2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben hiç sormadım hastaneye pandemi hastanesi oldu mu diye ama iki gün önce kontrolüm vardı,girişte ateş ölçümü yapıldı ,el dezenfektani sıkıldı,direk doktorun odasına alındım,bomboştu hastane kimsefikler yoktu,bana riskli gelmedi acikcasi

Doktoruma mesaj attim onumuzdeki surecte ne yapicagimiza dair. Bana gel kontrolunu yapiyim demis ama gitmek istemiyorum 16 gun once gitmistim. Gitmiycem. Perinatolog icin bu hafta gelmedi haftaya gelir mi bilmem demis. Perinatolog icin daha zamanim var acikcasi o yuzden onu da simdilik dusunmiycem. 18+0 im bugun

Cok uzuldum allah yardimciniz olsun

Oh masallah pasamiza

Bnm bitek magnezyum büyük onuda birgun iciyrm birgun içmiyorum

Bnm bitek magnezyum büyük onuda birgun iciyrm birgun içmiyorum
Gecen gun kasilmam olunca doktorum yazdi magnezyum oyle oldugu icin simdi gunasiri icmeye korkuyorum. Vitamini oyle yapicam ama.
Bu haftada olan kasilma beni korkuttu açıkçası dah cok erken ve doktora da gidemiyoruz malum

Gecen gun kasilmam olunca doktorum yazdi magnezyum oyle oldugu icin simdi gunasiri icmeye korkuyorum. Vitamini oyle yapicam ama.
Bu haftada olan kasilma beni korkuttu açıkçası dah cok erken ve doktora da gidemiyoruz malum
Benim her gun ictigim demir hapim ve g. ferro diye cogu vitaminin icinde oldugu takviye ayrica da magnezyum.(3 ayrı ilaç) Hamilelikten önce ciddi kabizlik sorunum vardi benim hemen hemen 10 yildir. Hamile kalinca bi gun az daha hastanelik oluyordum. Doktorumdan Allah razi olsun bunun icin magnezyum yazdı. Her gun duzenli iciyorum. Oyle cok rahatlatti ki.. Kabizlik cok ciddi bi sorun cunku. Hem psikolojik acidan hem kilo acisindan vs vs

Canımmm basın sağolsun Rabbim sabrı cemil lutfetsin

Kızlar, gebeler
İzmir de ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız.
Ben Medical parka gidiyorum, ayrıntılı ultrason için orası yüksek fiyat istiyor, onu da geçtim, Dr um hastane Dr undan farklı bir Dr önerdi.
İkisi de perinatolog.

Ben oglum da perinatologa gitmemiştim, radyoloji uzmanı bakmıştı.
Perinatolog zaten riskli gebeliklerde diye biliyorum.

Bir yandan daha uygun bir hastanede radyoloji uzmanina baktirayim diyorum, diğer yandan hiç hastane ortamına girmeden direk özel muayeneye mi gitsem diyorum, kararsizim kısaca..
İkisi arasında da iki katından fazla fark var bu arada..
Siz neler yaptınız, nereye gittiniz.
Söylerseniz fikir ediniyim bende

Valla canım ben ayın 1 inde kendi kliniği olan radyoloji uzmanina gidicem. Ücreti de uygun herhangi bir risk olursa (inşallah olmaz) o zaman perinatologa gitmeyi düşünüyorum . Günler geçiverse de görsem bebeğimi.. Valla özledim hee..

Ben de hastaneye gitmiyorum. Alsancak'ta bi doktora gidiyorum.16. haftamda bakmıştı böbreklerine kalbine falan ama esas 1 ay sonra demişti. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Detaylıyı kendi doktorum yapacak yani. Yani sadece muayene ücretini ödeyeceğim. Gerek görürsem perinatolog a yönlendiriyorum demişti. Yine de kişinin kendi tercihi. Ben o yüzden tekrar başka doktora gitmeyi düşünmüyorum. Tabi ki umarım güzel hayırlı haberler alırım da gerek kalmaz.

İzmir demi canım, ne kadar muayenesi ?

İnşallah gerek kalmaz canım.

Sinan Tan'ı ben de detaylı için araştırırken gördüm. Yorumlar çok iyi. 40-45 dk ilgileniyormuş. Fiyatı da galiba 350 TL civarı güncel halini öğrenemedim ama. Herkes memnun. Adam detaylı baka baka iyice uzmanlaşmıştır zaten benim takibim şehir hastanesinde. Bu durum devam ederse oraya gitmem sıkıntı olabilir. Bende şu an sinan tan ismi ağırlıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…