- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Sagol canim iyi olsunda , galiba dun aktiv olmus ,gelince yazar aynenMere de Zeyd ve @sanabenzeyenler var
Miminin esinin biraz saglik sorunlari olmustu belki ondan dolayi girememistir pek ama kendisi iyiydi en son sukurkendisi gorunce yazar ama merak etmeyin diye yazayim dedim
Canım bende izmirdeyim. Benim doktorum hastanede çalışmıyor. Özel muaynanesine gidiyorum. Tahlilleri biolabda yaptırdı. 9 nisanda hazırlıklı gel detaylı ultrasyona yolluycam dedi. Fakat nereye yolluycak bilmiyorum. 200 tl gibi bi mebla ona göre yanında paranla gel dedi. Ben burda fiyatları duyunca şok oldum. 500-950-1300 lerden bahsedenler var. 9 nisanda nasipse gidersem yeri ve memnuniyetimi yazarım burdanKızlar, gebeler
İzmir de ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız.
Ben Medical parka gidiyorum, ayrıntılı ultrason için orası yüksek fiyat istiyor, onu da geçtim, Dr um hastane Dr undan farklı bir Dr önerdi.
İkisi de perinatolog.
Ben oglum da perinatologa gitmemiştim, radyoloji uzmanı bakmıştı.
Perinatolog zaten riskli gebeliklerde diye biliyorum.
Bir yandan daha uygun bir hastanede radyoloji uzmanina baktirayim diyorum, diğer yandan hiç hastane ortamına girmeden direk özel muayeneye mi gitsem diyorum, kararsizim kısaca..
İkisi arasında da iki katından fazla fark var bu arada..
Siz neler yaptınız, nereye gittiniz.
Söylerseniz fikir ediniyim bende ☺
Merhabalar bende Alsancakta bi doktora gidiyorum hastanede değil siz kime gidiyorsunuz acabaBen de hastaneye gitmiyorum. Alsancak'ta bi doktora gidiyorum.16. haftamda bakmıştı böbreklerine kalbine falan ama esas 1 ay sonra demişti. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim. Detaylıyı kendi doktorum yapacak yani. Yani sadece muayene ücretini ödeyeceğim. Gerek görürsem perinatolog a yönlendiriyorum demişti. Yine de kişinin kendi tercihi. Ben o yüzden tekrar başka doktora gitmeyi düşünmüyorum. Tabi ki umarım güzel hayırlı haberler alırım da gerek kalmaz.
Aynısını bende düşündüm biliyor musun? O kadar çok referansı ve olumlu yorumu var ki artık baka baka uzmanlaşmıştır diye geçti içimden bir kaç kez .Sinan Tan'ı ben de detaylı için araştırırken gördüm. Yorumlar çok iyi. 40-45 dk ilgileniyormuş. Fiyatı da galiba 350 TL civarı güncel halini öğrenemedim ama. Herkes memnun. Adam detaylı baka baka iyice uzmanlaşmıştır zatenbenim takibim şehir hastanesinde. Bu durum devam ederse oraya gitmem sıkıntı olabilir. Bende şu an sinan tan ismi ağırlıkta.
Bende radyologdan randevu aldım canım, 200 TL.Canım bende izmirdeyim. Benim doktorum hastanede çalışmıyor. Özel muaynanesine gidiyorum. Tahlilleri biolabda yaptırdı. 9 nisanda hazırlıklı gel detaylı ultrasyona yolluycam dedi. Fakat nereye yolluycak bilmiyorum. 200 tl gibi bi mebla ona göre yanında paranla gel dedi. Ben burda fiyatları duyunca şok oldum. 500-950-1300 lerden bahsedenler var. 9 nisanda nasipse gidersem yeri ve memnuniyetimi yazarım burdan
Kaç gündür benim de aklımdaydı abla yazamadım bir türlü şimdi haberlerde ABD haberleri gördüm de tam girdim yazacaktım senin mesajı gördüm@MimiLA Nerelerdesin? Epeydir sesin cikmiyor. Problem yoktur umarim.
