

Abla ya sen ne kadar yardimsever birisisin hic tanımadan hepimizin ne sıkıntısı olsa yapabilcegin herseyi yapmak istiyorsun. Seni taniyanlar cok sansli, icimden geldi yazmak istedim

Canimsin Burada olma amacimiz birbirimize destek olmak, yeri geldi mi dertlesmek, keske elimden fazlasi gelse. Dilerim hepimiz saglikla kavusuruz evlatlarimiza.

Çok sevinirim canım senin adına da çok mutlu oldum sıkıntısız bu süreç atlatılır inşallah

Canimsin Burada olma amacimiz birbirimize destek olmak, yeri geldi mi dertlesmek, keske elimden fazlasi gelse. Dilerim hepimiz saglikla kavusuruz evlatlarimiza.
Gerçekten çok iyi yüreklisiniz ben ilk kızıma 5cm ile hamile kaldım 10 cm ile doğuma gittim sıkıntı olmadı şuan 6.5 cm kardeş istiyoruz tüp denedik olmadı ikinci tüp için acaba aldırıp mı denesek dedik ama gerek yok sanırım ya rahme müdahale etmeye

Çok sevinirim canım senin adına da çok mutlu oldum sıkıntısız bu süreç atlatılır inşallah

İnsallah canim, sagolasin iyi dileklerin icin. Yarin arkadasimla konusur, bir isme ulasir ulasmaz yazarim. Rabbim bu duygulari tez zamanda sana da yasamayi nasip etsin, sihhatli evlatlarin olsun insallah.

Tesekkur ederim, o sizin kalbinizin iyiligi. Miyom o kadar kendine ve lokasyonuna ozgu bir sey ki; kestirilemiyor. Bunun icin de gercekten tecrubeli hekim gerekiyor. Dilerim kiziniz en kisa zamanda abla olur. Siz de ameliyatsiz bu sureci atlatirsiniz.

Arkadaşlar iyi geceler
Burda amniyosentez önraporu çıkan arkadaşımız vardı nikini unuttum güzel haberler varmı o arkadaşımızdan

Çok teşekkür ederim benim de dualarım sizinle sıkıntısız geçsin süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…