2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Afiyet sifa olsun insallah. Belki de seviyordur yavrun. 3 gundur kornison tursuya taktim. Ben hep eksi As erdim, ama erkek. Galiba tatli ile erkek mevzusu sehir efsanesi.
Kesinlikle şehir efsanesi ben de tatlı çok yiyorum,(normalde tuzlu daha çok severim) benimki de kız ben hamileliğimin başından beri tursudan tiksindim gormeyw bile tahammülum yok.

Kesinlikle şehir efsanesi ben de tatlı çok yiyorum,(normalde tuzlu daha çok severim) benimki de kız☺ ben hamileliğimin başından beri tursudan tiksindim gormeyw bile tahammülum yok.
Bi bende tutmus demekki ,oglumda herzaman tatli seyler yedim hic eksi bisey yedigimi hatirlamiyorum ,
Ama simdi hep eksi seyler istiyor canim ama tatlilardanda yiyorum 4aydan sonra

Bi bende tutmus demekki ,oglumda herzaman tatli seyler yedim hic eksi bisey yedigimi hatirlamiyorum ,
Ama simdi hep eksi seyler istiyor canim ama tatlilardanda yiyorum 4aydan sonra
Bende senin gibiyim canim normalde hic tatli sevmem oglumda tatliya düşmüştüm. Oncesinde yemezdim. Genelde hep eksi aci tuzlu seyler severim simdi bu tarz yiyorum hic tatli bisey istemiyor canim.
Bi fark oldu ben normalde meyve hic sevmem, aramam. Yaz meyvesi olsun kis meyvesi olsun hadi olsada yesek demem. Ama simdi yazın olan iki meyve manava gelir gelmez aldırıcam esime :) Asermiyorum ama geldiginde hemen yiyeyim diyorum

Ay ben de yazin cogu zaman aramadigimolursa 1-2tane yedigim meyveyi simdi 4gozle bekliyorum ama malesef olmuyormus hic burda baska cesitleri oluyor.annemde o meyveyi normalde yemez ama ablamda kovayla koyuyormus onune agzim sulandi ya

Ay ben de yazin cogu zaman aramadigimolursa 1-2tane yedigim meyveyi simdi 4gozle bekliyorum ama malesef olmuyormus hic burda baska cesitleri oluyor.annemde o meyveyi normalde yemez ama ablamda kovayla koyuyormus onune agzim sulandi ya
Haha :) insan cidden farkli oluyor. Bana annemle esim cok kızar meyve sevmedigim icin ama yapcak bisey yok :) simdi esime manava gepimce al diyorum şasırıyor oda

Haha :) insan cidden farkli oluyor. Bana annemle esim cok kızar meyve sevmedigim icin ama yapcak bisey yok :) simdi esime manava gepimce al diyorum şasırıyor oda
Yok ben her turlu severim meyveyi ama garip sekilde hala portakal soyledikte bile midem bi tuhaf oluyor digerlerile aram cok iyi

Valla kızlar benimde meyvelerle aram çok iyi değildi eşim yıkayıp önüme koyarsa zorla yerdim. Ama bu hamileliğimde çok meyve tüketiyorum. Çok bulantım oldu ağır yemekler midemde hazmı zor olduğu için midemi yoruyor istifra ettiriyordu. Ondan sürekli meyve yedim. Özellikle ayva muz ve elma çok tükettim. Şimdide çileğe sardım hergün yarım kilo yiyorum İlk gebeliğim kızdı onda teneke teneke turşu yedim suyunu içtim. Şimdiki erkek ve aşırı tatlı ve tatlı meyve yiyorum. Benim eşim kınalı kızımız bana benziyor. Oğlumuz ona benzesin diye bol bol çilek ye kırmızı olsun çocuk diyor

Afiyet sifa olsun insallah. Belki de seviyordur yavrun. 3 gundur kornison tursuya taktim. Ben hep eksi As erdim, ama erkek. Galiba tatli ile erkek mevzusu sehir efsanesi.

