- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aldım aldım da bu gidişle il dışı giriş çıkışlar yasaklanacak gibi,hayırlısı ne diyeyim,öyle bir şey olursa da
Ben doç. Cenk gezerden aldım randevu 500 tl nakit kartla 650 dedilerKızlar, gebeler
İzmir de ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız.
Ben Medical parka gidiyorum, ayrıntılı ultrason için orası yüksek fiyat istiyor, onu da geçtim, Dr um hastane Dr undan farklı bir Dr önerdi.
İkisi de perinatolog.
Ben oglum da perinatologa gitmemiştim, radyoloji uzmanı bakmıştı.
Perinatolog zaten riskli gebeliklerde diye biliyorum.
Bir yandan daha uygun bir hastanede radyoloji uzmanina baktirayim diyorum, diğer yandan hiç hastane ortamına girmeden direk özel muayeneye mi gitsem diyorum, kararsizim kısaca..
İkisi arasında da iki katından fazla fark var bu arada..
Siz neler yaptınız, nereye gittiniz.
Söylerseniz fikir ediniyim bende ☺
Mantıklı olabilir canım,gerçi benim daha çok Nisan 18 de randevum ama ortalık düzelecek gibi görünmüyor.Kendi doktorundan imzali kaseli izin kagidi alırsın sonucta yapilmasi gereken bir muayne ve hamile oldugun icin ozel araca bise demezler bence
Canım korkma Rabbim koruyor , o da çocuk alışmış senle rahat oynamaya o yüzden bu hareketleri hemen bırakamazKızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vurkemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Asla dogumdan sonra nasil bakicam onu düşünmüyorum her sekilde idare ederim iki cocuugu ama suan tek istedigim karnima bi darbe almadan bu surec saglikli bi sekilde zamaninda bitsin
Canim bende Medical parka gidiyorum.Ben doç. Cenk gezerden aldım randevu 500 tl nakit kartla 650 dediler
Canimm korkma, seninle aynı durumdayız hemen hemen.Kızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vurkemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Asla dogumdan sonra nasil bakicam onu düşünmüyorum her sekilde idare ederim iki cocuugu ama suan tek istedigim karnima bi darbe almadan bu surec saglikli bi sekilde zamaninda bitsin
Evet canim bendim. Yok hamile kalmadan öncede arada vurmasi vardı veya bazen dikkat edip dusunemiyor carpiyor vs.Hamile kalmadan once boyle vurma problemleri varmıydı ? Senmiydin oglu surekli vuran hatirlamiyrm ama normal gelmedi suan kiskaniyor olabilirmi?
Canım korkma Rabbim koruyor , o da çocuk alışmış senle rahat oynamaya o yüzden bu hareketleri hemen bırakamaz
Bizimki geçen gün babasına vurmak için ayağını kaldırdı yatıyorduk o tekme tamda karnımın ortasına geldi ama hemen kötü oldu ,bebiş hareket etti rahatladım
yani ara sıra hepimize olur bence bu durum
Evet canım arasıra istemeden de olsa oluyor ,normalde kıskanc ama artık alıştı kucağıma oturub karnımı açıp konuşuyor hergün Lilayla sen de deneSiz boyle yazdikca icim rahatliyor hepimizin basina geliyorsa normaldir bisey olmaz herhalde diye umut oluyor ❤
Canım üzülme 2-3 yaş civarı ön ergenlik dönemi..Ee bir de minik kardeşi büyüyor.Kızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vurkemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Sakin ol lütfen ağlama geçecek sıkıntılar.. valilik onayı gerekiyor diyor yasak demiyor hamilesin daha önemli bi gerekçe yok canımTövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Perinatologa gitmek istedim randevusu kapandı.
Ayrıntılıyı hiç yaptırmamaktanda başkasına gideyim dedim.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Şehirlerarası gidiş gelişe kısıtlama geldi.
Vallahi bunaldım gerçekten bu-nal-dım.
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Çok sinirliyim. İç dökesim geldi.
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.
Canım hangi şehirdesin?Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.
Canım sakin ol hepimizin sinirleri artık çok gerildi,araştırbelki yine bulursun ben olmadı gitmiycem napiim gideceğim hastane tam virüs yuvası oldu Rabbime sığındım ileri haftalarda da bakılır nasılsa doğuma kadar illa ki giricez ultrasona bi problem olursa söylerler (inşallah ki olmaz hiçbirimizde)Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Ankara’ya 2,5 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Burada ayrıntılı yapan kimse yok. Ya yaptırmayacağım ya da şehir dışına çıkmam lazımCanım hangi şehirdesin?
Canım valilik izniyle çıkabilirsin diye düşünüyorum.. Çevre illeri bir araştır.. En kötü iyi bir radyolog bulsan bile az çok için rahat eder.Ankara’ya 2,5 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Burada ayrıntılı yapan kimse yok. Ya yaptırmayacağım ya da şehir dışına çıkmam lazım
Canimm korkma, seninle aynı durumdayız hemen hemen.
Benim sıpa da 4 e gelmek üzere.
O bıdık ayaklar hep karnimda, oyuncak da bazen geliyor.
İstemeden vuruyor da.
E mecbur bazen kucagima alıyorum da.
Korkma yani, tedbir bizden, gerisi nasip
Şuan ki doktoruma Bilgi birikimi konusunda güvenemiyorum. Büyük ironi ama maalesef..Canım sakin ol hepimizin sinirleri artık çok gerildi,araştırbelki yine bulursun ben olmadı gitmiycem napiim gideceğim hastane tam virüs yuvası oldu Rabbime sığındım ileri haftalarda da bakılır nasılsa doğuma kadar illa ki giricez ultrasona bi problem olursa söylerler (inşallah ki olmaz hiçbirimizde)
Güzel şeyler düşünmeğe çalış valla daha zor durumda olanlar var
İnşallah en kosa zamanda eski güzel hayatımıza devam ederiz
Ah canim.. saglikli dogumlar nasip olsun hepimize insallahCanım üzülme 2-3 yaş civarı ön ergenlik dönemi..Ee bir de minik kardeşi büyüyor.
Sen mümkün olduğunca sakin ol, hemen sinirlenme ,dikkatini başka yöne çekmeye çalış..Onun duyguları için de çok kolay değil.
Anlık mutlu olup, anlık kızgın olabilir..
Özellikle hamilelikle biraz zor olabilir biliyorum ama bu dönemi ne kadar rahat geçirmesini sağlarsak 5-6 Yaşı ve ileri ergenlik dönemini rahat atlatır güzel annesi..
Eşin mümkün olduğunca ataklı dönemlerinde onu yanından alıp dikkatini dağıtsın..Bu günleri de atlatacaksın inşallah.. Doğumdan sonra da iyi geçecek buna inan . Eşin mümkün olduğunca destek olsun.Doğumdan sonra bir kreş denemesi yapabilirsin, oyun gruplariyla başlatirsin sonra o sevdikçe ısındıkça yarim gün de olsa eğitim almasını sağlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?