2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunaydin.

Ne zaman ayaklarimi uzatip cay icecek olsam oglum beni gidikliyor. Cayi seviyor mu, sevmiyor mu anlamiyorum. Sirf hareketlerini hissetmek icin bir demlik icerim ben yaaa.

Gunaydin.

Ne zaman ayaklarimi uzatip cay icecek olsam oglum beni gidikliyor. Cayi seviyor mu, sevmiyor mu anlamiyorum. Sirf hareketlerini hissetmek icin bir demlik icerim ben yaaa.
Seviyodur abla seviyodur :) Acık ic yine de sen bi demlikte icsen artik hep hareketli olcaklar ne guzel. Hastanelere gidemedigimiz su gunlerde annelerinin icine umut olacak hepimizin kuzusu

Perinatolog konusunda cok moralim bozuk oldugu icin A April wind sana pek bisey yazamiyorum canim. Cok kötü oldu bu durum hepimiz icin ben perinatologu birak kontrole bile gidemiyorum kendi doktoruma, ona bile ne zaman gidicem mechul. Üzgünüm.
Dunyanin bir ucunda hic alakamiz olmayan birilerinin bulaştırıp yaydığı bi virus yuzunden hayatimizin bu kadar etkilenebilecegini hic dusunmezdim.

Seviyodur abla seviyodur :) Acık ic yine de sen bi demlikte icsen artik hep hareketli olcaklar ne guzel. Hastanelere gidemedigimiz su gunlerde annelerinin icine umut olacak hepimizin kuzusu

Evet ya, aynisini esime soyledim az once iyi ki hareket ediyor diye. Cok cok cok acik iciyorum canim. Ama bir zipir ki sorma. Yudum alinca tepki veriyor resmen.

Yok kuzum çok hareketsiz akıllı diyeyim bari bir oğlancık
Zaten ben kızımla yatıyorum baba diskalifiye
Canım kaç haftalıksın sen. Bende 18+4 üm bi kaç gün baya kıpırdadı ufak ufak tekmeler attı. Ama birkaç gündür kıpırdamıyor. Bide kasıklarımda ağrı var yürürken ve bacaklarımı açıp kapatırken vajinama vuruyor ağrı. İnşallah iyidir bebişlerimiz. Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Aynı beni anlatmışsınız valla bende Bugun 18+3üm cnm
Bendede ağrı var aynı anlattığın gibi
Bide serklajlıyım gülüm ben korku tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…