- 3 Eylül 2012
- 21.902
- 57.852
- 798
Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Perinatologa gitmek istedim randevusu kapandı.
Ayrıntılıyı hiç yaptırmamaktanda başkasına gideyim dedim.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Şehirlerarası gidiş gelişe kısıtlama geldi.
Vallahi bunaldım gerçekten bu-nal-dım.
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Çok sinirliyim. İç dökesim geldi.
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.
22 haftaya kadar zamanın var canım..O haftalarda organların birçoğunu daha iyi görebiliyorlarmış o zamana kadar mutlaka bir yer bulur gidersin ..İçini ferah tut güzel olacak her şey..Şuan ki doktoruma Bilgi birikimi konusunda güvenemiyorum. Büyük ironi ama maalesef..
Bu Arada ilk defa gittiğim doktor dahi önceki gebelikteki sorun nedeniyle kesin ayrıntılı ultrason yaptırmalısın diyor.
Benimde içim rahat etmeyecek zaten yaptırmazsam. Çıkmazlar içindeyim valla yarın haftasonu olmasa kalkıp gider yaptırırdım şu ultrasonu da bi rahata ererdim
Amin..insallahAh canim.. saglikli dogumlar nasip olsun hepimize insallahEsim ogretmen oldugundan evde oda suan sag olsun gercekten cok yardimci oluyor ama bu aralar biraz yorulduk sanirim. Dogumdan sonra insallah hersey daha iyi olucak
Hüsniye özcan benim doktorum. Birkac kişinin tavsiyesiyle başlamıştım. Şuan memnunumMerhabalar bende Alsancakta bi doktora gidiyorum hastanede değil siz kime gidiyorsunuz acaba
Birde o yönü var.Ben de gidemeyeceğim
İl dışından özel bir hastaneden pazartesiye randevu almıştım ama..
Ulaşım yüzünden gidemeyeceğim.
3 buçuk saatlik yol.
Eşim zaten gitmesek mi mikrop yuvası hastaneler yaptırmayan varmış falan diyordu.
Kararsızdı.
Bu ulaşım işi yüzünden annem de dahil herkes, gitmeyin risk almayın diyor..
Zaten 20. Haftamın içindeyim ki.. 20+3 oluyorum pazartesi.22 haftaya kadar zamanın var canım..O haftalarda organların birçoğunu daha iyi görebiliyorlarmış o zamana kadar mutlaka bir yer bulur gidersin ..İçini ferah tut güzel olacak her şey..
Ben küçük kızımla yatıyorum gece. Bebek doğana kadar senle yatıcam dedi(doğunca da bırakacağını sanmıyorum ya neyse) her gece bi tekmemiz var sağolsun. Bazen tekmeyle uyanıyorum. Şu an hadi ufak katnım ve katın içinde alan geniş ama karnımız büyüdükçe sıkıntı olacak.Kızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vurkemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Asla dogumdan sonra nasil bakicam onu düşünmüyorum her sekilde idare ederim iki cocuugu ama suan tek istedigim karnima bi darbe almadan bu surec saglikli bi sekilde zamaninda bitsin
İzin alabilirsin belki. Çok üzüldüm ya. Çalışanlar zorunlu neyse de can sıkıntısından çıkanlar yüzünden böyleAnkara’ya 2,5 saat uzaklıkta bir şehirdeyim. Burada ayrıntılı yapan kimse yok. Ya yaptırmayacağım ya da şehir dışına çıkmam lazım
Bir şekilde halledeceğiz inşallahİzin alabilirsin belki. Çok üzüldüm ya. Çalışanlar zorunlu neyse de can sıkıntısından çıkanlar yüzünden böyle
Tabi ki canım, çocuk onlarda sonuçta, küçüklerDemekki hepsinin ortak ozelligi bu onlarda hakli bu zamana kadar rahat oynamaya alışınca bizimle
Canim izin yoluyla gdebilcegini düşünüyorum ama bu durumda nasil gidiceksin/gidicez bilmiyorumBir şekilde halledeceğiz inşallah
Az önce şehir hastanesine bi bakayım randevu durumları nasıl dedim. 3 tane doktor dışında randevu yok.
Bütçemi sarsmayacak şekilde bir özel hastane bakayım dedim. (Tabi bu haftadan sonra doğum paketi aldırırlarsa)
Medisun Çayyolu hastanesi daha uygun, sakin ve oradaki doktor yorumu da güzel. Daha önce giden oldu mu?Mevcut durum tüm şartları değiştirdi.
Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Perinatologa gitmek istedim randevusu kapandı.
Ayrıntılıyı hiç yaptırmamaktanda başkasına gideyim dedim.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Şehirlerarası gidiş gelişe kısıtlama geldi.
Vallahi bunaldım gerçekten bu-nal-dım.
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Çok sinirliyim. İç dökesim geldi.
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.
Ben normalde ege şehir de aygün hanıma canimCanim bende Medical parka gidiyorum.
Ordaki Dr um bana cenk gezeri önerdi, ama açıkçası su durumda bana çok geliyor 500, ve oğlumda da perinatologa da gitmemiştim.
O yüzden yarın bir radyolog bakacağım, olmazsa bende hastane ortamına girmemek için gideceğim mecbur.
Sen normalde kime gidiyorsun canım.
Şuan ki doktoruma Bilgi birikimi konusunda güvenemiyorum. Büyük ironi ama maalesef..
Bu Arada ilk defa gittiğim doktor dahi önceki gebelikteki sorun nedeniyle kesin ayrıntılı ultrason yaptırmalısın diyor.
Benimde içim rahat etmeyecek zaten yaptırmazsam. Çıkmazlar içindeyim valla yarın haftasonu olmasa kalkıp gider yaptırırdım şu ultrasonu da bi rahata ererdim
Evet canim bendim. Yok hamile kalmadan öncede arada vurmasi vardı veya bazen dikkat edip dusunemiyor carpiyor vs.
Ayrıntılıya gidebilir miyim derken dün akşam oğlanın ateşten dolayı gitmişken onu da yaptirayim diye son anda randevu aldım. Hastane ateşi olanları binaya almıyor girişte dezenfektanla eller temizleniyor her yerde dezenfektan var herkes maskeli . Doktorda araştırdığım doktor değildi süreç akışına gelişti ne kadar plan yapsakta şartlar el vermeyince olmuyor. En kötü ihtimal tek giderim derken eşim oğlum beraber gitmiş olduk.
ee canım neler dedi doktor?
Ölçümlerini yaptı canım bize de gösterdi anlattı herşey yolunda dedi. Sonradan bir durum gelişmedikçe tespit edebiliyoruz bu şekilde dedi. 1 hafta onden gidiyormus .gelisimi guzel dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?