Kesinlikle şehir efsanesi ben de tatlı çok yiyorum,(normalde tuzlu daha çok severim) benimki de kızAfiyet sifa olsun insallah. Belki de seviyordur yavrun.3 gundur kornison tursuya taktim. Ben hep eksi As erdim, ama erkek. Galiba tatli ile erkek mevzusu sehir efsanesi.
Bi bende tutmus demekki ,oglumda herzaman tatli seyler yedim hic eksi bisey yedigimi hatirlamiyorum ,Kesinlikle şehir efsanesi ben de tatlı çok yiyorum,(normalde tuzlu daha çok severim) benimki de kız☺ ben hamileliğimin başından beri tursudan tiksindim gormeyw bile tahammülum yok.
Bende senin gibiyim canim normalde hic tatli sevmem oglumda tatliya düşmüştüm. Oncesinde yemezdim. Genelde hep eksi aci tuzlu seyler severim simdi bu tarz yiyorum hic tatli bisey istemiyor canim.Bi bende tutmus demekki ,oglumda herzaman tatli seyler yedim hic eksi bisey yedigimi hatirlamiyorum ,
Ama simdi hep eksi seyler istiyor canim ama tatlilardanda yiyorum 4aydan sonra
Ay ben de yazin cogu zaman aramadigimolursa 1-2tane yedigim meyveyi simdi 4gozle bekliyorum ama malesef olmuyormus hic burda baska cesitleri oluyor.annemde o meyveyi normalde yemez ama ablamda kovayla koyuyormus onuneBende senin gibiyim canim normalde hic tatli sevmem oglumda tatliya düşmüştüm. Oncesinde yemezdim. Genelde hep eksi aci tuzlu seyler severim simdi bu tarz yiyorum hic tatli bisey istemiyor canim.
Bi fark oldu ben normalde meyve hic sevmem, aramam. Yaz meyvesi olsun kis meyvesi olsun hadi olsada yesek demem. Ama simdi yazın olan iki meyve manava gelir gelmez aldırıcam esime :) Asermiyorum ama geldiginde hemen yiyeyim diyorum
Haha :) insan cidden farkli oluyor. Bana annemle esim cok kızar meyve sevmedigim icin ama yapcak bisey yok :) simdi esime manava gepimce al diyorum şasırıyor odaAy ben de yazin cogu zaman aramadigimolursa 1-2tane yedigim meyveyi simdi 4gozle bekliyorum ama malesef olmuyormus hic burda baska cesitleri oluyor.annemde o meyveyi normalde yemez ama ablamda kovayla koyuyormus onuneagzim sulandi ya
Yok ben her turlu severim meyveyi ama garip sekilde hala portakal soyledikte bile midem bi tuhaf oluyor digerlerile aram cok iyiHaha :) insan cidden farkli oluyor. Bana annemle esim cok kızar meyve sevmedigim icin ama yapcak bisey yok :) simdi esime manava gepimce al diyorum şasırıyor oda
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer vaktinde ve sağlıkla gelirCnm erken doğum yaptım daha önce oo yüzden rahim ağzına dikiş atıldı hep yatarak geçiyo
Afiyet sifa olsun insallah. Belki de seviyordur yavrun.3 gundur kornison tursuya taktim. Ben hep eksi As erdim, ama erkek. Galiba tatli ile erkek mevzusu sehir efsanesi.
Ayy sorma o portakal olayı bende de çok fena,normalde kokusuna tadına bayılan ben bu hamileliğimde hiç yiyemedim.Yok ben her turlu severim meyveyi ama garip sekilde hala portakal soyledikte bile midem bi tuhaf oluyor digerlerile aram cok iyi
Ya bu ara ben de cilege ve salataliga taktım,önümde bir oda dolusu olsa yerimValla kızlar benimde meyvelerle aram çok iyi değildi eşim yıkayıp önüme koyarsa zorla yerdim. Ama bu hamileliğimde çok meyve tüketiyorum. Çok bulantım oldu ağır yemekler midemde hazmı zor olduğu için midemi yoruyor istifra ettiriyordu. Ondan sürekli meyve yedim. Özellikle ayva muz ve elma çok tükettim. Şimdide çileğe sardım hergün yarım kilo yiyorumİlk gebeliğim kızdı onda teneke teneke turşu yedim suyunu içtim. Şimdiki erkek ve aşırı tatlı ve tatlı meyve yiyorum. Benim eşim kınalı kızımız bana benziyor. Oğlumuz ona benzesin diye bol bol çilek ye kırmızı olsun çocuk diyor
Belki gittiğiniz hastane buna dahil değildir. Bunlar sigorta şirketlerinin hastanelerle yaptığı anlaşma üzerinden uygulanıyor. Her hastanede olmuyor. Doğum paketi İstanbul olarak yazarsanız google dan hangi hastanelerde bu tarz anlaşma olduğu çıkar. Ankara olsa az biraz bilgim var hangi hastanelerde olduğu ama istanbula bakmamıştımİstanbuldayım bulunduğum ilçede bu şekilde değil canım muayene kapsamıyor yalnızca doğum benek kanı vskapsıyor hepsiyle konuşmuştuk
Ooff faranjit. Çok fena. Benim de büyük derdim. Adaçayı iyi geliyo diyolar ama gebelikte tüketimini bilmiyorumDoktoruma yazdım ben yokum hastanede dedi. Bığazlarım ağrıyor dediğimde hiç beni beklemeden KBB git dedi. Onun izniyle
KBB gittim faranjit olmuşum
Rapor aldım bir süre dinlenicem.
