- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Ay bizde Zeyd sabah 7-8gibi kalkıyor eşimde onunla beraber Zeyd zaten kalkar kalkmaz süt istiyor nesquickli onu babası hazırlayıp veriyor 10gibi ben kalkıyorum hemen kahvaltı Hazırlayıp yapıyoruz ,Ben normalde esim olmadiginda uyaninca hemen kahvalti yapardim ama simdi degisti duzenimiz.
Sabah esim Arasa bakiyor ben uyuyorum sonra ben 10 gibi kalkiyorum esim uyumaya gidiyoroyle olunca biseyler atıştırıyorum Aras ta kalkip hemen kahvalti istemez kuruyemis yer öncesinde. İste sonra kalk anca kahvalti hazirla ye sonraya kaliyor esimin uyanmasini bekleyince :) 2 saat falan kesin oluyor ama uyandiktan sonra kahvaltiya oturmam
CanimsinBurada olma amacimiz birbirimize destek olmak, yeri geldi mi dertlesmek, keske elimden fazlasi gelse. Dilerim hepimiz saglikla kavusuruz evlatlarimiza.
Ya diyorum kalbi kiraz gibi görüyorum artık kafayı nasıl yemekle bozduysam diyeneyse ki doğru görmüşüm
Benimkide büyük canım. Bi omega içeren innate diye multivitamin bide ferramat isimli kan hapı içiyorum.Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Ben bi tane magnezyum bi tane kan ilaci bide omega 3 iciyorum tabi iclerinde baska vitaminlerde var. Sorun şu ki ilaclar aşırı büyük, cok zorlaniyorum yutarken. Sizde var mi boyle bi durum? Açıkçası ilacların fiyatlari da oyle uçuk olunca bitince doktordan muadillerini istiycem. Sizin ilaclarin boyutu da boyle mi?
Ben Bursada yasiyorum ama merkeze uzak bi ilce Yalovaya yakinim o yuzden Yalovaya gidiyorum. Topicin ilk sayfasina bakarsaniz orda Bursada yasayan bikac arkadas oldugunu gorursunuz isterseniz onlari etiketleyin gormeleri acisindanMerhaba kizlar,aranızda Bursa'da yaşayan var mı? Detaylı icin perinatolog arıyorum,doktorum Uludağ üniversitesinde bir doktor önermişti malesef bu koronadan dolayı hasta kabul etmiyorlarbir tane de acıbadem de var adam 1750 gibi bir rakama bakıyor pahalı değil mi sizce?çok fiyat bilgimde yok acikcasi
Merhaba kizlar,aranızda Bursa'da yaşayan var mı? Detaylı icin perinatolog arıyorum,doktorum Uludağ üniversitesinde bir doktor önermişti malesef bu koronadan dolayı hasta kabul etmiyorlarbir tane de acıbadem de var adam 1750 gibi bir rakama bakıyor pahalı değil mi sizce?çok fiyat bilgimde yok acikcasi
Tamam canım çok sağol bakayimBen Bursada yasiyorum ama merkeze uzak bi ilce Yalovaya yakinim o yuzden Yalovaya gidiyorum. Topicin ilk sayfasina bakarsaniz orda Bursada yasayan bikac arkadas oldugunu gorursunuz isterseniz onlari etiketleyin gormeleri acisindanonlar sizin gibi daha merkez yerde yasiyolar. Benimki köyün bir tık üstü
Aynen Allah korusun sorun olsa dediğin gibi on bin de veririm ama detaylı için fazla gibi,İstanbul'da seceenek çok oraya da gidilmez su salgın dabana da çok geldi, yani bir sorun gördüğünde düzeltebilen bir doktor olsa yemin ederim 10bin de veririrm ama napacak ki? tek yapabileceği sorunları tespit etmek. bence daha uygun bir perinatolog da -biraz da tavsiye edilen bir perinatolog tabi- bunu yapabilir
Ben öyle düşünmüyorum evet hiç bir şey yapamaz ben başka yerde 500 TL verdimm prf diye güvendim bana aminosentez önerdi acıbadem de Ahmet Nur i bey çok pahalı ama yinede ona gittim adam içimi rahatlattı o korkuyu yaşamayın bence tabiki imkan dahilinde ben Ahmet Nuri ye 1300 TL yaptırdım detaylı ultrason ubana da çok geldi, yani bir sorun gördüğünde düzeltebilen bir doktor olsa yemin ederim 10bin de veririrm ama napacak ki? tek yapabileceği sorunları tespit etmek. bence daha uygun bir perinatolog da -biraz da tavsiye edilen bir perinatolog tabi- bunu yapabilir
Ben öyle düşünmüyorum evet hiç bir şey yapamaz ben başka yerde 500 TL verdimm prf diye güvendim bana aminosentez önerdi acıbadem de Ahmet Nur i bey çok pahalı ama yinede ona gittim adam içimi rahatlattı o korkuyu yaşamayın bence tabiki imkan dahilinde ben Ahmet Nuri ye 1300 TL yaptırdım detaylı ultrason u
Merhaba kizlar,aranızda Bursa'da yaşayan var mı? Detaylı icin perinatolog arıyorum,doktorum Uludağ üniversitesinde bir doktor önermişti malesef bu koronadan dolayı hasta kabul etmiyorlarbir tane de acıbadem de var adam 1750 gibi bir rakama bakıyor pahalı değil mi sizce?çok fiyat bilgimde yok acikcasi
off kızlar canım sıkıldı,
cumartesi günü gidip şu detaylıyı atlatacaktım, doktorun işi çıkmış randevularını ertelemiş.
ben de panikle çarşamba gitmiştim ya kendi doktoruma, iyi bari çarşamba olsun haftaya dedim. Hem bu ay baya masrafımız oldu bari bir ay sonra öderiz diye ama yine de canım sıkıldı.
Benimki bursa Acıbadem,üstelik doktor prof da değil,siz çok uyguna yaptirmissiniz,bugün aradım zaten fiyat için değiştirmezlerBursa’da degilim.
Ben Altunizade Acibadem’e gidiyorum. Fiyati ne zaman ogrenmistiniz? 2750 tl gibi bir Fiyatlari vardi detayli usg icin, fakat 15 Subat’ta yonetim kurulu karariyla fiyatlari 950 TL’ye indirdiler. Sansima ben 2 gun ile 950 TL’lik fiyattan yaptirmistim ilk detayliyi. 3 hafta sonra yine 2. Detay yapilacak. Fiyat yine 950 TL. İsterseniz tekrar sorun fiyat konusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?