2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doğum paketinde genellikle tüm gebelik muayeneleri (genelde 10 adet muayene), tetkikler ve doğumu kapsıyor. 9. 10.haftada alınıyor bu yüzden. Sadece doğum olan değil yani.
İstanbuldayım bulunduğum ilçede bu şekilde değil canım muayene kapsamıyor yalnızca doğum benek kanı vskapsıyor hepsiyle konuşmuştuk

Teşekkür ederim canım. Bu hafta içi gidip sorayım
Teşekkür ederim canım. Bu hafta içi gidip sorayım
Canım ben sordum senin için.. vali yardımcısı arkadaşım. 155 ten de öğrendim.. otobüs yolculuğu için 65 yaş sınırına bakılmaksızın her yaş sınırı için izin gerekliymiş, özel araçla seyehatte ise araçta üç kişiden fazla olmamak gerekiyor ve 65 yaş sınırı var umarım için rahatlamıştır bi nebze

Dün acıkmıştım üşendiğimden oturuyordum uzanıyordum daha doğrusu bi tekme yedim sağ tarafımdan ama o kadar net hissettim ki çok duygulandım eşim farketti hareket mi etti dedi bi daha yaptı ağladım çok netti gerçekten 20. Haftadayım tam

Doktoruma yazdım ben yokum hastanede dedi. Bığazlarım ağrıyor dediğimde hiç beni beklemeden KBB git dedi. Onun izniyle
KBB gittim faranjit olmuşum
Rapor aldım bir süre dinlenicem.
Gargara ve antibiyotik reçete etti.
Doktorum kullanabilirsin dedi ancak içim rahat değil sanırım tarhana ıhlamur limon bunlara yüklenicem.
Rapor almışken Ankara’ya ayrıntılı ultrasona gideyim mi diye sordum. Durum kötüye gidiyor artık şu vakitten sonra gitmeni önermiyorum, ultrasonda herşey yolunda gözüküyordu dedi
Benden son durumlar böyle..

Ohh yarasın tekmeler
Hadi gözün Aydın

Geçmiş olsun öncelikle canım kendine çok dikkat et, eğer ağırlaşmaz isen içme derim ilaçları .. ıhlamur nane limon ballı su bol meyve idare et bence .. doktorların %70 i anladığım kadarıyla gitmeyin şu şartlarda diyor, ne yapıcam bilmiyorum iyice gerildim

Teşekkür ederim canım kbb doktoruda boğazını sürekli nemli tut bol su ve sıcak içecekler iç dedi. Öylelikle atlatmaya çalışacağım bakalım umarım antibiyotiğe gerek kalmadan geçer

Evet bana tekrar git demesini bekledim ama gitme diyor artık. Bir sorun olmadığı sürece muayeneyede gelme dedi :) 24 nisanda idi zaten bir sonraki randevum. Daha çok var o zamana..
Kırıp dizimizi oturacağız napalım

Gunaydin.

Ne zaman ayaklarimi uzatip cay icecek olsam oglum beni gidikliyor. Cayi seviyor mu, sevmiyor mu anlamiyorum. Sirf hareketlerini hissetmek icin bir demlik icerim ben yaaa.
Farklı geldiğinden yapıyor olabilir. Ben de acıyı çok severim. Yemekte çerez gibi turşu biber yedim. Öyle hareketlendi ki daha önce hiç o kadar oynamamıştı. Benim durumumda sevmediğinden hareketlenmesi muhtemel Sonra da bi üzüldüm. İşkence mi ediyorum çocuğa diye.

Geçmiş olsun canım benim. Ben zencefil çayı içmiştim çok iyi gelmişti. Bir de organik burun spreyleri var, o da çok iyi gelmişti. Rahat rahat nefes almıştım. Ben de doktor 3 kere % 100 güvenli demesine karşın doktorun verdiği ilaçları kullanamamıştım. İçim rahat etmemişti. Ama ateşin çıkarsa ateş düşürücü içmen gerekir. Benim ateşim yoktu çok şükür. İnşallah tez zamanda iyileşirsin. Ayrıntılı ultrason hakkında ne desem bilemiyorum. Hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. Çok zir bir dönm. Tek dilediğim sağlıklı bir şekilde bir avazda çocuklarımızı kucaklarımıza almamız.

