2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aldım aldım da bu gidişle il dışı giriş çıkışlar yasaklanacak gibi,hayırlısı ne diyeyim,öyle bir şey olursa da

Kendi doktorundan imzali kaseli izin kagidi alırsın sonucta yapilmasi gereken bir muayne ve hamile oldugun icin ozel araca bise demezler bence

Ben doç. Cenk gezerden aldım randevu 500 tl nakit kartla 650 dediler

Canım korkma Rabbim koruyor , o da çocuk alışmış senle rahat oynamaya o yüzden bu hareketleri hemen bırakamaz
Bizimki geçen gün babasına vurmak için ayağını kaldırdı yatıyorduk o tekme tamda karnımın ortasına geldi ama hemen kötü oldu ,bebiş hareket etti rahatladım
yani ara sıra hepimize olur bence bu durum

Ben doç. Cenk gezerden aldım randevu 500 tl nakit kartla 650 dediler
Canim bende Medical parka gidiyorum.
Ordaki Dr um bana cenk gezeri önerdi, ama açıkçası su durumda bana çok geliyor 500, ve oğlumda da perinatologa da gitmemiştim.

O yüzden yarın bir radyolog bakacağım, olmazsa bende hastane ortamına girmemek için gideceğim mecbur.
Sen normalde kime gidiyorsun canım.

Canimm korkma, seninle aynı durumdayız hemen hemen.
Benim sıpa da 4 e gelmek üzere.
O bıdık ayaklar hep karnimda, oyuncak da bazen geliyor.
İstemeden vuruyor da.
E mecbur bazen kucagima alıyorum da.
Korkma yani, tedbir bizden, gerisi nasip

Şehirler arası ulaşım valilik onayıyla olacakmış,bende ne çok sevindim istanbuldan randevu aldım diyeneyse canımız sağolsun,su sureci hayırlısıyla atlatalim da gerisi inemli değil artık,işte can sıkıntısı

Hamile kalmadan once boyle vurma problemleri varmıydı ? Senmiydin oglu surekli vuran hatirlamiyrm ama normal gelmedi suan kiskaniyor olabilirmi?
Evet canim bendim. Yok hamile kalmadan öncede arada vurmasi vardı veya bazen dikkat edip dusunemiyor carpiyor vs.

Siz boyle yazdikca icim rahatliyor hepimizin basina geliyorsa normaldir bisey olmaz herhalde diye umut oluyor

Siz boyle yazdikca icim rahatliyor hepimizin basina geliyorsa normaldir bisey olmaz herhalde diye umut oluyor ❤
Evet canım arasıra istemeden de olsa oluyor ,normalde kıskanc ama artık alıştı kucağıma oturub karnımı açıp konuşuyor hergün Lilayla sen de dene
Biz hergün alıştırıyoruz öyle bak gelicek seni çok seviyor ,oyuncak getiricek sana gelince falan ,kendiside diyor ona emzik veririz ,süt içirirz
Bide geçende diyor mama Lila babamı çok seviyor yok dedim en çok seni yüzündeki gülümsemeyi görmen lazım inşallah doğuncada hemen alışır

Canım üzülme 2-3 yaş civarı ön ergenlik dönemi..Ee bir de minik kardeşi büyüyor.
Sen mümkün olduğunca sakin ol, hemen sinirlenme ,dikkatini başka yöne çekmeye çalış..Onun duyguları için de çok kolay değil.
Anlık mutlu olup, anlık kızgın olabilir..
Özellikle hamilelikle biraz zor olabilir biliyorum ama bu dönemi ne kadar rahat geçirmesini sağlarsak 5-6 Yaşı ve ileri ergenlik dönemini rahat atlatır güzel annesi..

Eşin mümkün olduğunca ataklı dönemlerinde onu yanından alıp dikkatini dağıtsın..Bu günleri de atlatacaksın inşallah.. Doğumdan sonra da iyi geçecek buna inan . Eşin mümkün olduğunca destek olsun.Doğumdan sonra bir kreş denemesi yapabilirsin, oyun gruplariyla başlatirsin sonra o sevdikçe ısındıkça yarim gün de olsa eğitim almasını sağlarsın..

Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Perinatologa gitmek istedim randevusu kapandı.
Ayrıntılıyı hiç yaptırmamaktanda başkasına gideyim dedim.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Şehirlerarası gidiş gelişe kısıtlama geldi.
Vallahi bunaldım gerçekten bu-nal-dım.
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Çok sinirliyim. İç dökesim geldi.
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.

Sakin ol lütfen ağlama geçecek sıkıntılar.. valilik onayı gerekiyor diyor yasak demiyor hamilesin daha önemli bi gerekçe yok canım

Canım hangi şehirdesin?

Canım sakin ol hepimizin sinirleri artık çok gerildi,araştırbelki yine bulursun ben olmadı gitmiycem napiim gideceğim hastane tam virüs yuvası oldu Rabbime sığındım ileri haftalarda da bakılır nasılsa doğuma kadar illa ki giricez ultrasona bi problem olursa söylerler (inşallah ki olmaz hiçbirimizde)
Güzel şeyler düşünmeğe çalış valla daha zor durumda olanlar var
İnşallah en kosa zamanda eski güzel hayatımıza devam ederiz

Ankara’ya 2,5 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Burada ayrıntılı yapan kimse yok. Ya yaptırmayacağım ya da şehir dışına çıkmam lazım
Canım valilik izniyle çıkabilirsin diye düşünüyorum.. Çevre illeri bir araştır.. En kötü iyi bir radyolog bulsan bile az çok için rahat eder.

Demekki hepsinin ortak ozelligi bu onlarda hakli bu zamana kadar rahat oynamaya alışınca bizimle

Şuan ki doktoruma Bilgi birikimi konusunda güvenemiyorum. Büyük ironi ama maalesef..
Bu Arada ilk defa gittiğim doktor dahi önceki gebelikteki sorun nedeniyle kesin ayrıntılı ultrason yaptırmalısın diyor.

Benimde içim rahat etmeyecek zaten yaptırmazsam. Çıkmazlar içindeyim valla yarın haftasonu olmasa kalkıp gider yaptırırdım şu ultrasonu da bi rahata ererdim

Ah canim.. saglikli dogumlar nasip olsun hepimize insallah Esim ogretmen oldugundan evde oda suan sag olsun gercekten cok yardimci oluyor ama bu aralar biraz yorulduk sanirim. Dogumdan sonra insallah hersey daha iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…