2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canım ilgi için yapıyor büyük ihtimal. Ister istemez hareketlerimizde kısıtlama var onlarda eski halleri istiyorlar . O yüzden genelde neyapmasini istemiyorsan onu yapıyor iletişim kurmak için..

Canım ilgi için yapıyor büyük ihtimal. Ister istemez hareketlerimizde kısıtlama var onlarda eski halleri istiyorlar . O yüzden genelde neyapmasini istemiyorsan onu yapıyor iletişim kurmak için..
Ya aslında inan tum gun ilgi zaten onda hele simdi esimde evde kim yorulsa veya sabrı bitse digeri destek atıyor. Cokta dikkat ediyorum ama bazi seyler saniyelik oluyor.
Bazende düşünüyorum herseyi cok fazla sunduk burda yanlis yaptık belkide ondan mı böyle oluyor Ama ben cocuk olsam bu durumdan memnun olurdum
Mere de Zeyd in soyledigi de mantıklı geliyor çünkü oncesinde onunla oyunlarimda hic kısıtlama yoktu veya evde istedigi herseyi yapmakta özgürdü. Ben hic kuralcı bi yapıya sahip degilim. E simdi hem benimle her oyunu oynayamiyor hemde istedigi herseyi yapamiyor. Birazda hic disari cikmadigimiz icin sıkıldı sanirim bu aralar hersey ustuste.
İnsallah hepimiz icin hersey cok guzel olsun. Tesekkurler kizlar
Bu arada istedigi herseyi yapmasına izin vermek derken duvarlari veya koltukları boya/tukenmez kalemleriyle cizmesi de dahil siz benim kadar olmayin, esim bu durumdan cok memnun değil bence

Bir randevum iptal oldu.
Sırf ayrıntılıya girebileyim diye 6 saat mesafede olan Gaziantep’ten randevu almıştım.

Şaka gibi ya... Bu valilikten onay nasıl alınıyor acaba?

Bir randevum iptal oldu.
Sırf ayrıntılıya girebileyim diye 6 saat mesafede olan Gaziantep’ten randevu almıştım.

Muhtemelen karakoldan.. çünkü yaşlılar sokağa çıkmak için yakınları tarafından karakoldan gerekçe sunulup uygun görülürse izin alabiliyorlardı.. bu da öyle sanırım

Benimkide açıp canımmm kardeş güzel kardeş diye konuşup okşayıp öpüyor bu ara.
Doğunca ne olacak bilemiyorum şuan onun için rakip teşkil etmiyor herşey annen devam.
Bide anne sende öpsene kardeşi diyor diyorum ki kızım nasıl öpeyim karnımı. Aa ben senin yerine öpeyim anne sende ilerde öpersin kardeşi

Yaa ne guzel masallah
Bizimki eli koydukta kipirdama hissediyor bazen bana vurdu diyor simdiler en cok duydugum Mama karnin cok buyudu

Ay sen de sabir varmis arkadasim yok bizimki onlari yapmadi cocukluktan,ama oyun oynarsak dedigim gibi kisitlama yapmadigim icin simdi biraz zor ama az kaldi biraz daha sabir ondan sonra bizim kucuk cadi gelir oglumu yolmasa iyi (ay ne guzel Boyle hayal edince)

İnşallh ertelenmez valla ne yapacağımızı şaşırdık.
Kişisel arabada gidemiyormuş bu arada canım. İzin belgesi gerekliymiş işte o da nasıl alınır, verirler mi bilmiyorum.

Yok ki canım bulunduğum yerde tek özel ve tek araştırma var. Araştırmaya zaten gidemiyorum pandemi hastanesi oldu. Olsa zaten hem masraf olmazdı hem düşünmeme gerek kalmazdı

Nasıl ya doğum paketi ni şimdi den mi almak gerekiyor

Muhtemelen karakoldan.. çünkü yaşlılar sokağa çıkmak için yakınları tarafından karakoldan gerekçe sunulup uygun görülürse izin alabiliyorlardı.. bu da öyle sanırım
Teşekkür ederim canım. Bu hafta içi gidip sorayım

Ölçümlerini yaptı canım bize de gösterdi anlattı herşey yolunda dedi. Sonradan bir durum gelişmedikçe tespit edebiliyoruz bu şekilde dedi. 1 hafta onden gidiyormus .gelisimi guzel dedi .
gözünaydın canım,darısı bizlerede inşallahpek inanmıyorum detaylıya girebileceğime çünkü daha var benim ne olur ne biter virüs nisanda zirve yapacakmış şimdi dinledim uzmanlardan
Bir randevum iptal oldu.

aynen valilikten izin alınıyormuş,gideceğin yerede haber veriyorsun bulunduğun yerdende izin alıyorsun,izinle gidebilrsin inşallah canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…