Kızlar bana sacmalama demenize ihtiyacim var. Sinirliyim açıkçası Aras a karsı suan. Yemek yapiyordum sen tut demir maşa diyim belime vurkemigime geldi zaten yumusak bi yerime gelmedi acısıda hemen gecti suan agri vs yok ama gercekten sinirleniyorum defalarca yapma dedigim halde bana vurması
Asla dogumdan sonra nasil bakicam onu düşünmüyorum her sekilde idare ederim iki cocuugu ama suan tek istedigim karnima bi darbe almadan bu surec saglikli bi sekilde zamaninda bitsin
Ya aslında inan tum gun ilgi zaten onda hele simdi esimde evde kim yorulsa veya sabrı bitse digeri destek atıyor. Cokta dikkat ediyorum ama bazi seyler saniyelik oluyor.Canım ilgi için yapıyor büyük ihtimal. Ister istemez hareketlerimizde kısıtlama var onlarda eski halleri istiyorlar . O yüzden genelde neyapmasini istemiyorsan onu yapıyor iletişim kurmak için..
Şehirler arası ulaşım valilik onayıyla olacakmış,bende ne çok sevindim istanbuldan randevu aldım diyeneyse canımız sağolsun,su sureci hayırlısıyla atlatalim da gerisi inemli değil artık,işte can sıkıntısı
Tövbe yarabbim bir bir önüm kapatılıyor gibi hissediyorum şuan.
Perinatologa gitmek istedim randevusu kapandı.
Ayrıntılıyı hiç yaptırmamaktanda başkasına gideyim dedim.
Bugün tam diğer radyologa yazdım randevunuz açık mı ve tam ücret nedir diye. Alıyormuş ve güncel fiyatı 390 TL imiş amaaaa
Şehirlerarası gidiş gelişe kısıtlama geldi.
Vallahi bunaldım gerçekten bu-nal-dım.
Bu virüsü getirenlerinde, evinde oturmayanların da, ciddiye almayanlarındaa hepsinin
Çok sinirliyim. İç dökesim geldi.
Güvenebileceğim bi doktorun ağzından çıkacak sağlıklı lafına o kadar muhtaçtım ki. Şuan hem sinirden hem stresten oturdum ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu.
Muhtemelen karakoldan.. çünkü yaşlılar sokağa çıkmak için yakınları tarafından karakoldan gerekçe sunulup uygun görülürse izin alabiliyorlardı.. bu da öyle sanırımBir randevum iptal oldu.
Sırf ayrıntılıya girebileyim diye 6 saat mesafede olan Gaziantep’ten randevu almıştım.
Şaka gibi ya... Bu valilikten onay nasıl alınıyor acaba?
Benimkide açıp canımmm kardeş güzel kardeş diye konuşup okşayıp öpüyor bu ara.Evet canım arasıra istemeden de olsa oluyor ,normalde kıskanc ama artık alıştı kucağıma oturub karnımı açıp konuşuyor hergün Lilayla sen de dene
Biz hergün alıştırıyoruz öyle bak gelicek seni çok seviyor ,oyuncak getiricek sana gelince falan ,kendiside diyor ona emzik veririz ,süt içirirz
Bide geçende diyor mama Lila babamı çok seviyor yok dedim en çok seni yüzündeki gülümsemeyi görmen lazıminşallah doğuncada hemen alışır
Yaa ne guzel masallahBenimkide açıp canımmm kardeş güzel kardeş diye konuşup okşayıp öpüyor bu ara.
Doğunca ne olacak bilemiyorum şuan onun için rakip teşkil etmiyor herşey annen devam.
Bide anne sende öpsene kardeşi diyor diyorum ki kızım nasıl öpeyim karnımı. Aa ben senin yerine öpeyim anne sende ilerde öpersin kardeşi
Ay sen de sabir varmis arkadasim yok bizimki onlari yapmadi cocukluktan,ama oyun oynarsak dedigim gibi kisitlama yapmadigim icin simdi biraz zor ama az kaldi biraz daha sabirYa aslında inan tum gun ilgi zaten onda hele simdi esimde evde kim yorulsa veya sabrı bitse digeri destek atıyor. Cokta dikkat ediyorum ama bazi seyler saniyelik oluyor.