Gecmis olsun canim ,insallah antibiotiksiz atlatirsin

Tşk ederim canım Aminnn
Zencefilin iyi geldiğini duymuştum ama kalmamış evde. Şimdi bi koca tarhana çorbası içtim az sonrada bol limonlu bir ıhlamur çayı tüketirim, mis olur Allahtan ateşim vs yok benimde.
birde yorgana yastığa sayılarak bi güzellik uykusu çektim mi tamamdır daha da iyi olurum
Gecmis olsun canim ,insallah antibiotiksiz atlatirsin
İnşallah canımm

Doktor antibiyotik verdiyse bakteriyel bir enfeksiyon vardır ve bu vücut direncini düşürür, verilen ilaç hamile olduğunuz için bebeğe zarar vermeyecek şekilde verilmiştir, şu şartlarda bir an evvel toparlanmak için ilaçlarınızı içip sağlığınıza kavuşun,

Çok geçmiş olsun canım.
Kızlar,

bende bugün detaylı ultrasona girdim çok stres olmuştum iptal olursa diye ama olmadı çok şükür. İstinye Üni Liv Hastanesi Bahçeşehir’de Ali Bey’e gittim. Yarım saat sürdü. Her şey yolundaymış çok şükür. 675 tl verdik.
Hastanede kadın doğumu ilk kata taşımışlar. Diğer katlara öbür hastaları almışlar. Girişte ateşimizi ölçtüler. Önlemler gayet iyiydi. Nispeten boştu hastane özel hastane olduğu için bence. İstanbul’da olanlar burayı düşünebilirler. Aynı hastanede kendi doktorumda Bülent Bey.
Harika bir hekim. Çıkışta kendisiyle konuştuk Bir sonraki randevum için malesef 5-6 hafta sonra telefonla haberleşerek yapalım dedi. Normalde 3 hafta sonra çağırıyoruz ama şuan hastaneye gelmemeniz en iyisi dedi. İlerde de olası bir doluluk oluşursa başka bir yerde muayene ihtimali olabiliriş bu sebeple 5 hafta sonra telefonla haberleşerek randevulaşalım dedi.
Biraz üzüldüm 5 hafta nasıl sabredeceğim bilemiyorum ama en azından minnoşlarımız sağlıklı olsun bekleriz nolacak

Detaylı ultrasonu Perinatolog mu yaptı yoksa radyoloji uzmanı mı canım

Kızlar bu detaylıyı benim dr kendi bakıyo 3 5 dk sürüyo ek ücrete istemedi şimdiye kadar 3. Gebeliğim onda bizdemi sıkıntı varki
Sorun görmüyorum dediği için diye düşünüyorum

Afiyet sifa olsun insallah. Belki de seviyordur yavrun. 3 gundur kornison tursuya taktim. Ben hep eksi As erdim, ama erkek. Galiba tatli ile erkek mevzusu sehir efsanesi.

Kızlar bu detaylıyı benim dr kendi bakıyo 3 5 dk sürüyo ek ücrete istemedi şimdiye kadar 3. Gebeliğim onda bizdemi sıkıntı varki
Sorun görmüyorum dediği için diye düşünüyorum

Canim benim her muayenem detay usg gibi. 20 dakika bakiyor en az. 2 gun onceki ucretsiz kontroldu, buna ragmen kamera kaydina baktim odaya muayenenin basladigi andan odadan cikisim 26 dakika. Detayliyi da kendi yapiyor, ilaveten bi 30 dakika daha incelemis oluyor. Aslinda zaten hep detayli gibi perinatolog muayenesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…