Bilmem. Yemege soyle ucundan azcik kirmizi biber koysam esimin gozleri doluyo. Hic yiyemiyor. Belki ona cekmistir

Ben de hep ekşi yedim. Ustelik ilk 4 ay yediklerimi cikardim, cildim de bozuldu. Annem hep kiz olcak kiz guzelligini aliyor bak gor kiz olcak dedi de su an icin hurafeler tutmadi. Erkege benziyo demislerdi 13. haftada. Bir daha da gostermedi. Kesin ogrenemeyen bi ben kaldim galiba. Olsun boylesi de heyecanli.

Ya bu ara ben de cilege ve salataliga taktım,önümde bir oda dolusu olsa yerimbenim kızım yanaklar al al olacak desene

İstanbuldayım bulunduğum ilçede bu şekilde değil canım muayene kapsamıyor yalnızca doğum benek kanı vskapsıyor hepsiyle konuşmuştuk
Belki gittiğiniz hastane buna dahil değildir. Bunlar sigorta şirketlerinin hastanelerle yaptığı anlaşma üzerinden uygulanıyor. Her hastanede olmuyor. Doğum paketi İstanbul olarak yazarsanız google dan hangi hastanelerde bu tarz anlaşma olduğu çıkar. Ankara olsa az biraz bilgim var hangi hastanelerde olduğu ama istanbula bakmamıştım

arkadaşlar selamlar,

benim ufaklık da eğer sezeryan olursa ağustosta olacak.. 10-15 sayfa kadar geri gittim ancak çok detaylı bulamadım. Detaylı ultrason için istanbulda kendi muayehanesinde yapan ve iyi bir doktor (perinatolog) önerisi olan var mı? Benim randevum malum sebepler yüzünden iptal edildi ve birkaç doktor aradım şuan yapmıyoruz dediler. 18 nisan gibi yaptırt demişti kendi doktorum ancak randevu bulamamaktan korkmaya başladım..

Ooff faranjit. Çok fena. Benim de büyük derdim. Adaçayı iyi geliyo diyolar ama gebelikte tüketimini bilmiyorum bol su rahatlatır belki. Çok geçmiş olsun

canım çok üzülüyorum senin şu mesajlarını okuyunca ve patronlarının vicdansızlığına da diyecek bir şey bulamıyorum.
iyi yapmışsın doktora giderek, rapor al ve dinlen.
ben de faranjit olmuştum, 2 hafta sürdü biraz uzun geçiyor merak etme korkma
çok geçmiş olsun

Ya bu ara ben de cilege ve salataliga taktım,önümde bir oda dolusu olsa yerimbenim kızım yanaklar al al olacak desene
Valla etkisi olacakmı bilmiyorum. Eşimde bana domates çilek ye diyor sürekli kırmızı ye kırmızı çıksın diyor sağlıklı olsunlarda artık nasıl çıkarlar bilmiyom

Geçmiş olsun canım.. Sirkeli su ile gargara yapabilirsiniz, tuzlu +karbonatlı su ile de günde 3 defa burnunuzu temizleyin gezinize kadar çekin çok faydasını göreceksin.

Ooff faranjit. Çok fena. Benim de büyük derdim. Adaçayı iyi geliyo diyolar ama gebelikte tüketimini bilmiyorum bol su rahatlatır belki. Çok geçmiş olsun
Adaçayı sanırım tüketilmiyor canım. Doktor nane limon+ ıhlamur önerdi. Hiç olmadı bol ılık su iç boğazın hep nemli kalsın dedi
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım.. Sirkeli su ile gargara yapabilirsiniz, tuzlu +karbonatlı su ile de günde 3 defa burnunuzu temizleyin gezinize kadar çekin çok faydasını göreceksin.
Sağol canım valla insan bildiğini de unutuluyor Sirkeyi hatırlattığın iyi oldu
Ama şu geniz kısmını yapamam işte
Umarım iyi gelir

Ayy sorma o portakal olayı bende de çok fena,normalde kokusuna tadına bayılan ben bu hamileliğimde hiç yiyemedim.
Aynen normalde cok severim mandarina portakal kokusu geldigi anda kusuyordum simdide midemi kaldiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…