Ben hiç sormadım hastaneye pandemi hastanesi oldu mu diyeMerhaba kızlar,
Bu salgın olayından ötürü çoğu özel hastaneler pandemi hastanesi oldu. Şansa benim gittiğimde olmuşgitsen bir dert gitmesen bir dert ne yapacaz böyle. Sizin hastaneler ne durumda öğrenebildiniz mi?
Ne yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Kontrolden ciktim. 20 cm’lik bir delikanli var icimde. Allah’a sukur amniyon sivisi degilmis. Aciklik durumu da yokmus. Sadece miyomdan kaynakli bir akinti cikti. 1 hafta 10 gun icinde Tekrar akinti ya da kanama olabilirmis ama normalmis. 16 Nisan’a 2. Detay usg randevusu verdi. 21+2 olacagim.
Bebek 19+3 cikti, onden gidiyor. Ben de 1 kg zayiflamisim yine.
Kızlar kac tane ilac iciyorsunuz?
Ben bi tane magnezyum bi tane kan ilaci bide omega 3 iciyorum tabi iclerinde baska vitaminlerde var. Sorun şu ki ilaclar aşırı büyük, cok zorlaniyorum yutarken. Sizde var mi boyle bi durum? Açıkçası ilacların fiyatlari da oyle uçuk olunca bitince doktordan muadillerini istiycem. Sizin ilaclarin boyutu da boyle mi?
Gecen gun kasilmam olunca doktorum yazdi magnezyum oyle oldugu icin simdi gunasiri icmeye korkuyorum. Vitamini oyle yapicam ama.Bnm bitek magnezyum büyük onuda birgun iciyrm birgun içmiyorum
Benim her gun ictigim demir hapim ve g. ferro diye cogu vitaminin icinde oldugu takviye ayrica da magnezyum.(3 ayrı ilaç) Hamilelikten önce ciddi kabizlik sorunum vardi benim hemen hemen 10 yildir. Hamile kalinca bi gun az daha hastanelik oluyordum. Doktorumdan Allah razi olsun bunun icin magnezyum yazdı. Her gun duzenli iciyorum. Oyle cok rahatlatti ki.. Kabizlik cok ciddi bi sorun cunku. Hem psikolojik acidan hem kilo acisindan vs vsGecen gun kasilmam olunca doktorum yazdi magnezyum oyle oldugu icin simdi gunasiri icmeye korkuyorum. Vitamini oyle yapicam ama.
Bu haftada olan kasilma beni korkuttu açıkçası dah cok erken ve doktora da gidemiyoruz malum
Ne yazıcamı bilmiyorum yaşamıyor gibiyim bebegimin kalbının atmadıgını ögrendim ve bebegimi kaybettim yaşamıyor gibiyim inşallah hepiniz saglıkla alırsınız bebeginizi kucagınıza ben artık yokum burda Allaha emanet olun
Kızlar, gebeler
İzmir de ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız.
Ben Medical parka gidiyorum, ayrıntılı ultrason için orası yüksek fiyat istiyor, onu da geçtim, Dr um hastane Dr undan farklı bir Dr önerdi.
İkisi de perinatolog.
Ben oglum da perinatologa gitmemiştim, radyoloji uzmanı bakmıştı.
Perinatolog zaten riskli gebeliklerde diye biliyorum.
Bir yandan daha uygun bir hastanede radyoloji uzmanina baktirayim diyorum, diğer yandan hiç hastane ortamına girmeden direk özel muayeneye mi gitsem diyorum, kararsizim kısaca..
İkisi arasında da iki katından fazla fark var bu arada..
Siz neler yaptınız, nereye gittiniz.
Söylerseniz fikir ediniyim bende ☺
Ben de hastaneye gitmiyorum. Alsancak'ta bi doktora gidiyorum.16. haftamda bakmıştı böbreklerine kalbine falan ama esas 1 ay sonra demişti. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Detaylıyı kendi doktorum yapacak yani. Yani sadece muayene ücretini ödeyeceğim. Gerek görürsem perinatolog a yönlendiriyorum demişti. Yine de kişinin kendi tercihi. Ben o yüzden tekrar başka doktora gitmeyi düşünmüyorum. Tabi ki umarım güzel hayırlı haberler alırım da gerek kalmaz.Kızlar, gebeler
İzmir de ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız.
Ben Medical parka gidiyorum, ayrıntılı ultrason için orası yüksek fiyat istiyor, onu da geçtim, Dr um hastane Dr undan farklı bir Dr önerdi.
İkisi de perinatolog.
Ben oglum da perinatologa gitmemiştim, radyoloji uzmanı bakmıştı.
Perinatolog zaten riskli gebeliklerde diye biliyorum.
Bir yandan daha uygun bir hastanede radyoloji uzmanina baktirayim diyorum, diğer yandan hiç hastane ortamına girmeden direk özel muayeneye mi gitsem diyorum, kararsizim kısaca..
İkisi arasında da iki katından fazla fark var bu arada..
Siz neler yaptınız, nereye gittiniz.
Söylerseniz fikir ediniyim bende ☺
İzmir demi canım, ne kadar muayenesi ?Valla canım ben ayın 1 inde kendi kliniği olan radyoloji uzmanina gidicem. Ücreti de uygun herhangi bir risk olursa (inşallah olmaz) o zaman perinatologa gitmeyi düşünüyorum . Günler geçiverse de görsem bebeğimi.. Valla özledim hee..
İnşallah gerek kalmaz canım.Ben de hastaneye gitmiyorum. Alsancak'ta bi doktora gidiyorum.16. haftamda bakmıştı böbreklerine kalbine falan ama esas 1 ay sonra demişti. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Detaylıyı kendi doktorum yapacak yani. Yani sadece muayene ücretini ödeyeceğim. Gerek görürsem perinatolog a yönlendiriyorum demişti. Yine de kişinin kendi tercihi. Ben o yüzden tekrar başka doktora gitmeyi düşünmüyorum. Tabi ki umarım güzel hayırlı haberler alırım da gerek kalmaz.
Sinan Tan'ı ben de detaylı için araştırırken gördüm. Yorumlar çok iyi. 40-45 dk ilgileniyormuş. Fiyatı da galiba 350 TL civarı güncel halini öğrenemedim ama. Herkes memnun. Adam detaylı baka baka iyice uzmanlaşmıştır zatenBirde doktor aklımı karıştırdı. Perinatologa gideceğim biliyorsunuz. Ayrıntılı mevzusu açılınca Özgür derene gideceğimi söyledim. 900-1000 lira muayene ücreti vermeme gerek olmadığını istersem başka bir doktor önerebileceğini söyledi.
Kağıda yazarak verdi ki baktım doçent radyolog. Aklıma acaba aralarında anlaşmamı var diye geçmedi desem değil.
Yani profesör perinatolog nerede doçent radyolog nerede. Ki bu olaylara sadece ünvan olarak bakmayan biriyim ama bana garip geldi önermesi. Şimdi o doktoru bi araştıracağım bakalım hakkında neler yazılmış.
Oh cok sukur ,masallahKızlar sabah gittik hastaneye herşey yolunda keyif adamı tam
Ben Eskişehir'deyim. 250 TLİzmir demi canım, ne kadar muayenesi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?