2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canim, doktorumu tavsiye ederim. Fakat lutfen batil inanclarla hareket etme. Aynanin kirilacagi varmis, kirilmis. Yenisini alirsin, daha guzelini alirsin.
Her iste bir hayir vardir deyip gecelim bence.

öyle canım
belki senin doktoruna giderim daha iyi olur
bu arada 22. haftaya girdim ve hala hissetmiyorum bebeği
ya da bişeyler oluyor ve hiç anlamıyorum

canım @sanabenzeyenlervar ın hocasından mı aldın
evet ben de bir de recep hasa sordum
ona bile 900 tl dediler nakit yaa.
ki çok çok iyi bir doktor resmen uçmuş diğeri gerek yok.
Evet canım ondan aldım,zaten bursa yakın bir de asya tarafındaymis gider geliriz inşallah.

Nasıl pozitif bir doktor mu bilen yazarsa sevinirim zira çok pinpirikliyim

Evet canım ondan aldım,zaten bursa yakın bir de asya tarafındaymis gider geliriz inşallah.

Nasıl pozitif bir doktor mu bilen yazarsa sevinirim zira çok pinpirikliyim

en iyi @sanabenzeyenlervar bilir.
ama bize yazdığı kadarıyla öyle şu testi yaptır aman amniyosentez yaptır, diye insanın içini yemeyen kendinden emin net bir doktor gibi geldi bana.

Ben Türkiye'de yaşamıyorum, burada resmi yasak getirildi. Türkiye'de sadece yaşlılara çıktı şu an için. Ben de emin olamıyordum 4 gün öncesine kadar. Hatta burada da yazmıştım arada pıt pıt vuruyor ama bilemiyorum bebek mi diye. O mesajı yazdığım gibi durmadan oynamaya başladı. 4 gündür belli aralıklarla varlığını hissettiriyor, çok mutlu oluyorum. Ama öyle güm güm vurmuyor. Sadece kıpırdıyor. Belki şişman olduğumdan o sert vursa da bana pıt pıt geliyodur. Hareketli bir hayatınız varsa hafif olduğu için hissedemiyor olabilirsiniz. Bu haftadan sonra hızlı büyüyecekler hepimiz net hissederiz inşallah hayırlısıyla.

Okuduğum kitaplardan izlediğim videolardan bildiğim üzere 20. haftadan sonra sola yatmak gerekiyor, sağ da sakıncalı değil ama bebek böbreğe baskı uyguladığı için rahat edemiyormuşuz. Bir o yana bir bu yana dönüyorum ama kendimi bazen yüz üstü bulunuyorum. Yastık koyuyorum dönmeyeyim diye. Ama nafile. Eşime de beni gece sırt üstü görürse döndür dedim ama onun uykusu benimkinden derin. Alışırım inşallah ya. Hamilelik yastığı varmış ama o yastığı alacak yerler de kapalı ki...

Daha komik bir şey söyliyim mi? Benim giyecek kıyafetim yok. 3 hamile taytım var çevire çevire giyiyorum. Alışveriş yaparız diyorduk, tüm mağazalar kapandı, hamilelelere dışarı çıkma yasağı geldi . Karnımı sıkıyor giydiklerim, ben de napim hiç acımıyorum makasla kesiyorum belinden. Hani Allah yazdıysa bozsun ama kendimi bazen savaşta hamile kalmış gibi hissediyorum.

Kaç litre su içiyorsunuz günde. 2-3 arası içiyorum. Yeterlidir herhalde, di mi ? Bazen daha da çok içiyorum ama 2 kesin alt limitim. Bir de yazışmalarınızı okuyorum ayrıntılı ultrasoundlar amma pahalıymış sizin orada. Bir maaş istiyorlar resmen. Ağzım açık kalıyor okurken. Burada 60-120 Euro arası değişiyor.

Sağlık ocağındaki hemşire mesaj attı dün bahsetmiştim tetenoz aşısı için, haftaya Cuma’ya saat 9 a randevu verdi, şimdi merak ettiğim şu: 20 hafta 6 günlük hamile olucam, geç olmaz değil mi ? Aklıma takıldı sonradan 20. Haftada arıcam diyordu ama biraz zorlasan 21. Hafta oluyo neredeyse sıkıntı olur mu ?

Yok canım hiçbir sıkıntı olmaz. Zorda kalınca 26.haftaya kadar yolu varmış:)

Benim daha var ama doktorum eğer bu şekilde korona devam ederse yirminci hafta değil ileriki haftalarda bile gidebilirsin demisti,iki doz vuruluyor galiba tek doz da vurulabilirsin dedi

Bir şey daha sorayım , ikinci seviye ultrason için detaylı ultrason demiyormuş radyoloji uzmanından randevu aldım tamam ama burada siz konuşuyordunuz aklıma takıldı baktım yardımcı doçentmiş, içim huzursuz oldu bu konuda ne düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar,
Bu salgın olayından ötürü çoğu özel hastaneler pandemi hastanesi oldu. Şansa benim gittiğimde olmuşgitsen bir dert gitmesen bir dert ne yapacaz böyle. Sizin hastaneler ne durumda öğrenebildiniz mi?

Benim gittigim hastane pandemi hastanesi oldu mu bilmiyorum ama gecen hafta perinatolog gelmemis. Haftada 1 gun geliyor İstanbuldan. Bundan sonra gelip gelmeyecegi meçhul

Bu arada tetenoz aşısı için 1 ay daha erteleyebiliriz dedi sağlık ocağındaki hemşire ama şimdi düşünüyorum o zamanlar daha sıkıntılı olacak gibi en iyisi eşim haftaya evde pazartesi gidip aradan çıkarmak daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapayım,

Benim gittigim hastane pandemi hastanesi oldu mu bilmiyorum ama gecen hafta perinatolog gelmemis. Haftada 1 gun geliyor İstanbuldan. Bundan sonra gelip gelmeyecegi meçhul
Tam sıkıntılı ana denk geldik. En azından şu detaylıları bir atlatabilsek Allahın izniyle.

Bende 19+5 im dün aradım ulaşamadım bugün aradılar gel yapalım diye yeni yaptırıp geldim eve zaten genelde 20. haftada gelin diyolar

benim haftaya 2.si vurulacak, ben ertelemeyi düşünmüyorum yaa çünkü ilerde salgın daha da artacak. git olsun bitsin zaten sağlık ocakları boş şu sıralar, bir şeye dokunma

ben şimdide 1yastık aldım bacak arama gece türlü çeviriyorum o yastığı,2-3lt arası ancak içebiliyorum bende 3ten aşağı tutmamak lazım aslında ama ben sudan çok tiksinmiştim 2ye bile razı geliyordum,burada malesef proflarda ve işinde iyi olan bir çok doktorda fiyatlar uçuk,ben profa yaptırıcam o da 500,perinatolog olsa iyiydi ama güveniyorum iyi bir doktormuş herkes çok memnun,alışveriş için aynen katılıyorum kargoya gğvenmediğimiz için o şekilde de sipariş veremiyoruz zaten evdeyim diyip koyverdim
farketmez canım
radyoloji,proflar ve doçentler yapıyor riskli gebeliklerde perinatologlar yapıyor,doktor alanında uzmansa zaten Allah korusun ufak bi sıkıntı olsa perinatoğa yönlendirir,bdnde radyoloji ve profesör arasında kalmıştım ama profu araştırdım herkes çok memnun
benimki olmamış ama olur diye çok korkuyorum daha randevumada çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…