Gargara ve antibiyotik reçete etti.
Doktorum kullanabilirsin dedi ancak içim rahat değil sanırım tarhana ıhlamur limon bunlara yüklenicem.
Rapor almışken Ankara’ya ayrıntılı ultrasona gideyim mi diye sordum. Durum kötüye gidiyor artık şu vakitten sonra gitmeni önermiyorum, ultrasonda herşey yolunda gözüküyordu dedi
Benden son durumlar böyle..
Gebelikte adacayi onerilmiyor canimOoff faranjit. Çok fena. Benim de büyük derdim. Adaçayı iyi geliyo diyolar ama gebelikte tüketimini bilmiyorumbol su rahatlatır belki. Çok geçmiş olsun
Tşk ederim canımAminnn
Zencefilin iyi geldiğini duymuştum ama kalmamış evde. Şimdi bi koca tarhana çorbası içtim az sonrada bol limonlu bir ıhlamur çayı tüketirim, mis olurAllahtan ateşim vs yok benimde.
birde yorgana yastığa sayılarak bi güzellik uykusu çektim mi tamamdır daha da iyi olurum
İnşallah canımm
Valla etkisi olacakmı bilmiyorum. Eşimde bana domates çilek ye diyor sürekli kırmızı ye kırmızı çıksın diyorYa bu ara ben de cilege ve salataliga taktım,önümde bir oda dolusu olsa yerimbenim kızım yanaklar al al olacak desene
Geçmiş olsun canım.. Sirkeli su ile gargara yapabilirsiniz, tuzlu +karbonatlı su ile de günde 3 defa burnunuzu temizleyin gezinize kadar çekin çok faydasını göreceksin.Doktoruma yazdım ben yokum hastanede dedi. Bığazlarım ağrıyor dediğimde hiç beni beklemeden KBB git dedi. Onun izniyle
KBB gittim faranjit olmuşum
Rapor aldım bir süre dinlenicem.
Gargara ve antibiyotik reçete etti.
Doktorum kullanabilirsin dedi ancak içim rahat değil sanırım tarhana ıhlamur limon bunlara yüklenicem.
Rapor almışken Ankara’ya ayrıntılı ultrasona gideyim mi diye sordum. Durum kötüye gidiyor artık şu vakitten sonra gitmeni önermiyorum, ultrasonda herşey yolunda gözüküyordu dedi
Benden son durumlar böyle..
Adaçayı sanırım tüketilmiyor canım. Doktor nane limon+ ıhlamur önerdi. Hiç olmadı bol ılık su iç boğazın hep nemli kalsın dediOoff faranjit. Çok fena. Benim de büyük derdim. Adaçayı iyi geliyo diyolar ama gebelikte tüketimini bilmiyorumbol su rahatlatır belki. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canımcanım çok üzülüyorum senin şu mesajlarını okuyunca ve patronlarının vicdansızlığına da diyecek bir şey bulamıyorum.
iyi yapmışsın doktora giderek, rapor al ve dinlen.
ben de faranjit olmuştum, 2 hafta sürdü biraz uzun geçiyor merak etme korkma
çok geçmiş olsun
Sağol canım valla insan bildiğini de unutuluyorGeçmiş olsun canım.. Sirkeli su ile gargara yapabilirsiniz, tuzlu +karbonatlı su ile de günde 3 defa burnunuzu temizleyin gezinize kadar çekin çok faydasını göreceksin.
Aynen normalde cok severim mandarina portakal kokusu geldigi anda kusuyordum simdide midemi kaldiriyorAyy sorma o portakal olayı bende de çok fena,normalde kokusuna tadına bayılan ben bu hamileliğimde hiç yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?