Aslında uzmanlığından çok perinatoloji-radyoloji ayrımı oldu. Perinatologun bakması daha iyi aslında ama şu şartlarda seçim lüksümüz pek yok gibiBir şey daha sorayım , ikinci seviye ultrason için detaylı ultrason demiyormuş radyoloji uzmanından randevu aldım tamam ama burada siz konuşuyordunuz aklıma takıldı baktım yardımcı doçentmiş, içim huzursuz oldubu konuda ne düşünüyorsunuz
Ne güzel işte kilo almamakKızlar kilo alan var mı ya ben 17. Haftadayım ve değil kilo almak 3 kilo verdim alamıyorum. İlerleyen haftalarda değişiyor mu bu
İnan bilmiyorum doktorum daha söylemedi nereye yolluyacağını. 9 nisanda kontrolümüz var o zaman nereye yollayacaksa oranın reçetesine yapılacak işlemi yazıyo yolluyor. Sadece hazırlıklı gel dedi yeri söylemediBende radyologdan randevu aldım canım, 200 TL.
Perinatologlar 500 TL diyor.
Seninki acaba muayenehane mi, hastane mi.
Kızlar topluca tesekkur ederim cevaplarınız icin
Bende bittiginde doktoruma sorayim belki vermez baska
Bu arada ögünlerden konusmussunuz bende benimkini soyleyeyim. Sabah 10 gibi kalkıyorum biraz fındık, meyve yiyorum 12-1 gibi kahvalti sonrasinda meyve, ikramlik bisey cogu zaman, hic agzim bos kalmiyor evde ne varsa canimin istegine gore. Sonra aksam yemegi ama aksam yemeğinden sonra acıkıyorum bazen oyle olunca bazen tost bazen yine evde ne varsa veya sandavic. Arada cikolata, cips.
Bu virus disardan siparisleri sekteye ugrattiHamburger, pizza vs yiyordum haftada 1-2 ama onlar yok suan
İlk cocugun muydu canim?sizi gordukce ben nasik yiyemiyorum diyorum sabah esimi yollarken onla kahvalti ediyrm bi yumurta azcik krem peynir ytyrm kalktimmi yemek varsa bi cesit yemek yiyorum yada nesguik yiyorum aksam yemegi ztn yiyemiyorum o arada fazla bise yersem kesin çıkartıyorum aksamda meyve yada cekirdek çalışırken daha duzenli yiyordum valla evde cnm hic bise istemiyor yediklerim resmen mideme oturuyor
Ya çok teşekkür ederim gerçekten,aynen özel araçla geliş gidiş yine iki bini bulur ama en azinda prof ve içimize daha çok sinecek,burdaki doktor prof değil ona ragmen çok fazla fiyat farkı var
Anladım canım.İnan bilmiyorum doktorum daha söylemedi nereye yolluyacağını. 9 nisanda kontrolümüz var o zaman nereye yollayacaksa oranın reçetesine yapılacak işlemi buyazıyo yolluyor. Sadece hazırlıklı gel dedi yeri söylemedi
Kızlar yardimlariniz için çok sağolun prof Nuri hocaya randevu aldım 950 lira,çok şaşkınım burdan aldığım fiyattan sonra bu bedeva geldi
Gecen gun kasilmam olunca doktorum yazdi magnezyum oyle oldugu icin simdi gunasiri icmeye korkuyorum. Vitamini oyle yapicam ama.
Bu haftada olan kasilma beni korkuttu açıkçası dah cok erken ve doktora da gidemiyoruz malum
Aldım aldım da bu gidişle il dışı giriş çıkışlar yasaklanacak gibi,hayırlısı ne diyeyim,öyle bir şey olursa daAa almissin simdi gordumhadi gozun aydin
Kızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vurkemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Asla dogumdan sonra nasil bakicam onu düşünmüyorum her sekilde idare ederim iki cocuugu ama suan tek istedigim karnima bi darbe almadan bu surec saglikli bi sekilde zamaninda bitsin
İlk cocugun muydu canim?
Bende ilk cocugumda boyle degildim. İlk 3 ay domates peynir ve cubuk krakerle yasadim sonraki 2 ay biraz daha normale dondum 5.ay yemek yemege baslamistim ama simdi boyle oldu.
İlki erkekti simdi kız fiziksel olarak cok farkliliklarini gordum iki gebeligin ama istah olarak etkisi var mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?