2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mere de Zeyd ve @sanabenzeyenler var
Miminin esinin biraz saglik sorunlari olmustu belki ondan dolayi girememistir pek ama kendisi iyiydi en son sukur kendisi gorunce yazar ama merak etmeyin diye yazayim dedim
Sagol canim iyi olsunda , galiba dun aktiv olmus ,gelince yazar aynen

Canım bende izmirdeyim. Benim doktorum hastanede çalışmıyor. Özel muaynanesine gidiyorum. Tahlilleri biolabda yaptırdı. 9 nisanda hazırlıklı gel detaylı ultrasyona yolluycam dedi. Fakat nereye yolluycak bilmiyorum. 200 tl gibi bi mebla ona göre yanında paranla gel dedi. Ben burda fiyatları duyunca şok oldum. 500-950-1300 lerden bahsedenler var. 9 nisanda nasipse gidersem yeri ve memnuniyetimi yazarım burdan

Merhabalar bende Alsancakta bi doktora gidiyorum hastanede değil siz kime gidiyorsunuz acaba

Aynısını bende düşündüm biliyor musun? O kadar çok referansı ve olumlu yorumu var ki artık baka baka uzmanlaşmıştır diye geçti içimden bir kaç kez .
Sanırım kendisine gideceğim bende. Seçenek değil ama bir nevi zorunluluk olacak gerçi

Bende radyologdan randevu aldım canım, 200 TL.
Perinatologlar 500 TL diyor.
Seninki acaba muayenehane mi, hastane mi.

Aslında uzmanlığından çok perinatoloji-radyoloji ayrımı oldu. Perinatologun bakması daha iyi aslında ama şu şartlarda seçim lüksümüz pek yok gibi Kendini geliştiren, Bilgili bir doktor ise okeydir Çokta irdelememek lazım şu durumdayken.

Kızlar kilo alan var mı ya ben 17. Haftadayım ve değil kilo almak 3 kilo verdim alamıyorum. İlerleyen haftalarda değişiyor mu bu

Kızlar kilo alan var mı ya ben 17. Haftadayım ve değil kilo almak 3 kilo verdim alamıyorum. İlerleyen haftalarda değişiyor mu bu
Ne güzel işte kilo almamak
Ben ilk hamileliğimde bu haftalarda hiç kilo almamıştım.
22-23. Haftada 1,5 kilo birden almıştım.
Ama bunda şimdi bile 2 kilo almış gözüküyorum
Benim sebep şu; ilkinde evdeydim az enerji harcayıp az acıkıyordum ve evde olduğum için yemek yapmaya vaktim vardı. Sağlıklı besleniyordum.
Bunda ise hem iş hem eve yetişemiyorum. İlkine nazaran daha sağlıksız besleniyorum. Çalıştığım için çok acıkıyorum

Kızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vur kemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Asla dogumdan sonra nasil bakicam onu düşünmüyorum her sekilde idare ederim iki cocuugu ama suan tek istedigim karnima bi darbe almadan bu surec saglikli bi sekilde zamaninda bitsin

Bende radyologdan randevu aldım canım, 200 TL.
Perinatologlar 500 TL diyor.
Seninki acaba muayenehane mi, hastane mi.
İnan bilmiyorum doktorum daha söylemedi nereye yolluyacağını. 9 nisanda kontrolümüz var o zaman nereye yollayacaksa oranın reçetesine yapılacak işlemi yazıyo yolluyor. Sadece hazırlıklı gel dedi yeri söylemedi

sizi gordukce ben nasik yiyemiyorum diyorum sabah esimi yollarken onla kahvalti ediyrm bi yumurta azcik krem peynir ytyrm kalktimmi yemek varsa bi cesit yemek yiyorum yada nesguik yiyorum aksam yemegi ztn yiyemiyorum o arada fazla bise yersem kesin çıkartıyorum aksamda meyve yada cekirdek çalışırken daha duzenli yiyordum valla evde cnm hic bise istemiyor yediklerim resmen mideme oturuyor

İlk cocugun muydu canim?
Bende ilk cocugumda boyle degildim. İlk 3 ay domates peynir ve cubuk krakerle yasadim sonraki 2 ay biraz daha normale dondum 5.ay yemek yemege baslamistim ama simdi boyle oldu.
İlki erkekti simdi kız fiziksel olarak cok farkliliklarini gordum iki gebeligin ama istah olarak etkisi var mi bilmiyorum

Ya çok teşekkür ederim gerçekten,aynen özel araçla geliş gidiş yine iki bini bulur ama en azinda prof ve içimize daha çok sinecek,burdaki doktor prof değil ona ragmen çok fazla fiyat farkı var

Dun bende gittim perinataloga ozel klinikti benm gittigim altan cebeci yorumlari okuyabilirsin 600 tlye gittim ben ama sadce hasta aliyorlar esimi almadılar onlem amacli ve ciddi onlem almislar girerken galos eldicen dezenfekte herseyi yaptırıyorlar oyle odaya aliyorlar karinada ayni islemler uygulanıyor doktor her detayina en ince ayrintisina kdr baktı sadece biraz miy miy konusuyor bizimki cok inatci cikti doktor ondan inat cikti bi tane yuz bozu yakaladi zar zor resimler verdi cd verdi ciktiktan 5 dakka gecmeden asistani whatsaptan resimleri videoları gonderdi memnun kaldim kendi adika orda okdr para vercegine ist arastirin bence ama acele edin randevular dolu ne yazikki

Anladım canım.
Bende internetten bir radyolog buldum, yarin onu arayacağım, bakalım.
Ne kadar az hastaneye gidersek o kadar iyi

Gecen gun kasilmam olunca doktorum yazdi magnezyum oyle oldugu icin simdi gunasiri icmeye korkuyorum. Vitamini oyle yapicam ama.
Bu haftada olan kasilma beni korkuttu açıkçası dah cok erken ve doktora da gidemiyoruz malum

Bende gecen acile gittim ev taşırken cok agrim olunca o verdi magnezyumu ama suya katilandan değil hap olarak verdi esimde doktora sor deyip duruyordu kendi doktoruma sordum bugun icme dedi takip edelim gerekirse icersin dedi iykide bıraktırdı ictigim gun kusuyordum

Hamile kalmadan once boyle vurma problemleri varmıydı ? Senmiydin oglu surekli vuran hatirlamiyrm ama normal gelmedi suan kiskaniyor olabilirmi?

Evet ilk bnm herzeman yemek problemim vardi zaten asla dolu dolu tabak yiyemezdm ama hamilelikte resmen facia ya donustu yemek olayı soyle istahla yemeyi ozledim bazrn keyfim cok iyi oluyor bi enerji geliyor iştahla yiyorum yerken farkinda olmadan fazlami yiyorum ne yapıyorum bilmiyrm geri çıkartıyorum butun keyfim gidiyor bitaraftan da diyorum oğluşum iyi olsunda idare ederim diyorum ama bazende dayanamiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…