2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Normalde takip doktorun olmadigi icin mi 1300 TL acaba? Ben 950 veriyorum detaylilara.

Yanlış anlamışım detaylı ultrasyon 2179 liraymis başka seçeneğim de yok napsam bilemedim

Araciniz varsa yerinizde olsam İstanbul’a gelir yaptirirdim. Dun de yazdim, Altunizade’deki pandemi hastanesi degil ve ust duzey onlem alinmis, hayli sakindi. Yakit+detay Usg daha uyguna gelir.

Araciniz varsa yerinizde olsam İstanbul’a gelir yaptirirdim. Dun de yazdim, Altunizade’deki pandemi hastanesi degil ve ust duzey onlem alinmis, hayli sakindi. Yakit+detay Usg daha uyguna gelir.
Bizde düşündük kendi aracimizla geliriz sorun olmaz ama orası nasıl 950 oluyor özel sigortaniz vardır sizin,yoksa mümkün değil.

Kardeşimin eşi sanırım bezmialem de yaptırmıştı bir kaç hafta önce prof a 450 falan di.Tabi oraya da gidilmez su aşamada,zaten hasta almiyorlardir

Benimki bursa Acıbadem,üstelik doktor prof da değil,siz çok uyguna yaptirmissiniz,bugün aradım zaten fiyat için değiştirmezler
950 tl kendi takip doktorum oldugu icin olabilir. Kendisi profesor. Baska arkadas benim doktoruma 1300 TL’ye detay yaptirmis. Muhtemelen sizin icin de bu fiyat gecerli olacaktir. Fakat yine de 2 kusur bin Vermek yerine 1300 icin İstanbul’a gelirim ki; Prof. Nuri Danisman hocayi tek gecerim bu konuda.

Ya çok teşekkür ederim gerçekten,aynen özel araçla geliş gidiş yine iki bini bulur ama en azinda prof ve içimize daha çok sinecek,burdaki doktor prof değil ona ragmen çok fazla fiyat farkı var

Ozel saglik sigortamin gebelik teminati Eylul 2020’de devreye girecek. Su an kurumsuz hastayim. Fakat yuksek risk grubunda oldugum icin ucretli olarak Acibadem’deki prof perinatologun takip hastasiyim. Sanirim zaten takipli gebesi oldugum icin 950 TL fiyat var. Dedigim gibi 3000 liraya yakinken, indirime gittiler. Demekki sadece benim gittigim hastane (belki de İstanbul icin) gecerli bir fiyat. Evet burada okuyorum prof olmayan perinatologlara o fiyati odeyen arkadaslar oluyor fakat bendeki durum bu.

Ya çok teşekkür ederim gerçekten,aynen özel araçla geliş gidiş yine iki bini bulur ama en azinda prof ve içimize daha çok sinecek,burdaki doktor prof değil ona ragmen çok fazla fiyat farkı var

Altunizade Asya’da oldugu icin bence yakit cok da fazla tutmaz. Artik kafe restaurantlar da kapali, yemek masrafi da olmaz mecbur yaniniza alirsiniz yiyeceginizi. Bence arayip bir fiyat isteyin. 1700 TL’ye bu isi kapatirsiniz gibi geliyor.

Altunizade Asya’da oldugu icin bence yakit cok da fazla tutmaz. Artik kafe restaurantlar da kapali, yemek masrafi da olmaz mecbur yaniniza alirsiniz yiyeceginizi. Bence arayip bir fiyat isteyin. 1700 TL’ye bu isi kapatirsiniz gibi geliyor.
Bakalım aradım birazdan dönerler fiyat bilgisi için,fiyatta önemli tabi de bir de doktor icime sinmeli en azından verdiğim paraya degmeli

Benim perinatolog 500 tl bu arada. Bak Gemlikte radyologlar var bizim burda cok kisi gidiyor. Ben 4 sene once perinatologa 450 tl vermisken arkadaslarim 200 civari bisey vermisti ordaki radyologa buda aklinda olsun
Sağol canım,şuan için İstanbul çok mantikli geliyor,benim ikili testim orta risk grubunda cikmisti doktorum perinatolog görsün istiyor o sebeple özellikle riskli gebelik uzmanı istiyorum ve araştırıyorum

canım seninki de nuri danışmandı değil mi?

bakalım olmadı ona alacağım tabi yer bulabilirsem. çok canım sıkıldı sabaha karşı da kötü bir rüya gördüm, dün de evde ayna kırıldı kurutma makinesinin üstünden düştü, çamaşır makinesi çalışırken. eşimle kavga ettim modum çok düşük. sabah da ertelenince canım çok sıkıldı

Benim sabah mide bulantıları istifra etmelerim yine başladı ne güzel 1 aydır yoktu bir haftadir her sabah oluyor
Benim 4-5gündür sabah bulantım var şimdilil ben çıkarmadım ama bulantılar can sıkıca tekrardan

Aa hangi şehir? Yasak gelse de gelmese de ben 14 gündür çıkmıyorum eşim yasak koydu bana zaten 22 nisanda detaylı randevum var o da şehir hastanesinde. Sadece beklemedeyim. Hamile gibi de hissetmiyorum zaten değişik henüz kığırdamadı hissetmiyorum ondan galiba. Ya da evde iki çocuk var yavrum kımıldasa bile arada kaynıyodur

Kızlar yardimlariniz için çok sağolun prof Nuri hocaya randevu aldım 950 lira,çok şaşkınım burdan aldığım fiyattan sonra bu bedeva geldi

canım tatlicincap ın hocasından mı aldın
evet ben de bir de recep hasa sordum
ona bile 900 tl dediler nakit yaa.
ki çok çok iyi bir doktor resmen uçmuş diğeri gerek yok.

Canim, doktorumu tavsiye ederim. Fakat lutfen batil inanclarla hareket etme. Aynanin kirilacagi varmis, kirilmis. Yenisini alirsin, daha guzelini alirsin.
Her iste bir hayir vardir deyip gecelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…