Bazende düşünüyorum herseyi cok fazla sunduk burda yanlis yaptık belkide ondan mı böyle oluyorAma ben cocuk olsam bu durumdan memnun olurdum
Mere de Zeyd in soyledigi de mantıklı geliyor çünkü oncesinde onunla oyunlarimda hic kısıtlama yoktu veya evde istedigi herseyi yapmakta özgürdü. Ben hic kuralcı bi yapıya sahip degilim. E simdi hem benimle her oyunu oynayamiyor hemde istedigi herseyi yapamiyor. Birazda hic disari cikmadigimiz icin sıkıldı sanirim bu aralar hersey ustuste.
İnsallah hepimiz icin hersey cok guzel olsun. Tesekkurler kizlar
Bu arada istedigi herseyi yapmasına izin vermek derken duvarlari veya koltukları boya/tukenmez kalemleriyle cizmesi de dahilsiz benim kadar olmayin, esim bu durumdan cok memnun değil bence
Ankara canım. Seçenek çok ama fiyatlar fazla. Bir de şu virüs olayı kalkarsa taşınma planımız olduğu için maddi olarak zorlamayacak bir yer olmasını istiyorum.Hangi ilde yasadigini yazdin mi canim ben mi kacirdim? İstersen onu yaz davardir belki burdan birileri
Mantıklı olabilir canım,gerçi benim daha çok Nisan 18 de randevum ama ortalık düzelecek gibi görünmüyor.
Evet canim bendim. Yok hamile kalmadan öncede arada vurmasi vardı veya bazen dikkat edip dusunemiyor carpiyor vs.
Valla bilmiyorumBir randevum iptal oldu.
Sırf ayrıntılıya girebileyim diye 6 saat mesafede olan Gaziantep’ten randevu almıştım.
İnşallh ertelenmez valla ne yapacağımızı şaşırdık.canım inan ne diyeceğimi ben de bilemiyorum, evet hastane mikrop barındırması yüksek ihtimal ama gitmeden de ne bileyim insan rahat edemez ki. inan benim de doktorum yarını iptal etti, çarşambaya aldırdım bakalım umarım yine bir sıkıntı olup da ertelenmez
kişisel arabayla da mı gidilmiyor şehir dışına o kısmı nasıl olur bilemedim
Yok ki canım bulunduğum yerde tek özel ve tek araştırma var. Araştırmaya zaten gidemiyorum pandemi hastanesi oldu.Canım bulunduğun ilde radyolog falan baksan . Olmadı valilik izniyle çıkarsın il dışına. Gideceğin hastanenin de iyi bir yer olmasına dikkat etmen lazım. Şuan yavrularımız için tedbir almak amaclı buayrintiliyi yaptırmak istiyoruz ama suan icinde bulunduğumuz durum daha çok tedbir istiyor. .
Nasıl ya doğum paketi ni şimdi den mi almak gerekiyorAz önce şehir hastanesine bi bakayım randevu durumları nasıl dedim. 3 tane doktor dışında randevu yok.
Bütçemi sarsmayacak şekilde bir özel hastane bakayım dedim. (Tabi bu haftadan sonra doğum paketi aldırırlarsa)
Medisun Çayyolu hastanesi daha uygun, sakin ve oradaki doktor yorumu da güzel. Daha önce giden oldu mu?Mevcut durum tüm şartları değiştirdi.
Teşekkür ederim canım. Bu hafta içi gidip sorayımMuhtemelen karakoldan.. çünkü yaşlılar sokağa çıkmak için yakınları tarafından karakoldan gerekçe sunulup uygun görülürse izin alabiliyorlardı.. bu da öyle sanırım
gözünaydın canım,darısı bizlerede inşallahÖlçümlerini yaptı canım bize de gösterdi anlattı herşey yolunda dedi. Sonradan bir durum gelişmedikçe tespit edebiliyoruz bu şekilde dedi. 1 hafta onden gidiyormus .gelisimi guzel dedi .
aynen valilikten izin alınıyormuş,gideceğin yerede haber veriyorsun bulunduğun yerdende izin alıyorsun,izinle gidebilrsin inşallah canım üzme kendiniBir randevum iptal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?