2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ben de gidemeyeceğim
İl dışından özel bir hastaneden pazartesiye randevu almıştım ama..
Ulaşım yüzünden gidemeyeceğim.
3 buçuk saatlik yol.
Eşim zaten gitmesek mi mikrop yuvası hastaneler yaptırmayan varmış falan diyordu.
Kararsızdı.
Bu ulaşım işi yüzünden annem de dahil herkes, gitmeyin risk almayın diyor..

22 haftaya kadar zamanın var canım..O haftalarda organların birçoğunu daha iyi görebiliyorlarmış o zamana kadar mutlaka bir yer bulur gidersin ..İçini ferah tut güzel olacak her şey..

Ah canim.. saglikli dogumlar nasip olsun hepimize insallah Esim ogretmen oldugundan evde oda suan sag olsun gercekten cok yardimci oluyor ama bu aralar biraz yorulduk sanirim. Dogumdan sonra insallah hersey daha iyi olucak
Amin..insallah

Birde o yönü var.
Benimde annem gitme boşver diyor hastaneler riskli diyor. Ben ona randevu vermiyorlar diye dert yanıyorum o iyi olmuş diyor
O öyle dedikçe sinirleniyorum.

Ama muayeneye çağırmayan doktorum (sorun yoksa gelme diyen) bana Ankara’ya ayrıntılı ultrasona gitmem için doktor önerisinde bulunuyor.
Yaptırsan iyi olur diyor..
22 haftaya kadar zamanın var canım..O haftalarda organların birçoğunu daha iyi görebiliyorlarmış o zamana kadar mutlaka bir yer bulur gidersin ..İçini ferah tut güzel olacak her şey..
Zaten 20. Haftamın içindeyim ki.. 20+3 oluyorum pazartesi.
Max 2 hafta var. Onda da durum her geçen gün kötüye gidiyor. Bir gerginliğimde o yüzden. 1 haftaya sokağa çıkma yasağı mı gelir yoksa herşey daha da mı sıkılaşır hangisi olur bilmiyorum ama önlemlerin ve bu tür şeylerin artacağından eminim. Belki 1 haftaya hiçbirimizin yaptırma imkanı kalmayacak..

Ben küçük kızımla yatıyorum gece. Bebek doğana kadar senle yatıcam dedi(doğunca da bırakacağını sanmıyorum ya neyse) her gece bi tekmemiz var sağolsun. Bazen tekmeyle uyanıyorum. Şu an hadi ufak katnım ve katın içinde alan geniş ama karnımız büyüdükçe sıkıntı olacak.
Erkek çocuklar bir de duygularını ifade ederken sanırım şiddeye başvurabiliyo bendekiler kız olduğu için daha çok canımlar tatlımlar...
Kendini esirgemeye çalış sağlıkla doğsun inşallah

Ankara’ya 2,5 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Burada ayrıntılı yapan kimse yok. Ya yaptırmayacağım ya da şehir dışına çıkmam lazım
İzin alabilirsin belki. Çok üzüldüm ya. Çalışanlar zorunlu neyse de can sıkıntısından çıkanlar yüzünden böyle

Az önce şehir hastanesine bi bakayım randevu durumları nasıl dedim. 3 tane doktor dışında randevu yok.
Bütçemi sarsmayacak şekilde bir özel hastane bakayım dedim. (Tabi bu haftadan sonra doğum paketi aldırırlarsa)
Medisun Çayyolu hastanesi daha uygun, sakin ve oradaki doktor yorumu da güzel. Daha önce giden oldu mu? Mevcut durum tüm şartları değiştirdi.

Hangi ilde yasadigini yazdin mi canim ben mi kacirdim? İstersen onu yaz da vardir belki burdan birileri

Canım bulunduğun ilde radyolog falan baksan . Olmadı valilik izniyle çıkarsın il dışına. Gideceğin hastanenin de iyi bir yer olmasına dikkat etmen lazım. Şuan yavrularımız için tedbir almak amaclı buayrintiliyi yaptırmak istiyoruz ama suan icinde bulunduğumuz durum daha çok tedbir istiyor. .

Ben normalde ege şehir de aygün hanıma canim

canım inan ne diyeceğimi ben de bilemiyorum, evet hastane mikrop barındırması yüksek ihtimal ama gitmeden de ne bileyim insan rahat edemez ki. inan benim de doktorum yarını iptal etti, çarşambaya aldırdım bakalım umarım yine bir sıkıntı olup da ertelenmez
kişisel arabayla da mı gidilmiyor şehir dışına o kısmı nasıl olur bilemedim

Ayrıntılıya gidebilir miyim derken dün akşam oğlanın ateşten dolayı gitmişken onu da yaptirayim diye son anda randevu aldım. Hastane ateşi olanları binaya almıyor girişte dezenfektanla eller temizleniyor her yerde dezenfektan var herkes maskeli . Doktorda araştırdığım doktor değildi süreç akışına gelişti ne kadar plan yapsakta şartlar el vermeyince olmuyor. En kötü ihtimal tek giderim derken eşim oğlum beraber gitmiş olduk.

Evet canim bendim. Yok hamile kalmadan öncede arada vurmasi vardı veya bazen dikkat edip dusunemiyor carpiyor vs.

ah canım yaa bu durumlar da sıkıntılı ama acaba biraz ciddi bir konuşma mı yapsan? durumu anlatacak şekilde. inan çocuğum yok ama yeğenlerimden biliyorum gerçekten her çocuk isteyince her şeyi anlayabiliyor.

ee canım neler dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…